QUOTE(vija @ 2005 01 12, 09:54)
Jurgana
vakar, kaip buvau zadejus, kepiau tavaji keksa. Rezultatas visai neblogas (mielai dabar sukirsciau gabaleli, bo esu be pusryciu), tik gal kiek sausokas. Kai sudejau tuos 300 miltu, tesla gavosi labai tirsta, net kietoka, o kai suverciau riesutus (dejau triju rusiu riesutu ir pjaustytu dz ananasu), vos galejau pasukti sauksta. Siaip kiek anksciau teko kepti keksus, man atrodo jie turetu buti minkstesni. Gal reiketu deti maziau miltu...
vakar, kaip buvau zadejus, kepiau tavaji keksa. Rezultatas visai neblogas (mielai dabar sukirsciau gabaleli, bo esu be pusryciu), tik gal kiek sausokas. Kai sudejau tuos 300 miltu, tesla gavosi labai tirsta, net kietoka, o kai suverciau riesutus (dejau triju rusiu riesutu ir pjaustytu dz ananasu), vos galejau pasukti sauksta. Siaip kiek anksciau teko kepti keksus, man atrodo jie turetu buti minkstesni. Gal reiketu deti maziau miltu...
O, kokia tu greita, aš savaitgalį bandysiu kepti Žiūrėsiu, kaip man ten su tais miltais seksis , gal dėsiu mažiau. Šiaip jau, keletą kartų esu kepusi keksą, tik pagal kitą receptą - ten buvo su didesniu kiaušinių kiekiu ir plius dar reikėjo konservuotų vaisių gabaliukų, tai visada išeidavo purus, bet irgi gal kiek sausokas. Gal čia tokia keksų prigimtis - būt sausokais