QUOTE(Sypsenaa @ 2005 12 07, 10:21)
Nu uzkretet jus mane tuo pyragu.
bandysiu ir as kada artimiausiu metu iskepti.
O kaip jus zinote, kad pyragas jau iskepe??
P.S. O bliambacki paziurejau i kalendoriu, kieklaiko iki Kuciu liko.... siek tiek daugiau nei dvi savaites, o buvo rasyta, kad minimum dvi svaites turi stoveti. Aaaaaaaaa....
na, gal kaip nors spesiu. 



O kaip jus zinote, kad pyragas jau iskepe??

P.S. O bliambacki paziurejau i kalendoriu, kieklaiko iki Kuciu liko.... siek tiek daugiau nei dvi savaites, o buvo rasyta, kad minimum dvi svaites turi stoveti. Aaaaaaaaa....


Norint sužinoti ar pyragas iškepė, reikia įbesti arba medinį pagaliuką arba spagečių makaroną.Jei pagaliukas išlenda neapkibęs tešlos mase -pyragas iškepė.
Bent jau manęs šis būdas dar niekad nepavedė

QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 08, 11:52)
Oi..Pamiršau, matyt, įrašyt..Reikia 750 ml grietinės, o cukraus 150g.
Sumaišiau viską. Atsiprašau...Kai šimtą darbų dirbu, tai ir sumaišau kžką vis tiek...[SIZE=7]