QUOTE(winzip @ 2016 03 31, 17:09)
Eina paprastos stumdomos, ir eina PREMIDOOR, kurių kaina nemaža, bet ir kokybė gera
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2016 04 01, 12:27)
Na lyg ir aš taip galvoju, kad taip turėtų būti.
Bet man įdomu, kad lango su trimis stiklasi Uw 1,23, o didesnio 2100x2200 Uw 0,85
Niekaip nesuprantu
Didesni langai visada šiltesni būna. Vitrinų Uw pats mažiausias gaunasi kiek man skaičiavo. Manau, kad taip yra dėl to, kad stiklo paketas yra šiltoji lango dalis, o rėmas šaltoji. Dideliuose languose rėmas užima santykinai mažesnį lango plotą, nei mažesniuose, todėl dideli langai šiltesni gaunasi.
Čia mano moteriška logika tokia, jei yra kažkaip kitaip, tegul išmanantys pataisys
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2016 03 31, 17:40)
Nieko gero tos soudal, turi 1 cm plocio lipinimo juostele, kuri limpa apgailetinai. Paskui zmones galvoja kaip ja priklijuoti kad laikytusi. Langistai tiesiog palieka ja nepriklijuota, t.y. priklijuoja tik prie lango remo.
Duru fabrikas man lauko duris su tokia montavo tai nuplesiau ir ismeciau. Pabandykite siga priklijuota atplesti.. Siga juosta lipni visu juostos plotu
QUOTE(Pupcis @ 2016 04 01, 13:15)
Keista. Gal ne apie ta pacia kalbam, bet as klijavau soudal inside ir outside (buvo skirtingu plociu, atrodo 7cm, 10, 15). Ta 1 cm plocio juostele (gal tikslau 1.5), kur klijuojasi prie muro buvo su butilu ir prilipo mirtinai.
Ir žinok žmogus kaip yra iš tikrųjų
vienam tinka, kitam netinka, trečias išvis abejoja jų nauda ir reikalingumu...