Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 4

QUOTE(vaikis_ @ 2015 02 06, 17:22)
nereikia pamirsti jog stiklo paketas taip pat salyginai riboja auksti ir ploti, su visasi 4mm - 4mm - 4mm stiklais (cia kaip ir standartas stiklo paketuose) vienos krastines max ilgis ~ 2.5m. Panaudojus viena stikla 6mm  ir like 4mm -4mm storio, tada leidziamas vienos krastines ilgis padideja iki ~3.0m. Jusu atveju pigiausia bus skaidyti ir naudoti plastika, brangiausia bus medis arba aliuminis su brangesniu stiklo paketu kurio vienas stiklas 6mm., o gal net ir visi 2 stiklai 6mm priklausomai dar nuo pacio lango plocio.
Mano namui reikes ~2.9m aukscio, todel pasirinkau suskaidyma ir darysiu is plastiko. Tuo paciu ir vizualiai visai graziai ziurisi, bet cia jau ir nuo pacios namo architekturos priklauso.

Pas mane ilgiausia vitrina 3.3m gaunasi, skaidyti tikrai nesinori - ir vaizdas ir siluma nukencia, matyt teks bent viena 6 mm stikla cia ipaisyti g.gif
Bent jau kol kas planuose medis + alu ir tikrai noretusi tu 4 stiklu paketu su kriptonu, gal kol man reiks, jau ir kaina bus kaip 3-ju su argonu dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 06, 12:27)
Gal kas domėjotės šitais langais? Ar tiesą sako apie langų parametrus, kokios kainos?
Papildyta:

Labai blogai lyginate, nes PVC - vieni šilčiausių langų, o medis - sena atgyvena: ploni, be kaustymo metalu. Paprašykit, kad Rudupis įkalti pačius geriausius savo medinius langus, bet ir tie neprilygs jūsų pasirinktiems PVC langams. Dar paprašykite, kad mediniai langai būtų kaustyti aliuminiu. Ir dar: ar abiejų gaminių vienodi stiklo paketai? Tada pamatysite tikrą skirtumą. Šiaip mediniai geri langai kaustyti aliuminiu yra maždaug du kartus brangesni nei PVC.

O šiaip jei jau norite lyginti, tai įdėkite visą informaciją apie langą: rėmas, stiklo paketas, tarpinės, vienų langų Uw reikšmės, kitų langų Uw reikšmės.

Na tikrai kaustyta aliumu,o parametrai 4*4sel-16ArTGI-4-14ArTGI-4Sel,tarpiniu spalva balta,na daugiau nelabai ka ir zinau.Dar 40mm dvikamerinis st.pak. su dviem naujos kartos selektiviniais stiklais uzpildytais u=0.5 TGI.
Atsakyti
QUOTE(Ramunelek @ 2015 02 06, 18:49)
Na tikrai kaustyta aliumu,o parametrai 4*4sel-16ArTGI-4-14ArTGI-4Sel,tarpiniu spalva balta,na daugiau nelabai ka ir zinau.Dar 40mm dvikamerinis st.pak. su dviem naujos kartos selektiviniais stiklais uzpildytais u=0.5 TGI.

PVC rėmas geresnis nei medinis. Paprašykite 98 mm ar kokį jie ten turi? Esmė, kad rėmų Uf būtų kuo panašesnis. Ir paprašykite, kad stiklo paketai būtų vienodi. Dar parašykite, kad suskaičiuotų ir pateiktų abiejų langų Uw ir kainas. Tada ir pamatysite skirtumą.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 06, 22:33)
PVC rėmas geresnis nei medinis. Paprašykite 98 mm ar kokį jie ten turi? Esmė, kad rėmų Uf būtų kuo panašesnis. Ir paprašykite, kad stiklo paketai būtų vienodi. Dar parašykite, kad suskaičiuotų ir pateiktų abiejų langų Uw ir kainas. Tada ir pamatysite skirtumą.

Labai aciu uz atsakymus smile.gif nes neturejau supratimo ko prasyti ir uzsisakyti ,o kaip firma Tikri langai?
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2015 02 06, 17:01)
Pas mane ilgiausia vitrina 3.3m gaunasi, skaidyti tikrai nesinori - ir vaizdas ir siluma nukencia, matyt teks bent viena 6 mm stikla cia ipaisyti  g.gif
Bent jau kol kas planuose medis + alu ir tikrai noretusi tu 4 stiklu paketu su kriptonu, gal kol man reiks, jau ir kaina bus kaip 3-ju su argonu dabar  bigsmile.gif

tokiom vitrinom ar taip ar taip reikia saugaus stiklo. taigi man rodos min 6mm grudintas ar koks laminuotas yra butinas, nebent statai giljotina sau ir savo vaikams. Ir marijai antuanetei :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 07 vasario 2015 - 13:44
QUOTE(Ramunelek @ 2015 02 06, 22:14)
Labai aciu uz atsakymus  smile.gif  nes neturejau supratimo ko prasyti ir uzsisakyti ,o kaip firma Tikri langai?

Pasidalinsite informaciją, kai turėsite atnaujintą pasiūlymą. Geriausias būdas: paskelbti abi sąmatas viešai. Firmų duomenis ištrinkite, nebus prie ko niekam prikibti.

Beje, jei toje jūsų logo (ar kaip jis ten vadinasi) labai graži mergaitė. 4u.gif Gal čia jūs jaunystėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 07 vasario 2015 - 20:06
Sveiki,
issiuntem uzklausas kruvai langu imoniu, galvojam apsistoti prie zemiau esancio varianto. Buciau labai dekinga, jeigu kas galetu pakomentuoti - kaip vertinat pasirinktu langu kainos ir specifikaciju (t.y. kokybes) santyki?

Musu namas ne pasyvus, tai labai turbo siltu neieskojom. Bet nenorejom ir lenkisku, kurie po metu pradetu luzineti. Ieskojom kazko per viduri.

1. Profilių sistema: REHAU Euro 70 spalvotas
2. Profilių spalva: viena puse spalvota, kita balta
3. Stiklinimas:
Stiklo paketai skaičiuoti ne su aliuminio rėmeliais tarp stiklų, o su "šiltais" termo rėmeliais.
L1-L2, L5-L14: Dvik.su dviem selekt (k=0,6) (4GNP-14Ar-4-14Ar-4GNP) (su juodu TGI rėmeliu)
V3-BD4: Dvik.su dviem selekt (k=0,6) (6GNP-14Ar-4-12Ar-4GNP) (su juodu TGI rėmeliu)
4. Užraktai:
L1-L2, L5-L14: SIEGENIA FAVORIT Bazinė sauga.
BD4: G-U stumdomų durų mechanizmas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2015 02 08, 17:49)
Musu namas ne pasyvus, tai labai turbo siltu neieskojom. Bet nenorejom ir lenkisku, kurie po metu pradetu luzineti. Ieskojom kazko per viduri.

Aš už pačius šilčiausius Rehau Geneo PHZ su 4-20-4-20-4 stiklo paketu ir Swisspaceriais (šiltesni nei TGI) už 31,77 kv. metrą langų sumokėjau 13 300 Lt su PVM. Čia kaina be montavimo. Tik patys langai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 08, 22:44)
Aš už pačius šilčiausius Rehau Geneo PHZ su 4-20-4-20-4 stiklo paketu ir Swisspaceriais (šiltesni nei TGI) už 31,77 kv. metrą langų sumokėjau 13 300 Lt su PVM. Čia kaina be montavimo. Tik patys langai.

Aciu! Montavimas bet kuriuo atveju mazaja samatos dali sudaro...
Atsakyti
Patarkit prašau, kuriuos langus rinktumėtės:
Veka Alphaline Plus 6kam (90mm/84mm),3stiklų, 4TM/16A/4/16A/4TM U=0.5
ar Kommerling 88+, 7 kamerų 3 tarpinių 88mm, (su dviejų kamerų 48mm stiklo paketais užpildytais argonu su dviem selektyviniais stiklais (4sel-20-4-16-4sel)
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 02 09, 09:01)
ar Kommerling 88+, 7 kamerų 3 tarpinių 88mm, (su dviejų kamerų 48mm stiklo paketais užpildytais argonu su dviem selektyviniais stiklais (4sel-20-4-16-4sel)

Rinkčiausi Komerling 88, nes rėmas šiltesnis, bei tarpai tarp stiklų skirtingi - mažiau triukšmo iš lauko pateks.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 02 09, 09:01)

Aš irgi imčiau Kommerlingą. O kokios vienų ir kitų langų Uw vertės ir kokia kaina?
Atsakyti