QUOTE(vaikis_ @ 2015 02 06, 17:22)
nereikia pamirsti jog stiklo paketas taip pat salyginai riboja auksti ir ploti, su visasi 4mm - 4mm - 4mm stiklais (cia kaip ir standartas stiklo paketuose) vienos krastines max ilgis ~ 2.5m. Panaudojus viena stikla 6mm ir like 4mm -4mm storio, tada leidziamas vienos krastines ilgis padideja iki ~3.0m. Jusu atveju pigiausia bus skaidyti ir naudoti plastika, brangiausia bus medis arba aliuminis su brangesniu stiklo paketu kurio vienas stiklas 6mm., o gal net ir visi 2 stiklai 6mm priklausomai dar nuo pacio lango plocio.
Mano namui reikes ~2.9m aukscio, todel pasirinkau suskaidyma ir darysiu is plastiko. Tuo paciu ir vizualiai visai graziai ziurisi, bet cia jau ir nuo pacios namo architekturos priklauso.
Mano namui reikes ~2.9m aukscio, todel pasirinkau suskaidyma ir darysiu is plastiko. Tuo paciu ir vizualiai visai graziai ziurisi, bet cia jau ir nuo pacios namo architekturos priklauso.
Pas mane ilgiausia vitrina 3.3m gaunasi, skaidyti tikrai nesinori - ir vaizdas ir siluma nukencia, matyt teks bent viena 6 mm stikla cia ipaisyti
Bent jau kol kas planuose medis + alu ir tikrai noretusi tu 4 stiklu paketu su kriptonu, gal kol man reiks, jau ir kaina bus kaip 3-ju su argonu dabar