Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušidžių cistos - 3

QUOTE(Gella* @ 2015 09 20, 13:29)
Sveikos,
man taip buvo, apie metus negalejau pastot, gine rado cista, mano buvo endometriodine, padare laparaskopija, kartu pravale kiausintakius, po dveju ar triju menesiu pastojau. Dabar vel turiu cista, israse KT, bet negaliu ju gert, tai nezinau kaip toliau cia bus.
O pykinimas gali but susijes su cista? Mane irgi ziauriai pykina kartais, iki negalejimo, kaip nestumo metu...

Man atrodo, kad pykinimas nuo cistu. Nes anksciau nepykindavo, o kai tik prasidejo istorija su cistom tai pries mmm pykinimai nezmoniski...
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2015 09 20, 14:34)
Man atrodo, kad pykinimas nuo cistu. Nes anksciau nepykindavo, o kai tik prasidejo istorija su cistom tai pries mmm pykinimai nezmoniski...

As neatkreipiau demesio ar pries mmm ar siaip, nes ir kitu problemu del sveikatos turiu, tikrinausi pas gastroenterologa del pykinimo, nieko nerado, vaistai nuo pykinimo nepadejo.
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys. Jau 10 metų vargstu su cistomis. Bet šiuo metu pagrindinė problema yra tame, kad rado cistą vėl, o aš esu maitinanti krūtimi. Seniau būdavo pageriu kontraceptinių tablečių ir po mėnesio problemos kaip nebūta. Ginekologė pabijojo išrašyti kontraceptinių tablečių dabar, kadangi maitinu leliuką. Sako, stebėsim, gal išnyks. Bet dar niekada nėra man taip buvę, kad savaime imtų ir išnyktų. Jos tik didėja pas mane ir viskas. Ir kuo toliau tui daugiau diskomforto pradedu jausti. Norėjau pasidomėti, gal yra susidūrusių su tokia problema? Koks galimas kitoks gydymas ( jei išvis toks yra? Ką darytumėte tokiu atveju? Ačiū už atsakymus.
Atsakyti

Sveiki, rado cistą kiaušidėje, man senokai paskaudėdavo, bet yra sustiprėjęs skausmas, darys vėžinį ir po mmm pasirodyti ir spręs ką turbūt daryti, skausmas būna gan didelis, vieną kartą galvojau ,kad greitukės reikės, sakė jei plyš, į priimamajį kuo skubiau, kažkaip neramu, bet gerai kad žinau dėl ko tą šoną diegia :(

Atsakyti

Negi niekas neatsilieps :(, turiu Mirena jau antrą kartą 1,5m, ir atsirado cista,gal kas susidūrė kaip gydo

Atsakyti

Sveiki, 14d buvau pas gyn. ir nustatė dešinėj 30x27 cistą, o 21d pas kita gyn. buvau yra kairėje kiaušidėje cista, o dešinėj nėra, man skauda dešinį šoną, kaip čia įšeina? gal kas susidurėt :(

Atsakyti