Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

YOOX Sale prekems taiko -15% su kodu LASTCALL15
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 14:33)
man su conversais irgi kažkaip įdomiai  g.gif  drinks_cheers.gif man tai gal vos didoki dar yra,tai telpa įsidėt paduką,o įsidėjus paduką pasikelia koja/pėda ir kažkaip tada mažiau trina,matyt ne tokioj jautrioj vietoj kontaktas conversų užkulnio su koja gaunasi  g.gif  biggrin.gif

Sveikos,
Mergaites del conversu uzkulnio, kad netrintu , tai tiesiog paimkite plaktuka ir paplakite-padauzykite per pacia storiausia siules vieta , ji suminkstes ir tuomet netrins. Nebijokite padauzyti , tikrai niekas neatsitiks , tiesiog oda suminkstes . As lygiai taip pat nusitryniau kulnus , o dabar super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MURKA35 @ 2014 08 26, 13:47)
Sveikos,
Mergaites del conversu uzkulnio, kad netrintu , tai tiesiog paimkite plaktuka ir paplakite-padauzykite per pacia storiausia siules vieta , ji suminkstes ir tuomet netrins. Nebijokite padauzyti , tikrai niekas neatsitiks , tiesiog oda suminkstes . As lygiai taip pat nusitryniau kulnus , o dabar super  4u.gif

ne visada padeda schmoll.gif ugg kedukus batsiuviui nešiau-vistiek trina,nepatogu cool.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 13:51)
ne visada padeda schmoll.gif ugg kedukus batsiuviui nešiau-vistiek trina,nepatogu  cool.gif  verysad.gif

gal per mazi?

kur gaut padoraus ilgio treningines kelnes sliauziot po namus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2014 08 26, 13:44)
YOOX Sale prekems taiko -15% su kodu LASTCALL15

reiks pasidairyti
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 14:51)
ne visada padeda schmoll.gif ugg kedukus batsiuviui nešiau-vistiek trina,nepatogu  cool.gif  verysad.gif

Man padejo pas mane odiniai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nordstorm nuolaida perkant už 100$ 35% galioja visą laiką ar galios tik kurį laiką? jei tik kurį laiką, tai iki kada? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 08 26, 10:16)
Patarkit dėl GAP striukių ir kombikelnių dydžio. Merginai žiemą bus 1,5 metų, nėra aukšta kolkas ji pas mane, vidutinis vaikas sakyčiau smile.gif Ir ar jie pakankamai šilti žiemai?
Striukė
Kelnės

Ziuriu ir as i sita kombi ir mastau, nzn imti ji ar geriau Columbia Buga setuka ziemai mastau.gif
Gap aisku graziau, bet ne grozi esme, tokiu aptogaus, silto, ir patvaraus.

QUOTE(Girl. @ 2014 08 26, 10:27)
Merginos, o Hale Bob dažnai būna sale nuolaidos 50 proc? pamenu vasarą tai tikrai kelis kartus buvo g.gif  Savita, tu berods turi jų kailinę liemenę ir gyrei, kad faina? g.gif arba gal kur kitur užmatėt gražių kailinių liemenių už padorią kainą?

Buna karts nuo karto.
Aha turiu ju liemene, labai grazi wub.gif Tik i didesne puse sakyciau.
Atsakyti
Kazin baltus Conversus galima i skalbimo masina deti g.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 08 26, 12:15)
su kojinėm irgi trina. Pas juos užkulnis kažkoks labai nepatogus. Tai jei einu kur, ant kulnų pleistrus užsiklijuoju su paminkštinimais. Vis tikiuosi juos pranešiot kažkaip unsure.gif

turiu odinius trumpus, tas pats variantas drinks_cheers.gif jau du metus nesioju ir vis tiek trina doh.gif su kojine geriau, bet ilgiau pavaiksciojus vis tiek skaudet pradeda unsure.gif

QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 12:33)
man su conversais irgi kažkaip įdomiai  g.gif  drinks_cheers.gif man tai gal vos didoki dar yra,tai telpa įsidėt paduką,o įsidėjus paduką pasikelia koja/pėda ir kažkaip tada mažiau trina,matyt ne tokioj jautrioj vietoj kontaktas conversų užkulnio su koja gaunasi  g.gif  biggrin.gif

QUOTE(MURKA35 @ 2014 08 26, 12:47)
Sveikos,
Mergaites del conversu uzkulnio, kad netrintu , tai tiesiog paimkite plaktuka ir paplakite-padauzykite per pacia storiausia siules vieta , ji suminkstes ir tuomet netrins. Nebijokite padauzyti , tikrai niekas neatsitiks , tiesiog oda suminkstes . As lygiai taip pat nusitryniau kulnus , o dabar super  4u.gif

bigsmile.gif reiks pabandyt abu variantus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 08 26, 13:07)
Kazin baltus Conversus galima i skalbimo masina deti g.gif  ax.gif  blush2.gif

manau drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 08 26, 10:24)
Padėkit rasti šiuos ugg kedukus pigiau plyzzz  4u.gif  pardavinėjo viena mergaitė 9 dydį, bet nespėjau  verysad.gif

http://www.6pm.com/u...quilted-black~2

as pardavinejau biggrin.gif
pirkti buvo butent 6pm, ten reikia islaukti nuolaideles ax.gif
nors vienu batuku labai norejau, bet dydzio nebeliko, kai kaina geresne padare smile.gif

matau apie converse diskutuojate smile.gif

tai turiu dvejus odinukus su auliuku - juodus ir baltus smile.gif esu labai patenkinta, nors vienu dydis 8, kitu 8.5 smile.gif
be auliuku va dabar turesiu eyelet medziginius, tai ziuresim, ar patiks smile.gif

dar labai grazius maciau viename uk puslapyje - perforated leather, balti wub.gif
gal reikes isigyti g.gif

p.s. gal kam netiko VIX Zambia bandeau top S dydzio. jei gera kaina - perpirkciau ax.gif
Atsakyti