YOOX Sale prekems taiko -15% su kodu LASTCALL15
QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 14:33)
man su conversais irgi kažkaip įdomiai
man tai gal vos didoki dar yra,tai telpa įsidėt paduką,o įsidėjus paduką pasikelia koja/pėda ir kažkaip tada mažiau trina,matyt ne tokioj jautrioj vietoj kontaktas conversų užkulnio su koja gaunasi

Sveikos,
Mergaites del conversu uzkulnio, kad netrintu , tai tiesiog paimkite plaktuka ir paplakite-padauzykite per pacia storiausia siules vieta , ji suminkstes ir tuomet netrins. Nebijokite padauzyti , tikrai niekas neatsitiks , tiesiog oda suminkstes . As lygiai taip pat nusitryniau kulnus , o dabar super

QUOTE(MURKA35 @ 2014 08 26, 13:47)
Sveikos,
Mergaites del conversu uzkulnio, kad netrintu , tai tiesiog paimkite plaktuka ir paplakite-padauzykite per pacia storiausia siules vieta , ji suminkstes ir tuomet netrins. Nebijokite padauzyti , tikrai niekas neatsitiks , tiesiog oda suminkstes . As lygiai taip pat nusitryniau kulnus , o dabar super

ne visada padeda

QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 13:51)
gal per mazi?
kur gaut padoraus ilgio treningines kelnes sliauziot po namus

QUOTE(ciurlionis @ 2014 08 26, 13:44)
reiks pasidairyti
QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 14:51)
Man padejo pas mane odiniai

Nordstorm nuolaida perkant už 100$ 35% galioja visą laiką ar galios tik kurį laiką? jei tik kurį laiką, tai iki kada?

QUOTE(-Gyte- @ 2014 08 26, 10:16)
Patarkit dėl GAP striukių ir kombikelnių dydžio. Merginai žiemą bus 1,5 metų, nėra aukšta kolkas ji pas mane, vidutinis vaikas sakyčiau
Ir ar jie pakankamai šilti žiemai?
Striukė
Kelnės

Striukė
Kelnės
Ziuriu ir as i sita kombi ir mastau, nzn imti ji ar geriau Columbia Buga setuka ziemai

Gap aisku graziau, bet ne grozi esme, tokiu aptogaus, silto, ir patvaraus.
QUOTE(Girl. @ 2014 08 26, 10:27)
Merginos, o Hale Bob dažnai būna sale nuolaidos 50 proc? pamenu vasarą tai tikrai kelis kartus buvo
Savita, tu berods turi jų kailinę liemenę ir gyrei, kad faina?
arba gal kur kitur užmatėt gražių kailinių liemenių už padorią kainą?

Buna karts nuo karto.
Aha turiu ju liemene, labai grazi

Kazin baltus Conversus galima i skalbimo masina deti

QUOTE(Girl. @ 2014 08 26, 12:15)
su kojinėm irgi trina. Pas juos užkulnis kažkoks labai nepatogus. Tai jei einu kur, ant kulnų pleistrus užsiklijuoju su paminkštinimais. Vis tikiuosi juos pranešiot kažkaip 

turiu odinius trumpus, tas pats variantas

QUOTE(rapoja @ 2014 08 26, 12:33)
man su conversais irgi kažkaip įdomiai
man tai gal vos didoki dar yra,tai telpa įsidėt paduką,o įsidėjus paduką pasikelia koja/pėda ir kažkaip tada mažiau trina,matyt ne tokioj jautrioj vietoj kontaktas conversų užkulnio su koja gaunasi

QUOTE(MURKA35 @ 2014 08 26, 12:47)
Sveikos,

QUOTE(zibuteg @ 2014 08 26, 13:07)
manau drasiai

QUOTE(Karickike @ 2014 08 26, 10:24)
Padėkit rasti šiuos ugg kedukus pigiau plyzzz
pardavinėjo viena mergaitė 9 dydį, bet nespėjau
http://www.6pm.com/u...quilted-black~2

http://www.6pm.com/u...quilted-black~2
as pardavinejau

pirkti buvo butent 6pm, ten reikia islaukti nuolaideles

nors vienu batuku labai norejau, bet dydzio nebeliko, kai kaina geresne padare

matau apie converse diskutuojate

tai turiu dvejus odinukus su auliuku - juodus ir baltus

be auliuku va dabar turesiu eyelet medziginius, tai ziuresim, ar patiks

dar labai grazius maciau viename uk puslapyje - perforated leather, balti

gal reikes isigyti

p.s. gal kam netiko VIX Zambia bandeau top S dydzio. jei gera kaina - perpirkciau