Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 226

Jungčiausi prie Equazen Eqe žuvų taukų ax.gif - į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2014 08 26, 10:50)
Vilniuje renku Marks&Spencer  4u.gif bus nemokamas siuntimas Anglijoje, į Lietuvą siųsiu per pirkanglijoje.lt  4u.gif

Užsakyta, neberenku 4u.gif
Atsakyti
Mamos, noreciau jusu pasiklausti kur butu galima nusipirkti vaikiskos kosmetikos rinkiniu nu ta prasme kad mergaitei ten butu lupdaziai, seseliai ir ten dar visko kas priklauso kad maliavotis galetu blush2.gif ir ar isvis tokiu dalyku buna pirkti? ax.gif nes baigia sunaudoti visa mamos kosmetika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2014 08 26, 11:05)
man kazkaip irgi rezervuoja pagal banko nurodyta kursa, o rezervuoja jau su tais komisiniais sad.gif
kažin liko dar kortelė kokia, kuri neskaičiuoja konvertavimo?...

Mano SEB Mastercard ir rezervuoja, ir nuskaičiuoja normaliu kursu - va, vakar nuskaičiavo po 4,324. Tai labai tikiuos, kad jokių papildomų komisinių bent jie nesusigalvos įvest rolleyes.gif

QUOTE(Nicka1 @ 2014 08 26, 11:29)
Greiciau ta Eura ivestu biggrin.gif

Kaip suprantu, čia problema susijusi ne su eurais, o su atsiskaitymais kaip tik kita valiuta, nei eurai - t.y., svarais, doleriais ir pan. Jei perkat eurais, tai ir dabar, ir po naujųjų tokių komisinių neturėtų skaičiuot. O va atsiskaitant kitokia valiuta, kažkodėl kai kurie bankai ėmėsi taikyti konvertavimo procentus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 08 26, 13:49)

Kaip suprantu, čia problema susijusi ne su eurais, o su atsiskaitymais kaip tik kita valiuta, nei eurai - t.y., svarais, doleriais ir pan. Jei perkat eurais, tai ir dabar, ir po naujųjų tokių komisinių neturėtų skaičiuot. O va atsiskaitant kitokia valiuta, kažkodėl kai kurie bankai ėmėsi taikyti konvertavimo procentus g.gif

Kažin kodėl... ax.gif . Taigi biznis baigsis su lito keitimu į eurą, reik prisigalvot naujų mokesčių ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas neseniai apsipirkinejo http://lt.nextdirect.com/ ? Jokiu problemu su atsiskaitymu nebuvo?
Man per chroma nepraledzia mokejimo, nors korteleje pinigu uztenka; o per exploreri is vis neleidzia sukrauti krepselio doh.gif Jau trecia diena kankinuos, nieko nesuprantu kas negerai darau unsure.gif
Atsakyti
prisijungciau prie sd uzsakymo klaipedoje
Atsakyti
Merginos,pagelbekit. 4u.gif
Labai noreciau tokio laikroduko.
http://www.areatrend...1681883460.aspx
Bet cia tikriausiai reikia ieskoti jau tarpininkiu,kad galetu man ji parsiusti?
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2014 08 26, 13:44)
Mamos, noreciau jusu pasiklausti kur butu galima nusipirkti vaikiskos kosmetikos rinkiniu nu ta prasme kad mergaitei ten butu lupdaziai, seseliai ir ten dar visko kas priklauso kad maliavotis galetu  blush2.gif  ir ar isvis tokiu dalyku buna pirkti?  ax.gif nes baigia sunaudoti visa mamos kosmetika  doh.gif

Aš Senukuose pirkau kai buvo viskam 30 proc, prie žaislų būna bigsmile.gif

Kaip pvz:

1

2

3

Būna ir visai nebrangių, kaip tik ryt nuolaida biggrin.gif Gal ir Maximose būtų, ten žaislams šią savaitę irgi 30 proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2014 08 26, 14:28)
Būna ir visai nebrangių, kaip tik ryt nuolaida biggrin.gif Gal ir Maximose būtų, ten žaislams šią savaitę irgi 30 proc 4u.gif

O rytoj senukuose vėl bus ta trečiadieninė akcija viskam?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 08 26, 14:36)
O rytoj senukuose vėl bus ta trečiadieninė akcija viskam?

taip, ryt senukuose; o siandien ir ryt - ermitaze ir moki vezi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 26, 08:10)

Užsakyta
Atsakyti