gal kas noretu jungtis prie amazon.co.uk
batu sale
QUOTE(keistuole @ 2014 09 04, 18:49)
Aha, aš ir norėč Kiek žiūrinėju visur, taip jau ne pigiai gaunas
QUOTE(Loora @ 2014 09 04, 20:39)
Aha, aš ir norėč Kiek žiūrinėju visur, taip jau ne pigiai gaunas
as pirmuosius irgi pirkau tik su tuo 30 ar 40% - bet jie ir to verti... Mokyklai mums pakako 2 (pakaktu gal ir 1 - kiekviena savaitgali isskalbiant) - negaila buvo tu svaru...
QUOTE(Kriiste @ 2014 09 04, 19:46)
as pirmuosius irgi pirkau tik su tuo 30 ar 40% - bet jie ir to verti... Mokyklai mums pakako 2 (pakaktu gal ir 1 - kiekviena savaitgali isskalbiant) - negaila buvo tu svaru...
Iš gap.com per tarpininkes užsisakinėjate?
QUOTE(Loora @ 2014 09 04, 21:08)
Iš gap.com per tarpininkes užsisakinėjate?
nea, is uk atrodo, o gal eu - neskiriu ju bet is ten kur greit atkeliauja arba per UK perku visada
Ačiū Sense už kantrybę užsakant iš beautyatcraightons.
QUOTE(Kriiste @ 2014 09 04, 20:11)
nea, is uk atrodo, o gal eu - neskiriu ju bet is ten kur greit atkeliauja arba per UK perku visada
Aš nei iš com, nei iš eu nesu užsisakinėjus, tai man išvis čia žalias miškas. Bet turbūt reikia iš kažkur užsakyt, nes labaaaai reikia
Kiek butu siuntimas i LT is next.co.uk,,
QUOTE(Loora @ 2014 09 04, 21:26)
Aš nei iš com, nei iš eu nesu užsisakinėjus, tai man išvis čia žalias miškas. Bet turbūt reikia iš kažkur užsakyt, nes labaaaai reikia
is com ko gero pati nenusipirksit...
QUOTE(tuke @ 2014 09 04, 21:30)
ziurekir next europini puslapi... lyg ir nextdirect
QUOTE(Kriiste @ 2014 09 04, 20:46)
o kokią spalvą ėmėt? baltą?
aš kažkaip nieko balto saviškiams nepirkdavau, nes terliai baisūs, bet čia kitos tik labai tamsios spalvos
QUOTE(keistuole @ 2014 09 04, 22:16)
o kokią spalvą ėmėt? baltą?
aš kažkaip nieko balto saviškiams nepirkdavau, nes terliai baisūs, bet čia kitos tik labai tamsios spalvos
sunui tamsiai melyni buvo, o dukrai raudoni