Man atliko naturalios odos rankine, sau pasilikau kotokia, ir si labai puiki, nesinori siusti atgal, 39 eurai
http://www.yoox.com/...t=#sts=orders80
O sakykit, gražinus prekę į Yoox, nepriskaičiuoja už siuntimą kuris nekainavo, nes suma buvo daugiau nei 200Eur?
Sveiki Renku clothingattesco.com , truksta krepselio mazdaug uz 15sv kad galima butu panaudoti koduka -20%. Taigi laukiu prisijungiancios manoNickas(eta)gmail.com, Vilnius, Swed.
Mane Gap ignoruoja Iš 3 emailų užsiregistravau naujienlaiškiui, bet neatsiunčia Gal kas norit jungtis su koduku, užsakinėsiu iš gap.co.uk ir siųsiu per tukį. Šiauliai, galiu persiųsti. Rašykit į AŽ.
QUOTE(Trolėmolė @ 2014 08 28, 22:34)
O sakykit, gražinus prekę į Yoox, nepriskaičiuoja už siuntimą kuris nekainavo, nes suma buvo daugiau nei 200Eur?
Čia temoj buvo rašyta kad nemokamas bet kokiu atveju ar už atsiuntimą buvo mokėta ar ne. Aš irgi truputi bijau dėl dydžių
QUOTE(Maja Di @ 2014 08 28, 22:50)
Čia temoj buvo rašyta kad nemokamas bet kokiu atveju ar už atsiuntimą buvo mokėta ar ne. Aš irgi truputi bijau dėl dydžių
Aš šiandien gavau 3 poras batų, visi geri. Ėmiau savo įprastą dydį. Bet vienus nukainavo dar labiau,tai galvoju dabar pigiau nupirkčiau, o tuos brangesnius grąžinčiau .
Kazkaip praziopsojau informacija apie yoox. Nepykit labai uz atsibodusius klausimus. Cia ne us parduotuve? Be muitu perkat? Ir nemokamas nuo 200 pinigu? Per kiek laiko pristato?
QUOTE(Jinafire @ 2014 08 29, 00:17)
Kazkaip praziopsojau informacija apie yoox. Nepykit labai uz atsibodusius klausimus. Cia ne us parduotuve? Be muitu perkat? Ir nemokamas nuo 200 pinigu? Per kiek laiko pristato?
www.yoox.com Italijos parduotuvė, nemokamas siuntimas nuo 200 EUR, perkam pačios, muitų nėra. Prekes pristato per 5-6 darbo dienas, grąžinimas nekainuoja.
http://www.vertbaude...pid=EMF00460133 akcija perkant 3 daiktus, moki už 2, t.y. pigiausias nemokamai susidėjus krepšiuką, siuntimą rodo 5,99EUR
Mergaitėms paltukai pvz.:
toks (dydžiai 2-14metų), kaina (nuo 44,95 iki 50,95EUR)
Nešiojamas iš dviejų pusių (49,95-53,95EUR)
dar viena striukytė gal labiau 29,95EUR
Na ir berniukams (49,95 eur):
dvipusė striukė
Mergaitėms paltukai pvz.:
toks (dydžiai 2-14metų), kaina (nuo 44,95 iki 50,95EUR)
Nešiojamas iš dviejų pusių (49,95-53,95EUR)
dar viena striukytė gal labiau 29,95EUR
Na ir berniukams (49,95 eur):
dvipusė striukė
Gal kas perka Eye Q zuvu taukus?mielai prisijungciau
Jau 5pounds kažkaip suprastėjo, nieko gero neradau, jiems vis dar vasara...
Kur perkate originalius konversus jaunimui?
Kur perkate originalius konversus jaunimui?