QUOTE(flight @ 2014 08 24, 18:35)
Oi, dėl orkaitės žemai aš irgi nervinuosi - kol neturėjau kūdikio, nesureikšminau (kiti du vaikai jau vyresni, tai net ir pamiršau, kaip ten su orkaitėm buvo), o dabar : Visur ropoja, visur lenda, viską atidarinėja, tik spėk paskui lakstyti - tai kuo mažiau namuose pavojų, tuo geriau.
Bet va, sutikčiau su Juodai - kilnoti rankas su skarda nesinorėtų. Žodžiu, geriausia - aukso viduriukas.
O aš vėl susibalamutijau :: Mergaitės, žvilgtelkit, įmetu laikinai foto, - va toks pas mumis spalvinis fonas. Langai, palangės medis, grindys - kreminės, dramblio kaulo spalvos, sienos - pastelinės įvairių atspalvių gelsva. Stalas su kėdėmis liks šis, pušinis.
Klausimas toks - ar būsimi BALTI virtuvės baldai labai neiškris iš konteksto? Gal visgi rinktis ąžuolą , kol dar nevėlu?
Praėjusioje temoje buvau įmetusi, dabar pakartosiu, du Ikejos variantai, baltas toks:
Suprantu, kad kažko labai neišlaušime iš standartinių spintelių ir sąlyginai nedidelio pasirinkimo, bet vis tiek, norisi kaip įmanoma geriau : Aš lyg ir labiau už baltą, ji tarsi turėtų neapsunkinti erdvės (nes būsima virtuvė bus didelė), įnešti tam tikros elegancijos, o bet tačiau - ar nerėš akies tas baltumas?
Bet va, sutikčiau su Juodai - kilnoti rankas su skarda nesinorėtų. Žodžiu, geriausia - aukso viduriukas.
O aš vėl susibalamutijau :: Mergaitės, žvilgtelkit, įmetu laikinai foto, - va toks pas mumis spalvinis fonas. Langai, palangės medis, grindys - kreminės, dramblio kaulo spalvos, sienos - pastelinės įvairių atspalvių gelsva. Stalas su kėdėmis liks šis, pušinis.
Klausimas toks - ar būsimi BALTI virtuvės baldai labai neiškris iš konteksto? Gal visgi rinktis ąžuolą , kol dar nevėlu?
Praėjusioje temoje buvau įmetusi, dabar pakartosiu, du Ikejos variantai, baltas toks:
Suprantu, kad kažko labai neišlaušime iš standartinių spintelių ir sąlyginai nedidelio pasirinkimo, bet vis tiek, norisi kaip įmanoma geriau : Aš lyg ir labiau už baltą, ji tarsi turėtų neapsunkinti erdvės (nes būsima virtuvė bus didelė), įnešti tam tikros elegancijos, o bet tačiau - ar nerėš akies tas baltumas?
man asmeniskai labiau patiktu balta arba sveisiai pilka spalvos, tos azuolines kazkaip jau aki nebetraukia, balta ir pilka spalvos neutralios, jau pasirinkote spalvinga siena, tai kad isvengti to margumo, siulau nesirinkti azuolo... as uz balta is triju variantu
QUOTE(Boruze5 @ 2014 08 25, 15:45)
As manau abu variantai tinkami ,nes virtuves sienos pavaikslelyje baltos ,pas jus turetu buti kitokios,bei grindys ten ryskiai sviesios.Tikrai balta prie medzio interjero ziurisi.
http://1.bp.blogspot...z...vÄ 056.JPG
As manau abu variantai tinkami ,nes virtuves sienos pavaikslelyje baltos ,pas jus turetu buti kitokios,bei grindys ten ryskiai sviesios.Tikrai balta prie medzio interjero ziurisi.
http://1.bp.blogspot...z...vÄ 056.JPG
pritariu, vaizdine medziaga puiki
zinoma IKEjos baltumas ir patvarumas yra kitas klausimas, jau ju isstatytos virtuves gali parodyti ilgaamziskuma, tuolab kartais jie isparduoda ekspozicijos baldus, ir stalvirsius (situo tikrai verta pasinaudoti) aisku kas ismano
mano imontuota mikrobange aukstai, tai jau nekarta esu nusiplikinusi pasidaviau auksto vyro itakai, ir puodelius nuo lentynu imu pasistiebus jau 10 metu, sitos klaidos name nepasidarysiu, geriau i mikrobange zemai lenksiuos nei vel aukstai lipt... kai aukstai duhovke tai nesusiduriau su vaiku kisimosi i kulinarinius reikalus, aisku visko gal buti