Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Juodai @ 2014 08 25, 15:24)
Niu pabandysiu paspalvinti  smile.gif . Tik nežinau, ar šiandien bespėsiu unsure.gif ...

Oi, aš ir taip be galo dėkinga už sugaištą laiką, patarimus ir vizualizacijas 4u.gif 4u.gif - kada spėsit prisėsti, tada, kantriai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Klausimas toks - ar būsimi BALTI virtuvės baldai labai neiškris iš konteksto? Gal visgi rinktis ąžuolą , kol dar nevėlu?

As manau abu variantai tinkami ,nes virtuves sienos pavaikslelyje baltos ,pas jus turetu buti kitokios,bei grindys ten ryskiai sviesios.Tikrai balta prie medzio interjero ziurisi.
http://1.bp.blogspot...z...vė 056.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 25 rugpjūčio 2014 - 15:47
QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 25, 13:53)
gal kur matėte įmontuojamų kaitlenčių, kad plotis būtų 50 cm, o ne 60? Pas mus tragiškai mažai vietos, išsirinkom neimontuojama viryklę 50 pločio (tokio pločio ir sena stovi), tačiau man norėtusi įmontuojamos. Bet jeigu įmontuojama 60 cm tai daugoka...

Yra dar variantas - dvivietė kaitlentė. Tikrai sutaupo vietos darbastaliui wink.gif

QUOTE(Boruze5 @ 2014 08 25, 16:45)

Tikrai balta prie medzio interjero ziurisi.
http://1.bp.blogspot...z...vė 056.JPG

Graži foto, ačiū, joje tikrai tas baltumas visai gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 24, 22:35)
sveikos. ar buna imontuojamu dujiniu kaitlenciu 50 cm plocio?
pvz. ar sita galima montuoti taip, kad plotis butu 50, o gylis 58? smile.gif

Yra 45 cm pločio. Ir dar tokia yra.
Bet tik 3 kaitvietes.
O dėl kokybės nežinau kaip vieną ar kita. g.gif

Jūs uzklauskit kaitlenciu temoje, ten yra du žinovai, gal patars ką nors plačiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 25 rugpjūčio 2014 - 16:42
Sveiki,

vis dar vargstam su virtuviniu, gal kas pasidalintumėt pastabomis apie šį variantą g.gif Mąstome dešinėje užsukimą daryti tokį ar spintą vientisą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Beje, dėl Ikėjos sutalpinimo namuose - tam, kad pas mumis gražiai viskas susieitų, pasirinkome papildomai 15 cm atvirą lentynėlę ir vieną 7 cm užpildą (užpildanti detalė, kad nebūtų skylės) viršuje. Vienos nedidelės atviros lentynos aš norėjau, o užpildas - ką padarysi, be jo niekaip... vaizdas, tikiuosi, bus geras.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 24, 21:39)
Tai tikriausia vyras pas Jus su orkaite dažniausia šeimininkauja g.gif .

Jei ne, tai leiskit jam, tikiu, kad toks orkaitės aukštis jam kaip tik  drinks_cheers.gif . O jei nesutiks, tai apsimeskit, kad Jums nepatogu  hihihi.gif , turėsit laisvą minutę sau  lotuliukas.gif.

Turbūt šeimininkaujam panašiai, tiek aš, tiek jis

Rimtai, kokia idėja, kaip aš čia nepagalvojau bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 08 25, 17:41)
gal kas pasidalintumėt pastabomis apie šį variantą  g.gif Mąstome dešinėje užsukimą daryti tokį ar spintą vientisą  4u.gif

Būtų įdomu pamatyti erdvę, kurioje planuojama virtuvė, t.y. planą.
Kodėl langas toks žemas? Ar čia man tik taip atrodo? Ar jis jau yra, ar dar tik projektinėj stadijoj? Jei dar tik projektas, leisčiau jį iki stalviršio, kad palangė būtų su stalviršiu vientisa ir normalaus aukščio daryčiau, kaip įprastai langus daro, nes dabar atrodo nei langas, nei ne langas unsure.gif . Tas paveikslas viršuje nei viens, nei du rolleyes.gif ... Pasirinkote tokį akcentinį gartraukį, o kai tas paveikslas šalia, tai net nežinai, kas svarbiau biggrin.gif ... Ar čia tik dizainerio pokštai? Ar Jūs pati piešėte?
Daugiau viskas lyg ir protingai išdėliota, tik sakau, man reiktų plano ir viską įvertinti tada dar kartą smile.gif. Jei dešinėje užsukime siūlyčiau prie sienos stalčių bloką daryti. Šaldytuvas gal truputį vienišas atrodo, bet ką padarysi, būna ir taip, kad jie draugų neturi mirksiukas.gif .

QUOTE(Sandrulia @ 2014 08 25, 19:01)
Rimtai, kokia idėja, kaip aš čia nepagalvojau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Dar norėjau apie virtuvių cm planuojant patalpas vieną momentą pasakyt:
nepamirškit, kad jei virtuvinis atsiremia į sieną, ten daroma ta vadinama užpildančioji/uždengiančioji detalė, kokia 5cm pločio. Ji daroma dėl to, kad atidarant spintutes/šaldytuvą, stalčius nesiremtų į sieną.
Va tokia:

user posted image

user posted image

QUOTE(Boruze5 @ 2014 08 25, 16:45)
Tikrai balta prie medzio interjero ziurisi.

drinks_cheers.gif , balta su medžiu gerai žiūrisi. Tik klausimas, kaip su tom gelsvom sienom atrodys unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 rugpjūčio 2014 - 18:32
QUOTE(Juodai @ 2014 08 25, 19:25)
drinks_cheers.gif , balta su medžiu gerai žiūrisi. Tik klausimas, kaip su tom gelsvom sienom atrodys  unsure.gif .

Vat ir man cia klausimas tas pats kyla.
Atsakyti
va galima pažiūrėti, kaip atrodo balta virtuvė ir geltonos sienos: =white|typed&term_meta[]=kitchen|typed&term_meta[]=yellow|typed&term_meta[]=walls|typed]PVZ

man tai visai nieko. kaip tik ta balta spalva gaiviau atrodo nei geltonos sienos ir rusva virtuvė.. smile.gif

tuoj pradėsiu savo planuot, tai lankausi ir pas jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brum: 25 rugpjūčio 2014 - 19:19
QUOTE(brum @ 2014 08 25, 20:19)
va galima pažiūrėti, kaip atrodo balta virtuvė ir geltonos sienos:

Bet vat cia daugiau visa kita labai islaizyta. O ten daug medienos atspalviu... palanges.. o kur dar dramblio kaulo spalvos. Oranziniai roletai...
Nes cia visuose matosi tik virtuves zona. Trys isgrynintos spalvos. O ten bendra erdve, o kur dar visi kiti rakandai unsure.gif Tokie pavyzdziai ne visai tinka, mano manymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 rugpjūčio 2014 - 19:30
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 25, 20:27)
Bet vat cia daugiau visa kita labai islaizyta. O ten daug medienos atspalviu... palanges.. o kur dar dramblio kaulo spalvos. Oranziniai roletai...
Nes cia visuose matosi tik virtuves zona. Trys isgrynintos spalvos. O ten bendra erdve, o kur dar visi kiti rakandai  unsure.gif Tokie pavyzdziai ne visai tinka, mano manymu.

na, gal. bet vien medžio spalvos ir geltona tai man ne ypač, vien dėl to, kad viskas lyg susilieja
Atsakyti