Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 18, 14:18)
43 psl mano nuotrauka .

Aš Jums į el. paštą rašiau, kad įkeltumėt patalpos planą su matmenimis, nes ta Jūsų nuotrauka tėra tik pilka vizulka. Kad Jums kažką patarti, reikia patiems braižytis planą, galvoti kas ten ir kaip, matmenų praktiškai nedavėt - žinot, kad tai papildomas darbas yra? Nu išties, kam turėtų labiau rūpėt Jūsų virtuvė, jeigu ne Jums? smile.gif
Dėkit čionais planą su visais matmenimis (langų, durų, angų-preėjimų irgi), surašykit savo poreikius ir tada tikėkitės patarimų 4u.gif . Jei neišeina įdėti plano, atsiųskite man, aš įkelsiu - jau siūliau Jums šitai.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 15, 22:10)
O, štai kur įžvalga! Štai kur rėkimo reabilitavimas ir didysis pozityvas!  biggrin.gif Nes tfu tfu, daugiau konkurentų nereikia, pakanka esamų  biggrin.gif

Patikrinome su tuo spec. matuokliu buitinius prietaisus. Įtampos nuotėkį rodo orkaitė, šaldytuvas (visiškai naujas), indaplovė, skalbyklė. Įtariu, dar būtų ir gartraukis, bet jis šiuo metu išmontuotas.  O turbūt ir vaikų tv viršuje.  Septynis metus gyvenom, nežinojom, galva neskaudėjo. Dabar kažkaip nejauku ...Ryt atvažiuoja elektrikas, žiūrėsim, ką patars šiuo klausimu.

Įtampos nuotėkis nėra susijęs su įžeminimu, tai parodo įtampos nutekėjimą (nebent aš jus blogai supratau) Tokiu atveju reikia ieškoti priežasties, kodėl jis atsiranda, gali būti blogas pajungimas (blogi kontaktai) ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 15, 13:50)
kaip manot ,jeigu daryti vitruve tik palei langa(ten 4metrai), o dideli valgomo stala(ne apvalu) statyti prie sienos kur saldytuvas.
Arba daryti virtuve iki lango uzbaigimo ir prudyti i ta kampa stala  doh.gif nezinau ,nemiela man tas kaip yra.

Ar esate tikra, kad norit didelį stalą kišti į kampą g.gif ? Tokiu atveju, iš dviejų jo pusių tikrai neišeis kėdžių pastatyti, o jeigu ir išeis, bus nepatogu kaskart lysti į kampą, kad atsisėst prie stalo. Kodėl nenorite stalą statyti prie didelio lango?
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2014 09 18, 15:27)

Ačiū už mintis 4u.gif Elektriko tikimės sulaukti šįvakar (labai užimtas, vis atšaukia vizitą), labai jau norėtųsi bent kokio aiškumo..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 17, 21:30)
ne, mūsiškis 60 cm.  4u.gif

O tai jus ne Ikejos virtuve montuojat, ar kazka maisau? g.gif nes jai tikrai 60cm netinka, nebet koki finta esat primaste sumeistrauti..Turi Termopalas 63,5cm plocio, bet tik spalvu pasirinkimas skurdokas, maniau kad kazkuria is ju pasirinkote.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2014 09 18, 16:47)
O tai jus ne Ikejos virtuve montuojat, ar kazka maisau? g.gif nes jai tikrai 60cm netinka, nebet koki finta esat primaste sumeistrauti...

Mb kažką sumastęs, sakė padarys, kad tiktų.
Atsakyti
Buvo elektrikas. Gera žinia - įžeminimas į namą atvestas (skydinėje). Bloga žinia - iki virtuvės jis neatvestas. Teks patiems pasidaryti, Mb nusiteikęs optimistiškai, sakė, nėra labai sunku. Pajungėm naujają, galingą kaitlentę kol kas be įžeminimo - nepurto, veikia. Iki kaitlentės ateina dvifaziai laidai.
Uff smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 rugsėjo 2014 - 21:45
Sveikos mamos griztu su galutiniu projekto, prieita prie detaliu, turiu keleta klausimu.

user posted image

1. Ar virsutines spinteles palikti kaip dabar yra, ar visgi daryti ik du blokus po 110cm?
2. Gal galit ideti nuotrauka kriaukles staciu su vidiniu stalciuku, kaip ir kitiems meistrams, maniesiems taip pat atrodo, kad jis netelpa...
3. Baldau issireikalauti cokolio aukscio 10cm, o ne 15, bet prasidejo su indaplove bajeriai, tai ar imanoma ja imontuoti kai cokolis 10cm?
4. Gal kas turit foto is arti, kaip yra sumontuota stalvirsio uzleidimas gale virtuves? Sako susijungia negraziai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 09 12, 07:18)
labas rytas, turiu klausymą, agl pagelbėsit iš patirties  smile.gif
Kalba eina apie baltą stalviršį, koks geriau dirbtinio akmens masės ar laminuotas? Kuris praktiškesnis prižiūrėjimo prasme? Niekaip nenusprendžiu  verysad.gif  Ar vertas dirbtinio akmens stalviršis tokių pinigų?

Vertas mirksiukas.gif
Turiu balta "Corian" stalvirsi jau daugiau ,nei metai.... esu labai patenkinta... bigsmile.gif
Nesaugau, bet ir nepjaustau, ir nededu ikaitusiu puodu ant jo, kaip ir ant belenkokio kitokio...
Gaminu tikrai daug ir kasdien... nera jokiu nesklandumu su prieziura...lengvai ir gerai valosi (valau su Cif)..nesugeria riebalu,nepralaidus vandeniui , atsparus smugiams, braizosi,bet sunkiai ..
Man jis ipatingas tuo, kad nera sujungimo siuliu , isvien isliejama kriaukle , isgaunamas "lietos plautuves" efektas
( tik as pasirinkau toki varianta ir labai dziaugiuosi http://villagranit.c...271-640x390.jpg )
Akmens mases privalumas – net ir pazeidus pavirsiu, galima restauruoti...atnaujinti nupoliruojant ar nuslifuojant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 19 rugsėjo 2014 - 00:09
kristinka_2010,
as kaitlentes negrusciau taip i kampa, nes nusitaskys sienele ir siaip nera patogu kampe 4u.gif Juolab, pas jus yra vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 18, 16:40)
Aš Jums į el. paštą rašiau, kad įkeltumėt patalpos planą su matmenimis, nes ta Jūsų nuotrauka tėra tik pilka vizulka. Kad Jums kažką patarti, reikia patiems braižytis planą, galvoti kas ten ir kaip, matmenų praktiškai nedavėt - žinot, kad tai papildomas darbas yra? Nu išties, kam turėtų labiau rūpėt Jūsų virtuvė, jeigu ne Jums? smile.gif
Dėkit čionais planą su visais matmenimis (langų, durų, angų-preėjimų irgi), surašykit savo poreikius ir tada tikėkitės patarimų  4u.gif . Jei neišeina įdėti plano, atsiųskite man, aš įkelsiu - jau siūliau Jums šitai.

Ta nuotrauka man pasirode labai aiski su visa erdve kur langai ,perejimai.Nieko geriau neisivaizduoju ka pabraizyti ,joje matoma iejimai ,langai.Bendras vaizdas.Gerai pameginsiu ,bet ten sien nuo saldytuvo vadinamo 344 ant 402 kur langas 170.Tai braizyt neaa ,gal ,tiesiog patart ,gal 4u.gif .Zinokit as jeigu mokeciau ,tai tikrai buciau cia pribraizius 4u.gif apskritai as mielai susimokeciau uz ta pabarizyma ,tik paprasiau pas baldininkus tai jie tada sutarti daryt liepia.Manau kazka sugalvosiu.
Papildyta:Praejimu nera jokiu ,benra erdve 50 kvm su dviem terasom ,viena virtuveje.
QUOTE(Juodai @ 2014 09 18, 17:09)
Ar esate tikra, kad norit didelį stalą kišti į kampą  g.gif ? Tokiu atveju, iš dviejų jo pusių tikrai neišeis kėdžių pastatyti, o jeigu ir išeis, bus nepatogu kaskart lysti į kampą, kad atsisėst prie stalo. Kodėl nenorite stalą statyti prie didelio lango?

Noriu ,bet man su virtuve nesusipiesia ,nebent talas viduryje( ilgas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 19 rugsėjo 2014 - 12:53
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 19, 13:48)
Ta nuotrauka man pasirode labai aiski su visa erdve kur langai ,perejimai.

Jums aiški, nes Jūs jau toej erdvėje turbūt vaikštote. Gerai kad yra ta nuotrauka, bet jei įdėtumėt planą su visais matmenimis (juk projektas yra unsure.gif ), tai būtų dar aiškiau. Planas iš viršaus.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 18, 22:50)
1. Ar virsutines spinteles palikti kaip dabar yra, ar visgi daryti ik du blokus po 110cm?

Man trys gražiau atrodo, jei bus du blokai, jos kažkokios jau per ilgos atrodytų g.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 18, 22:50)
4. Gal kas turit foto is arti, kaip yra sumontuota stalvirsio uzleidimas gale virtuves? Sako susijungia negraziai?  g.gif

Buvo kažkada kelta nuotrauka to užleidimo, bet jau senokai ir nepamenu kas rodė tada savo virtuvę unsure.gif . Tokia virtuvė su raudonom rankenom, ar tarpas tarp stalviršio ir fasadų raudonas... neprisimenu tiksliai, bet tokia įdomesnė virtuvė. Dar klausiau dėl to sujungimo pas šeimininkę, nes išties plokščių sujungimo vietoje buvo tokis stataus kampo griovelis - taip ir nesupratau, kodėl ten neišėjo be griovių padaryt doh.gif .
Atsakyti