QUOTE(Juodai @ 2014 09 18, 16:40)
Aš Jums į el. paštą rašiau, kad įkeltumėt patalpos planą su matmenimis, nes ta Jūsų nuotrauka tėra tik pilka vizulka. Kad Jums kažką patarti, reikia patiems braižytis planą, galvoti kas ten ir kaip, matmenų praktiškai nedavėt - žinot, kad tai papildomas darbas yra? Nu išties, kam turėtų labiau rūpėt Jūsų virtuvė, jeigu ne Jums?
Dėkit čionais planą su visais matmenimis (langų, durų, angų-preėjimų irgi), surašykit savo poreikius ir tada tikėkitės patarimų
. Jei neišeina įdėti plano, atsiųskite man, aš įkelsiu - jau siūliau Jums šitai.
Ta nuotrauka man pasirode labai aiski su visa erdve kur langai ,perejimai.Nieko geriau neisivaizduoju ka pabraizyti ,joje matoma iejimai ,langai.Bendras vaizdas.Gerai pameginsiu ,bet ten sien nuo saldytuvo vadinamo 344 ant 402 kur langas 170.Tai braizyt neaa ,gal ,tiesiog patart ,gal
.Zinokit as jeigu mokeciau ,tai tikrai buciau cia pribraizius
apskritai as mielai susimokeciau uz ta pabarizyma ,tik paprasiau pas baldininkus tai jie tada sutarti daryt liepia.Manau kazka sugalvosiu.
Papildyta:Praejimu nera jokiu ,benra erdve 50 kvm su dviem terasom ,viena virtuveje.
QUOTE(Juodai @ 2014 09 18, 17:09)
Ar esate tikra, kad norit didelį stalą kišti į kampą
? Tokiu atveju, iš dviejų jo pusių tikrai neišeis kėdžių pastatyti, o jeigu ir išeis, bus nepatogu kaskart lysti į kampą, kad atsisėst prie stalo. Kodėl nenorite stalą statyti prie didelio lango?
Noriu ,bet man su virtuve nesusipiesia ,nebent talas viduryje( ilgas)