Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(flight @ 2014 09 16, 17:41)
Motyvas nežinomas..Spėju, kad - "ai, gal nepastebės".  Žmonės darė kaip ir su rekomendacijom, bet štai kas būna, kai nėra priežūros nuo- iki, o mums tai pirmas blynas, pasitikėjome, neatėjo į galvą rozečių išmontuoti.

o gal skūpas moka du kartus?
ir kam sugalvojo žmonės rangos sutartis?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 16, 19:06)

Netinka sita patarle visai, skupumas yra skupumas, o kai reik skaiciuot kapeikas, tai vargu, ar jau skupumas. Kazkaip susimasciau, kad daugeliu atvejau jau sita patarle vartojama visai ne i tema. Aisku, jei pinigais apteke, o nemokama, nes gaila, pvz kaip didieji turciai geriau sedesi i cype, o ne mokescius moka, tai jo...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 16, 19:06)

Mama Sandra, galėčiau nebent asmeniškai parašyti, kas kaip ir kodėl. Bet tai ne forumui, pernelyg asmeniški reikalai. Mūsų situacija buvo kiek netipinė dėl namo statybų - ne dėl pinigų, dėl kitų dalykų. Būtent dėl to netipiškumo labai pasitikėjome statybų priežiūra. Na, yra kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 rugsėjo 2014 - 18:45
Na ka ,nujauciu tris kart neverta kelt nuotraukos ir prasyt pagalbos ,nepasiseke man su ta virtuve unsure.gif ,o baldininkai isties prasciau patare ,nei jus cia vienos kitom .Paprastai beveik taip kaip foto ,tik spintelem grazesnem verysad.gif .Galvoju dar toki varianta isviso nesigaminti kolkas ,nes visai nelimpa.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 16, 21:26)
Na ka ,nujauciu tris kart neverta kelt nuotraukos ir prasyt pagalbos ,nepasiseke man su ta virtuve unsure.gif ,o baldininkai isties prasciau patare ,nei jus cia vienos kitom .Paprastai beveik taip kaip foto ,tik spintelem grazesnem verysad.gif .Galvoju dar toki varianta isviso nesigaminti kolkas ,nes visai nelimpa.

Taip nerisliai paraset, kad nieko nesupratau blush2.gif
Kas atsitiko, kad nebedarot virtuves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 rugsėjo 2014 - 20:38
QUOTE(flight @ 2014 09 16, 18:44)
...

Sakykit, koki pirkot stalvirsi, koks pavadinimas ir kiek mokejote uz 1m, nes man ir reik 63,5cm stalvirsio, kiek suprantu jusiskis butent toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 16, 22:37)
Taip nerisliai paraset, kad nieko nesupratau blush2.gif
Kas atsitiko, kad nebedarot virtuves?

Nepatinka man ji ,ikeliau nuotrauka ,bandziau prasyti pastabu ,bet nieko nesulaukiau ax.gif .Nelimpa ,galvoju reik daryt tada kada ateis tas( wow noriu).Apskritai as prastas projektuotojas verysad.gif As labai norejau virtuveje valgomojo stalo ,bet man nesiziuri doh.gif o jau sviestuvus isvest reikejo virs stalo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 17 rugsėjo 2014 - 07:47
QUOTE(Purpurine @ 2014 09 16, 22:20)
Sakykit, koki pirkot stalvirsi, koks pavadinimas ir kiek mokejote uz 1m, nes man ir reik 63,5cm stalvirsio, kiek suprantu jusiskis butent toks g.gif

ne, mūsiškis 60 cm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 16, 20:26)

rodyk raudonai 4u.gif

tuoj sukrisime, patarsime, jeigu dar neuzsakyta, paguosime drinks_cheers.gif

as visa i fensuj ilindau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 18, 11:43)
rodyk raudonai 4u.gif

tuoj sukrisime, patarsime, jeigu dar neuzsakyta, paguosime drinks_cheers.gif

as visa i fensuj ilindau doh.gif

43 psl mano nuotrauka .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 18 rugsėjo 2014 - 13:19
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 18, 14:18)
43 psl mano nuotrauka .

O viso patalpu plano neturit foto? Su langais durim ir cm. Nes dabar sunkoka isivaizduoti kur kas kaip ir kodel. Gal stalo nereik ten gal sala but geriau gal netiks ten kas nors nes praejimui trukdo
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 13, 21:15)
Labą vakarėlį planuotojoms,

pas mus problemos sad.gif Paaiškėjo, kad pas mus el. rozetės, visos - be įžeminimo.. sad.gif  doh.gif Elektrikai prichimičino statant namą, tik dabar išsiaiškinom...Rozetės trifazės, o trečio laido - taigi nėr, matyt, per sunku aniems pasirodė...O aš vis svarsčiau, ko mane ta orkaitė kartais papurto, MB kaltinau, kad netiesingai pajungė...
Žodžiu, ankstesnė mūsų dviejų vietų kaitlentė buvo su mažiau voltų, o dabartinė keturvietė jau turės gerokai daugiau, pajungimas ten rašomas, turi būti su įžeminimu. Nebežinome, ką daryt...
Pasilikt dvivietę? Ar surizikuot ir jungti viską be įžeminimo? Nepapurtys per kokį metalinį puodą? Senos vituvės pusė jau nuimta, ryt galvojome uždėti naujos pusę - ir štai tokios naujienos...

Sveikos mergaitės, tik dabar atradau jūsų temą, tad esu pasyvi skaitytoja, bet netrukus pradės projektuoti virtuvę, tad manau prireiks patarimų. Flight jūsų situacija nėra gera, jei prietaisai nepurtytų gal ir nieko tokio, bet jei kartais pakrato yra vieninitelė išeitis. Nuo prietaiso(ne nuo rozetės) vedamas atskiras laidas iki artimiausio įžeminimo. Nežinau kur jis pas jus yra, bet galima padaryti ir papildomai (pvz lauke) ir galbūt kažkaip galima paslepiant po spintelėmis ar plintusu nuvesti tą papildomą laidą. Na elektrikai gabūt jums patars, bet galimybė kažkiek ištaisyti šią klaidą yra 4u.gif
Kitas dalykas, jei gerai supratau, pas jus ateina vienfaziai laidai iki kaitlentės, tad jai pilnai veikti gali tiesiog neužtekti galingumo, sujungus visas vietas, gali mesti automatinį išjungėją (tikiuosi juos sumontavo) priešingu atveju gali imti svilti laidai. Su elektrine orkaite gali būti dar prastesni reikalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 18 rugsėjo 2014 - 14:39