Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Juodai @ 2014 09 13, 16:44)
Va dabar viskas stojos į savo vėžes  bigsmile.gif . Va dabar matau kad jokie mano U svaigimai čia netiks smile.gif, bet kai pateikiamas plikas virtuvės planas be likusios erdvės, tiesiog įsijungia fantazija  biggrin.gif .
Galvoju, kad indauja pagyvintų tą patalpą. Klausimas tame, ar tikrai nereikalingas toje vietoje esantis stalviršis. Matosi, kad pakankamai darbastalio yra tarp kaitlentės ir plautuvės, o tas stalviršis yra toliau nuo darbinio trikampio, tad kažin ar bus naudojamas kaip darbastalis. Dar klausimas, kiek turite rakandų laikomų ant stalviršio? Ar jie netilptų kaitlentės dešinėje ir plautuvės kairėje ( turiu omeny tuos ~400mm, kuriuos paliktumėte, jei statytumėt indaują)? Jei tilptų, tai gal tikrai apie tą baldelį pagalvokit g.gif . Nes jei paliksite toj vietoj taip kaip yra, nežinau Jūsų įpročių, bet didelė tikimybė, kad jis apsikraus visokiais daiktais, kurie grožio gali nesuteikti  rolleyes.gif .

doh.gif aš viena savo rakanda pražioplinau. Stovi jis dabar kitoj virtuvės pusej, beveik kolidoriui ir pamiršau - mikrobange. Nors faktiškai naudojam kas diena, bet aš ją vargšiukę pamiršau. doh.gif taigi reikia rasti jai vieta.
Dėl indaujos tai as mielai, nes tokio balduko man trūks namuose (svetainėje bus labai minimaliai baldu) tik tiek, kad turiu nemazai viskoiu sulciauspaudziu mesmaliu ir pan, kurias reikes sukisti. Tai gal kaip nors reikėtu tokia sugalvoti, kad apačioje liktu stalcius ar kas panašau, o tada stiklines durelės g.gif Kazi kaip atrodytų?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 13, 08:50)
ir maišytuvą tą aukštą iš ikejos su žarnele nusipirkau, bo nesulaukiau, kol manąjį atveš. ir labai patenkinta. patinka jis man smile.gif

o nesitaško vanduo aplink? Aš šiandien būtent šį apžiūrėjau, bet pagalvojau, kad plaunant bus vandens visur g.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 13, 14:35)
Ko gero rinkčiaus maišytuvą su šlangele.

va tokio patarimo/pritarimo ir laukiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 13, 20:44)
va tokio patarimo/pritarimo ir laukiau biggrin.gif  4u.gif

4u.gif biggrin.gif
Tiesą sakant, nesu turėjusi tokio, nei čiupinėjusi nesu smile.gif , bet kadangi šiuo metu turiu didelę plautuvę, tai jai nuplauti visai nepamaišytų toji šlangelė, manau... Dabar turiu tokį aukštą maišytuvą, irgi nesiskundžiu. Ryt paieškosiu ir įmesiu fotkę koks pas mane, jei kam įdomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 rugsėjo 2014 - 20:24
QUOTE(Freke @ 2014 09 13, 09:47)
dzenetukas. panasiu turi IKEA
http://www.ikea.com/...ucts/S79931650/ tai jei netoli ji nuvaziuokit apziuret gyvai.

Aciu labai!!! Kaip tik sian pirma karta dasibeldem iki Ikeos blush2.gif tai zagtelejau kai plautuve pamaciau thumbup.gif ten yra dar vienguba smile.gif tai ta man super puper tiks smile.gif einu toliau temeles skaityti ir semtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 13 rugsėjo 2014 - 20:33
QUOTE(Juodai @ 2014 09 13, 20:23)
4u.gif  biggrin.gif
Tiesą sakant, nesu turėjusi tokio, nei čiupinėjusi nesu smile.gif , bet kadangi šiuo metu turiu didelę plautuvę, tai jai nuplauti visai nepamaišytų toji šlangelė, manau... Dabar turiu tokį aukštą maišytuvą, irgi nesiskundžiu. Ryt paieškosiu ir įmesiu fotkę koks pas mane, jei kam įdomu  blush2.gif

Man įdomu, labai! bigsmile.gif
Aš va būtent apie nuplovimą ir galvojau, nes dabar su kempinėlėm valau valau, kol nusivalo ir nusiskalauja tie chemikalai po šveitimo doh.gif o būsima plautuvė irgi didoka ir su padėklu.
Atsakyti
Labą vakarėlį planuotojoms,

pas mus problemos sad.gif Paaiškėjo, kad pas mus el. rozetės, visos - be įžeminimo.. sad.gif doh.gif Elektrikai prichimičino statant namą, tik dabar išsiaiškinom...Rozetės trifazės, o trečio laido - taigi nėr, matyt, per sunku aniems pasirodė...O aš vis svarsčiau, ko mane ta orkaitė kartais papurto, MB kaltinau, kad netiesingai pajungė...
Žodžiu, ankstesnė mūsų dviejų vietų kaitlentė buvo su mažiau voltų, o dabartinė keturvietė jau turės gerokai daugiau, pajungimas ten rašomas, turi būti su įžeminimu. Nebežinome, ką daryt...
Pasilikt dvivietę? Ar surizikuot ir jungti viską be įžeminimo? Nepapurtys per kokį metalinį puodą? Senos vituvės pusė jau nuimta, ryt galvojome uždėti naujos pusę - ir štai tokios naujienos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugsėjo 2014 - 21:17
QUOTE(flight @ 2014 09 13, 22:15)

pas mus problemos sad.gif Paaiškėjo, kad pas mus el. rozetės, visos - be įžeminimo.. sad.gif  doh.gif Elektrikai prichimičino statant namą, tik dabar išsiaiškinom...Rozetės trifazės, o trečio laido - taigi nėr, matyt, per sunku aniems pasirodė...O aš vis svarsčiau, ko mane ta orkaitė kartais papurto, MB kaltinau, kad netiesingai pajungė...
Žodžiu, ankstesnė mūsų dviejų vietų kaitlentė buvo su mažiau voltų, o dabartinė keturvietė jau turės gerokai daugiau, pajungimas ten rašomas, turi būti su įžeminimu. Nebežinome, ką daryt...
Pasilikt dvivietę? Ar surizikuot ir jungti viską be įžeminimo? Nepapurtys per kokį metalinį puodą? Senos vituvės pusė jau nuimta, ryt galvojome uždėti naujos pusę - ir štai tokios naujienos...

pasistatyti sroves nuotekio rele ir pasidaryti apsaugini inulinima. Kreipkites i normalius elektrikus doh.gif
ir dar papildau, purti ne del izeminimo, o del netvarkingos irangos, matomai jusu orkaite kazkur pramusta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 13 rugsėjo 2014 - 22:13
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 13, 23:12)
pasistatyti sroves nuotekio rele ir pasidaryti apsaugini inulinima. Kreipkites i normalius elektrikus  doh.gif
ir dar papildau, purti ne del izeminimo, o del netvarkingos irangos, matomai jusu orkaite kazkur pramusta

Laidus prie šviestuvų paliko atvirus, tai matėm, kad trys laidai, o virtuvės zonoje visos rozetės jau buvo uždengtos - kažkaip patikėjome, kad ir ten viskas OK. Pasirodo, tas trečias (įžeminimo) laidelis visoje virtuvės zonoje nukirptas. Dabar klausimas, kodėl - ar apskritai visame name nėra įžeminimo ir tas trečias laidas tik dėl grožio, ar šiaip patingėjo virtuvės zonoje padirbėti iki galo.
Septynerius metus gyvenom be įžeminimo, pasirodo blink.gif

O orkaitė pramušta, tai kuria prasme? Pirkta buvo nauja iš parduotuvės, nebent vežant gal kas nutiko? Arba dėl amžiaus, jai irgi jau apie septyneri metai.
Atsakyti
Sveikos mergaites ! smile.gif
As cia su tokiu klausimu del rozeciu ,pas mane bus vienoj vietoj mikrobange ,zemiau orkaite ir dar po apacia indaplove.sone imontuojamas saldytusvas ,kur turetu buti rozetes ?kitam sone kriaukle .rozetes pada
rem ten kut bus indaplove nes ten planavom spintele paprasta .bet taip gavosi kad darant plana ,pamirsau indaplove!ar man mikrobanges laidas pasieks rozete jeigu inai bus po indaplove ,ty.beveik prie grindu?

Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 13, 20:44)
o nesitaško vanduo aplink? Aš šiandien būtent šį apžiūrėjau, bet pagalvojau, kad plaunant bus vandens visur g.gif
va tokio patarimo/pritarimo ir laukiau biggrin.gif  4u.gif

nu pasitaško, tai pavalau aplink ir tiek smile.gif bet man kaifas, kad jei pilna kriauklė kartais būna, aš vistiek galiu laisvai pripilt kokį puodą vandens biggrin.gif o ir šiaip galvoju, kad mažas kranelis man ten net nesižiūrėtų

QUOTE(flight @ 2014 09 13, 22:15)

pas mus problemos sad.gif Paaiškėjo, kad pas mus el. rozetės, visos - be įžeminimo.. sad.gif  doh.gif Elektrikai prichimičino statant namą, tik dabar išsiaiškinom...Rozetės trifazės, o trečio laido - taigi nėr, matyt, per sunku aniems pasirodė...O aš vis svarsčiau, ko mane ta orkaitė kartais papurto, MB kaltinau, kad netiesingai pajungė...

blink.gif eina sau. pas mane skalbiankėj senoj buvo nutrūkęs įžeminimo laidelis, tai kratė, aš bijojau skalbt, o čia visas namas, puodai, virtuvė blink.gif doh.gif pakalbėkit su normaliais elektrikais, gal galima ką padaryt
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2014 09 14, 01:52)
Sveikos mergaites !  smile.gif
As cia su tokiu klausimu del rozeciu

Už indaplovės rozetės Jums fiziškai netilps. Siūlyčiau jas daryti cokolio aukštyje, kad reikalui esant galėtumėt jas pasiektu. Gal ties šaldytuvu, bet ne ties indaplove. Dėl mikrobangės maitinimo kabelio ilgio nieko nežinau, nes guvenime nesu jos turėjus. Spėju, kad jis gali būti per trumpas. Kokia spintelė bus jai, gal be nugarėlės? Tuomet būtų galima numatyti rozetę mikrobangės aukštyje. Ji neįmontuojama bus? Jei taip, tai tikriausia jai skirta spintelė bus kiek aukštesnė, ar ne? Vat ten aukščiau ir siūlyčiau rozetę daryti, vėlgi, kad būtų galima atjungti mikrobangę jos neištraukus.
Pasiskaitykit čia, yra gerų patarimų planuojant virtuvę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 13, 21:36)
Man įdomu, labai! bigsmile.gif

Pas mane va toks, visai neklasikinis smile.gif. Jį buvom nusipirkę dar prieš "nusiritant" iki klasikos su virtuve biggrin.gif . Išrinko vyras, aš kažkaip daug dėmesio tam neskyriau, dar šitoj temoj nesėdėjau dieną-naktį biggrin.gif . Šiaip man jis patogus, nors ir didelis, aukštas. Nesitaško į šonus, gal todėl, kad ir plautuvė didelė. Apsisuka aplink ratu smile.gif , bet aišku, kelis kart apsukus ir nusukt galima biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 rugsėjo 2014 - 09:13