QUOTE(Juodai @ 2014 09 13, 16:44)
Va dabar viskas stojos į savo vėžes . Va dabar matau kad jokie mano U svaigimai čia netiks , bet kai pateikiamas plikas virtuvės planas be likusios erdvės, tiesiog įsijungia fantazija .
Galvoju, kad indauja pagyvintų tą patalpą. Klausimas tame, ar tikrai nereikalingas toje vietoje esantis stalviršis. Matosi, kad pakankamai darbastalio yra tarp kaitlentės ir plautuvės, o tas stalviršis yra toliau nuo darbinio trikampio, tad kažin ar bus naudojamas kaip darbastalis. Dar klausimas, kiek turite rakandų laikomų ant stalviršio? Ar jie netilptų kaitlentės dešinėje ir plautuvės kairėje ( turiu omeny tuos ~400mm, kuriuos paliktumėte, jei statytumėt indaują)? Jei tilptų, tai gal tikrai apie tą baldelį pagalvokit . Nes jei paliksite toj vietoj taip kaip yra, nežinau Jūsų įpročių, bet didelė tikimybė, kad jis apsikraus visokiais daiktais, kurie grožio gali nesuteikti .
Galvoju, kad indauja pagyvintų tą patalpą. Klausimas tame, ar tikrai nereikalingas toje vietoje esantis stalviršis. Matosi, kad pakankamai darbastalio yra tarp kaitlentės ir plautuvės, o tas stalviršis yra toliau nuo darbinio trikampio, tad kažin ar bus naudojamas kaip darbastalis. Dar klausimas, kiek turite rakandų laikomų ant stalviršio? Ar jie netilptų kaitlentės dešinėje ir plautuvės kairėje ( turiu omeny tuos ~400mm, kuriuos paliktumėte, jei statytumėt indaują)? Jei tilptų, tai gal tikrai apie tą baldelį pagalvokit . Nes jei paliksite toj vietoj taip kaip yra, nežinau Jūsų įpročių, bet didelė tikimybė, kad jis apsikraus visokiais daiktais, kurie grožio gali nesuteikti .
aš viena savo rakanda pražioplinau. Stovi jis dabar kitoj virtuvės pusej, beveik kolidoriui ir pamiršau - mikrobange. Nors faktiškai naudojam kas diena, bet aš ją vargšiukę pamiršau. taigi reikia rasti jai vieta.
Dėl indaujos tai as mielai, nes tokio balduko man trūks namuose (svetainėje bus labai minimaliai baldu) tik tiek, kad turiu nemazai viskoiu sulciauspaudziu mesmaliu ir pan, kurias reikes sukisti. Tai gal kaip nors reikėtu tokia sugalvoti, kad apačioje liktu stalcius ar kas panašau, o tada stiklines durelės Kazi kaip atrodytų?