Mūsų stalviršis jau atkeliavo, ėmėm laminuotą, šviesų. Nemaniau, kad bus toks nepraktiškas- išties, matosi kiekvienas trupinukas, net neuždėjus, nenaudojamas, o jau "teplus". Iš kitos pusės, man jis gražus ir patinka - kad ir ką kas sakytų
QUOTE(flight @ 2014 09 12, 19:49)
Mūsų stalviršis jau atkeliavo, ėmėm laminuotą, šviesų. Nemaniau, kad bus toks nepraktiškas- išties, matosi kiekvienas trupinukas, net neuždėjus, nenaudojamas, o jau "teplus". Iš kitos pusės, man jis gražus ir patinka - kad ir ką kas sakytų
o kokį jamėt? nepamenu
QUOTE(Agorėa @ 2014 09 12, 08:18)
labas rytas, turiu klausymą, agl pagelbėsit iš patirties
Kalba eina apie baltą stalviršį, koks geriau dirbtinio akmens masės ar laminuotas? Kuris praktiškesnis prižiūrėjimo prasme? Niekaip nenusprendžiu Ar vertas dirbtinio akmens stalviršis tokių pinigų?
Kalba eina apie baltą stalviršį, koks geriau dirbtinio akmens masės ar laminuotas? Kuris praktiškesnis prižiūrėjimo prasme? Niekaip nenusprendžiu Ar vertas dirbtinio akmens stalviršis tokių pinigų?
Mačiau baltą akmens masės stalviršį po 1,5m naudojimo. Baisus kiekvienas įbrėžimas matosi.
QUOTE(flight @ 2014 09 12, 19:49)
Čia kaip iš kurios pusės pažiūrėsi tą trupinių nesimatymą ... pvz pas mane praktiškai nieko nesimato, bet bože, kaip man tai nepatinka ... man stalviršis turi būti švarus, o maniškis vat maskuija visokius nešvarumus, tai kad jį nuvalyt tikrai švariai, reikia gerokai paplušėt. Atrodytų jau nuvaliau, ale žengiu žingsnį į šoną, pažiūriu kitu kampu ir vėl atgal valinėtis . Visai kas kita baltas stalas - ten absoliučiai viskas matosi ir aišku, kur reikia nuvalyt.
Kaip aš norėčia nuskelt kokį kampą to granito ... tada būtumėm priversti pasikeist... . Kas prisimena mano nesklandumus su juo, supras dėl ko man jis nemielas ...
Taip kad, jeigu stalviršis Jums patinka, nekreipkit dėmesio į tą jo teplumą, juk tai labai dažnai valoma vieta, o kai matysis sutepimai, nusivalysit ir psio
flight, ale koks apgaulingas, iš foto atrodo, kad neteplus turėtų būti. Bet gerai sako juodai, taigi vistiek jis valomas dažniausiai
QUOTE(Juodai @ 2014 09 12, 21:53)
Taip kad, jeigu stalviršis Jums patinka, nekreipkit dėmesio į tą jo teplumą, juk tai labai dažnai valoma vieta, o kai matysis sutepimai, nusivalysit ir psio
Taigi, gal iš tiesų reikia pažvelgti kitu kampu -nešvarumams bus daug sunkiau pasislėpti, šakės bs jiems
Taigis, kur kas blogiau yra teplūs fasadai .
QUOTE(Juodai @ 2014 09 12, 22:30)
Taigis, kur kas blogiau yra teplūs fasadai .
O jooooo.. as jau dabar kaip ragana rekiu ant vaiko, kad neliestu nieko, nors dar net nepersikraustem.
Bijau net pagalvoti kas bus
Sveikos mamytes,
Paskaiciau temuke ir dar ne viena karta grisiu kol galutinai uztvirtinsim virtuves projekta.
Turiu toki galvos skausma...bais to daikto reikia, bet turbut nemoku ieskot.
Kaip staigiai prispiria i tusaeta, taip man reikia tokio tipo plautuves
Gal kuri susidure kur galima bent jau apziureti? Ar LT nera tokiu? Dabar labai jau populiarios tos Frankie, bet man jos kazkaip nelabai...labai noreciau toookio daikto savo virtuvei
Jei kils klausimu del vortuves ploto, ta kartu su valgomuoju beveik 30 kv
Aciu is anksto uz patarimus!!!
Man nerodo nuotraukos, tai ikeliu linka
http://blog.alio.lt/...s-kriaukle.html
Paskaiciau temuke ir dar ne viena karta grisiu kol galutinai uztvirtinsim virtuves projekta.
Turiu toki galvos skausma...bais to daikto reikia, bet turbut nemoku ieskot.
Kaip staigiai prispiria i tusaeta, taip man reikia tokio tipo plautuves
Gal kuri susidure kur galima bent jau apziureti? Ar LT nera tokiu? Dabar labai jau populiarios tos Frankie, bet man jos kazkaip nelabai...labai noreciau toookio daikto savo virtuvei
Jei kils klausimu del vortuves ploto, ta kartu su valgomuoju beveik 30 kv
Aciu is anksto uz patarimus!!!
Man nerodo nuotraukos, tai ikeliu linka
http://blog.alio.lt/...s-kriaukle.html
dzenetukas. panasiu turi IKEA
http://www.ikea.com/...ucts/S79931650/ tai jei netoli ji nuvaziuokit apziuret gyvai.
http://www.ikea.com/...ucts/S79931650/ tai jei netoli ji nuvaziuokit apziuret gyvai.
QUOTE(flight @ 2014 09 12, 20:10)
Pasirinkome gelsvai pilką tekstūrinį, iš Termopalo. Realiai jis atrodo taip, šalia baltų spintelių:
Toks šiek tiek margas, bet ne per daug. Lyginant su mūsų senuoju juodu baltais taškeliais stalviršiu - matosi viskas o viskas..
Toks šiek tiek margas, bet ne per daug. Lyginant su mūsų senuoju juodu baltais taškeliais stalviršiu - matosi viskas o viskas..
aai, tai kad jis atrodo tikrai neteplus, bent jau kaip juodai sako šiek tiek maskuojantis trupinius. seniau turėjau taškuotą baltą, tai irgi kaip juodai trupinių nesimatė, kas iš dalies gerai, bet iš kitos pusės, jei noriu, kad būtų švaru, turiu lankstytis, kad pamatyčiau, kur nenusivalė dabar myliu visai savo šitą lygų lygų baltą kur taškelis koks, pavalau ir vėl baltas ir maišytuvą tą aukštą iš ikejos su žarnele nusipirkau, bo nesulaukiau, kol manąjį atveš. ir labai patenkinta. patinka jis man