Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

Mūsų stalviršis jau atkeliavo, ėmėm laminuotą, šviesų. Nemaniau, kad bus toks nepraktiškas- išties, matosi kiekvienas trupinukas, net neuždėjus, nenaudojamas, o jau "teplus". Iš kitos pusės, man jis gražus ir patinka - kad ir ką kas sakytų tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 12, 19:49)
Mūsų stalviršis jau atkeliavo, ėmėm laminuotą, šviesų.  Nemaniau, kad bus toks nepraktiškas-  išties, matosi kiekvienas trupinukas, net neuždėjus, nenaudojamas, o  jau "teplus". Iš kitos pusės, man jis gražus ir patinka - kad ir ką kas sakytų  tongue.gif

o kokį jamėt? nepamenu
Atsakyti
Pasirinkome gelsvai pilką tekstūrinį, iš Termopalo. Realiai jis atrodo taip, šalia baltų spintelių:

user posted image

Ant grindų :

user posted image

Prie sofos biggrin.gif

user posted image

Toks šiek tiek margas, bet ne per daug. Lyginant su mūsų senuoju juodu baltais taškeliais stalviršiu - matosi viskas o viskas..
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 09 12, 08:18)
labas rytas, turiu klausymą, agl pagelbėsit iš patirties  smile.gif
Kalba eina apie baltą stalviršį, koks geriau dirbtinio akmens masės ar laminuotas? Kuris praktiškesnis prižiūrėjimo prasme? Niekaip nenusprendžiu  verysad.gif  Ar vertas dirbtinio akmens stalviršis tokių pinigų?

Mačiau baltą akmens masės stalviršį po 1,5m naudojimo. Baisus doh.gif kiekvienas įbrėžimas matosi.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 12, 19:49)
Mūsų stalviršis jau atkeliavo, ėmėm laminuotą, šviesų.  Nemaniau, kad bus toks nepraktiškas-  išties, matosi kiekvienas trupinukas, net neuždėjus, nenaudojamas, o  jau "teplus". Iš kitos pusės, man jis gražus ir patinka - kad ir ką kas sakytų  tongue.gif

Čia kaip iš kurios pusės pažiūrėsi tą trupinių nesimatymą unsure.gif ... pvz pas mane praktiškai nieko nesimato, bet bože, kaip man tai nepatinka doh.gif ... man stalviršis turi būti švarus, o maniškis vat maskuija visokius nešvarumus, tai kad jį nuvalyt tikrai švariai, reikia gerokai paplušėt. Atrodytų jau nuvaliau, ale žengiu žingsnį į šoną, pažiūriu kitu kampu ir vėl atgal valinėtis doh.gif . Visai kas kita baltas stalas - ten absoliučiai viskas matosi ir aišku, kur reikia nuvalyt.
Kaip aš norėčia nuskelt kokį kampą to granito rolleyes.gif ... tada būtumėm priversti pasikeist... biggrin.gif . Kas prisimena mano nesklandumus su juo, supras dėl ko man jis nemielas blush2.gif ...
Taip kad, jeigu stalviršis Jums patinka, nekreipkit dėmesio į tą jo teplumą, juk tai labai dažnai valoma vieta, o kai matysis sutepimai, nusivalysit ir psio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 rugsėjo 2014 - 20:55
flight, ale koks apgaulingas, iš foto atrodo, kad neteplus turėtų būti. smile.gif Bet gerai sako juodai, taigi vistiek jis valomas dažniausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 12, 21:53)
Taip kad, jeigu stalviršis Jums patinka, nekreipkit dėmesio į tą jo teplumą, juk tai labai dažnai valoma vieta, o kai matysis sutepimai, nusivalysit ir psio drinks_cheers.gif

Taigi, gal iš tiesų reikia pažvelgti kitu kampu -nešvarumams bus daug sunkiau pasislėpti, šakės bs jiems biggrin.gif

Atsakyti
Taigis, kur kas blogiau yra teplūs fasadai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 12, 22:30)
Taigis, kur kas blogiau yra teplūs fasadai mirksiukas.gif .

O jooooo.. as jau dabar kaip ragana rekiu ant vaiko, kad neliestu nieko, nors dar net nepersikraustem.
Bijau net pagalvoti kas bus doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Paskaiciau temuke ir dar ne viena karta grisiu kol galutinai uztvirtinsim virtuves projekta.
Turiu toki galvos skausma...bais to daikto reikia, bet turbut nemoku ieskot.
Kaip staigiai prispiria i tusaeta, taip man reikia tokio tipo plautuves blush2.gif
user posted image
Gal kuri susidure kur galima bent jau apziureti? Ar LT nera tokiu? Dabar labai jau populiarios tos Frankie, bet man jos kazkaip nelabai...labai noreciau toookio daikto savo virtuvei smile.gif
Jei kils klausimu del vortuves ploto, ta kartu su valgomuoju beveik 30 kv smile.gif
Aciu is anksto uz patarimus!!!
Man nerodo nuotraukos, tai ikeliu linka smile.gif
http://blog.alio.lt/...s-kriaukle.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 13 rugsėjo 2014 - 06:22
dzenetukas. panasiu turi IKEA
http://www.ikea.com/...ucts/S79931650/ tai jei netoli ji nuvaziuokit apziuret gyvai.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 12, 20:10)
Pasirinkome  gelsvai pilką tekstūrinį, iš Termopalo. Realiai jis atrodo taip, šalia baltų spintelių:

Toks šiek tiek margas,  bet ne per daug. Lyginant su mūsų senuoju juodu baltais taškeliais stalviršiu - matosi viskas o viskas..

aai, tai kad jis atrodo tikrai neteplus, bent jau kaip juodai sako šiek tiek maskuojantis trupinius. seniau turėjau taškuotą baltą, tai irgi kaip juodai trupinių nesimatė, kas iš dalies gerai, bet iš kitos pusės, jei noriu, kad būtų švaru, turiu lankstytis, kad pamatyčiau, kur nenusivalė doh.gif dabar myliu visai savo šitą lygų lygų baltą wub.gif kur taškelis koks, pavalau ir vėl baltas biggrin.gif ir maišytuvą tą aukštą iš ikejos su žarnele nusipirkau, bo nesulaukiau, kol manąjį atveš. ir labai patenkinta. patinka jis man smile.gif

Atsakyti