Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

Ziiuriu kalbat apie orkaites. Maniske yra zemai ir bus zemai. Prie stiklo gali glaustis kiek nori, dureles su dvigubu stiklu, modeliukas pirktas pries 9 metus. Stikliukas buna tik maloniai siltas. O kepant mano merginos nelenda i vidu.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 24, 20:18)
Pirma  - kad galima prieš perkant nuvažiuoti, pačiupinėti, matyti, kaip realiai atrodo tos ar kitos durelės, t.y. tiksliai žinai, ką gausi, jokių netikėtumų .

Bet ir pas baldzius galima paciupineti paruosta dureles fragmenta 4u.gif

Klausiau, nes man IKEA virtuve visai neatrodo papigiai unsure.gif
Atsakyti
O mano mažius šustras - (beveik devynių mėn) šiandien orkaitę tik šast ir atidarė. O ten pyragas iškepęs, viskas karšta karšta. Gerai, kad šalia buvau, o tai būtų dar ir įlipęs. cool.gif

Žalia Rūta - pas baldžius ąžuolas garantuotai brangiau kainuotų nei iš Ikėjos. Juk jie ant to ir sutaupo, kad gamina urmu suštampuotas vienodas spinteles - jokio individualumo čia negali būti. Kiek žiūrėjom baldžių nuotraukų, kur kainos musm dar tiktų - ojei, kokie faneriniai priekiai visų... schmoll.gif
Kai virtuvė nedidelė, tada ir kainų skirtumas ne taip jaučiasi - ar iš ten, ar iš ten, tūkstantis šen, tūkstantis ten. O kai mūsų virtuvė bus apie 9 metrai - tada smarkiai pasijunta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 24 rugpjūčio 2014 - 19:43
QUOTE(Amelita @ 2014 08 24, 20:33)
Ziiuriu kalbat apie orkaites. Maniske yra zemai ir bus zemai. Prie stiklo gali glaustis kiek nori, dureles su dvigubu stiklu, modeliukas pirktas pries 9 metus. Stikliukas buna tik maloniai siltas. O kepant mano merginos nelenda i vidu.

Ne viska skaiciau.
Bet musisikes (jau senutes nurasomos) nekaista irgi. Dureles su apsauga, vaikai neatidarys). Del vaiku net minciu nebuvo kelt i virsu. Simta kartu pavojingiau kaitlente, kuri taip pat zemai ir maza rankute gali lengvai pasiekti.
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 08 24, 20:37)
Žalia Rūta - pas baldžius ąžuolas garantuotai brangiau kainuotų nei iš Ikėjos. Juk jie ant to ir sutaupo, kad gamina urmu suštampuotas vienodas spinteles - jokio individualumo čia negali būti. Kiek žiūrėjom baldžių nuotraukų, kur kainos musm dar tiktų - ojei, kokie faneriniai priekiai visų... schmoll.gif

Ikejoj azuolo masyvas? Nelabai domejaus blush2.gif

O ko nepadarot durelems apsaugos?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 24, 20:37)

Na, as kai sprendziau virtuves klausima, tai rinkaus tarp Ikejos ir dvieju baldininku, tai man gavosi pigiau pas baldininkus gaminti smile.gif
O pas jus Ikejos standartiniai matmenys tinka jusu patalpai? Neliks jokiu tarpu po 10-15 cm? smile.gif
NEsupratau is parasymo, jus norite azuola, kad butu naturalus medis, ar laminuota plokste azuolo spalvos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 08 24, 20:44)
Na, as kai sprendziau virtuves klausima, tai rinkaus tarp Ikejos ir dvieju baldininku, tai man gavosi pigiau pas baldininkus gaminti smile.gif
O pas jus Ikejos standartiniai matmenys tinka jusu patalpai? Neliks jokiu tarpu po 10-15 cm? smile.gif
NEsupratau is parasymo, jus norite azuola, kad butu naturalus medis, ar laminuota plokste azuolo spalvos?  ax.gif

Gal galėtumėt man į aŽ baldininkų kontaktus? Paprašytume dėl visa ko, kad paskaičiuotų pagal esamą projektą.

Atitinka matmenys, jokių problemų dėl to.

Priekiai - ąžuolo lukštas, natūralus. O vidus visų variantų - jau nebe medis.
Atsakyti
Auginu tris vaikus. vienas išaugo cekavumo tarpsni, kitas dar lopšyje važinėjas, o vidurinėlis buvo prisilietęs prie ištrauktos skardos (norėjo vištos valgyt greičiau) daugiau nelenda. Skarda buvo ant stalo padėta. Prie orkaitės nelindo ir nelenda. Tai manau jei nevaldomi vaikai tai ir lys visur. ax.gif o kartais galima leist pirsta priliest kad suzinotu jog tikrai skauda ir negalima blush2.gif kadangi aš 160 o stalvirsis gausis 94-95cm tai turbut irgi leisiu zemiau. g.gif del savo patogumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 24, 18:50)
Nepykstu irnesakyk.gif. Atsiprašau, kad tas mano nuomonės reiškimas toks atrodo...

Beje, koks Jūsų ūgis?

4u.gif

Mano 172 cm, vyro 184 cm. Jis iš vis labai patenkintas orkaitės aukščiu mirksiukas.gif Aš, kaip jau sakiau, jei leistų galimybės būčiau dariusi lygiai su stalviršiu, bet ir taip labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2014 08 24, 21:19)
Jis iš vis labai patenkintas orkaitės aukščiu mirksiukas.gif

Tai tikriausia vyras pas Jus su orkaite dažniausia šeimininkauja g.gif . Jei ne, tai leiskit jam, tikiu, kad toks orkaitės aukštis jam kaip tik drinks_cheers.gif . O jei nesutiks, tai apsimeskit, kad Jums nepatogu hihihi.gif , turėsit laisvą minutę sau lotuliukas.gif.
4u.gif
Papildyta:
Oi, kaip būtų super thumbup.gif  4u.gif O kaip juos įmesti? Pafotkinti tik sienas ir palanges, ar numeriukus dažų surašyti (jei rasčiau)?

Dažų numeriukai, bijau, kad man nieko nepasakys... Nebent rastumėt dažų, kuriais dažėte sienas, paletę kur i-nete. Tada pagal kodą būtų galima atrinkti. Galima nuotograuoti, tik stengtis, kad būtų natūralus apšvietimas, be šešėlių ir fotkinti be blico mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 08 24, 20:57)
Tai manau jei nevaldomi vaikai tai ir lys visur.  ax.gif

Maniškis matyt, nevaldomas biggrin.gif drinks_cheers.gif
O jei rimtai, tai viskas individualu, visi mes skirtingi, tiek vaikai, tiek suaugę, ir kiekvienas ieškome komforto sau. Kaip pavyzdį papasakosiu baroko epochos Europoje ypatumus: tuomet rūbus siūdindavosi ir net namus staydavosi pagal individualius matmenis. Išmatuoja būsimą namo šeiminiką ir tada jau stato - atatinkamo aukščio lubas, kambarių dydžius , baldus ir kt. Čia tik mes viską sustandartizavome ir suniveliavome, o tas dažnai nėra gerai.
Atsakyti
mūsiškė jau archyvinė - dukra ją nuo kūdikystės naudojo iki pat dabar, jai septyneri metai. Laabai nenoriai perleido broliui  biggrin.gif Kėdutė tobula, auganti kartu su vaiku, o atlaiko ir suaugusio svorį - ne kartą išbandyta...

Žinau, kad suaugusius atlaiko thumbup.gif. Šiaip dėl bendro interjero gal ir norėtųsi jau ją paslėpti ir sudėti galų gale visas 6 vienodas kėses prie pietų stalo, tačiau kadangi tas interjeras dar neužbaigtas pas mus, tai labai ir nepergyvenu. Be to, mažoji dar per maža ant įprastos kėdės sėdėti, tad džiaugiuosi, kad ši kėdutė jai patinka smile.gif . Išties geras daiktas drinks_cheers.gif .
Atsakyti
flight netaikiau jums gi asmeniskai smile.gif tiesiog mano vidurinelis irgi is tu kur lyst pirmas visur. bet va viena kart prieliete ir to uzteko. aisku pirstuka skaudejo bet dabar kai jau pasakau negalima karsta ir pasitraukia. kas bus virtuvej didelej nezinau. bet dabar jau ten po truputi seimininkauju ir matau kad ta pamoka jam tiko. pasakau karsta nelyskit ir nelenda.
Atsakyti