Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(cuaren @ 2014 09 11, 10:41)
Kokius maišytuvus turit/renkatės į virtuvę? 4u.gif  Aš jau pasimečiau visai ir nežinau ko noriu ir ko reikia..

Kai bus aišku, ko norisi, tada ir visa kita bus aišku 4u.gif

Aš rinkausi tokį. Tik nenusprendžiau, vario ar žalvario spalvos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 rugsėjo 2014 - 11:12
QUOTE(kackac @ 2014 09 11, 12:00)

kazin kaip su tu visu grioveliu ir nelygumu valymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 09 11, 11:12)
kazin kaip su tu visu grioveliu ir nelygumu valymu  g.gif

Su šiuolaikinėm valymo priemonėm, nelabai mane ir gąsdina tie grioveliai.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2014 09 11, 12:16)

drinks_cheers.gif
Pas mane šitas (neleidžiai įkelti pav.), su dar daugiau griovelių http://www.wayfair.c...ap-QHQ1007.html, tai per beveik du naudojimo metus nesu rimtai valiusi/šveitusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 11, 11:41)
Kokius maišytuvus turit/renkatės į virtuvę? 4u.gif  Aš jau pasimečiau visai ir nežinau ko noriu ir ko reikia..

pirkau sita, bet dar guli dezeje

As uz Led apsvietima.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2014 09 11, 12:16)

siulaikinem ar nesiuolaikinem nesvarbu, esme kad kalkes juose kaupsis ir pavalyt reiks dazniau ir daugiau negu lygu pavirsiu

QUOTE(BevardeX @ 2014 09 11, 13:24)
drinks_cheers.gif
Pas mane šitas (neleidžiai įkelti pav.), su dar daugiau griovelių http://www.wayfair.c...ap-QHQ1007.html, tai per beveik du naudojimo metus nesu rimtai valiusi/šveitusi smile.gif

vadinasi pas jus vanduo minkstas
Atsakyti
QUOTE(laumuze @ 2014 09 11, 10:10)
Laba diena,

skaitau jūsų idėjas dėl virtuvių, nes šiuo metu kaip tik gaminu savąją...
Nerimą man kelia projekte esantys keli niuansai.... Įkeliu virtuvės projektėlius - gal galite pasidalinti savo kokiais pastebėjimais? Vis kelios galvos geriau nei viena smile.gif o ir kitomis akimis gal ką dar pamatysite?..
Labai laukčiau jūsų minčių  4u.gif  ax.gif
user posted image
user posted image

g.gif kazkaip firminiu patarimu neparase kol kas niekas:

firmiskai: saldytuva arciau stalvirsio, patogiau krauti produktus i ir is...
as asmeniskai jeigu jau kriaukle kampe, tai be tos antros dalies, tuoemt bent i ta kampa kazka pastatysite. kaitlente su kriaukle i skirtingus stalvirsius neiseina imontuoti, tuomet i kampa dar kazka galima deti.

toliau mikrobange aukstai, sumoje apie 135 gaunasi, paskaiciuokite kiek yra tiksliau ir savo ugi primatuokite. mano jau rasiau anksciau 160 pakelta su mano 166 tikrai nepatogu... aisku 135 geriau nei 160. biggrin.gif

dar su spintelem virsutinem ir apatinem man rodos disbalansas, bet jau musu profes geriau tegul paraso. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 11 rugsėjo 2014 - 15:22
QUOTE(Juodai @ 2014 09 11, 10:13)

QUOTE(Karvute @ 2014 09 11, 15:19)
g.gif kazkaip firminiu patarimu neparase kol kas niekas:

firmiskai: saldytuva arciau stalvirsio, patogiau krauti produktus i ir is...
as asmeniskai jeigu jau kriaukle kampe, tai be tos antros dalies, tuoemt bent i ta kampa kazka pastatysite. kaitlente su kriaukle i skirtingus stalvirsius neiseina imontuoti, tuomet i kampa dar kazka galima deti.

toliau mikrobange aukstai, sumoje apie 135 gaunasi, paskaiciuokite kiek yra tiksliau ir savo ugi primatuokite. mano jau rasiau anksciau 160 pakelta su mano 166 tikrai nepatogu... aisku 135 geriau nei 160. biggrin.gif

dar su spintelem virsutinem ir apatinem man rodos disbalansas, bet jau musu profes geriau tegul paraso. 4u.gif

Atsiprašau - parašiau ir pabėgau blush2.gif ax.gif Bet šiuo metu auginu ką tik gimusią lėlę, tad ne visai yra normaliai laiko prie kompiuterio...

Taigi ačių už išsakytas mintis Karvutei. Deja, mūsų virtuvės dydis yra itin ribotas, todėl stengiausi viską sukišti, kas įmanoma. Todėl ta mikrobangė gaunasi aukštai. Tačiau ne dažnai ja naudojamės, gal nieko? Nuleisti galima ir žemiau, žinoma.

Šaldytuvas turi būti tame kampe, nes kitaip nėra kur - jis nebus įmontuojamas, nes jį jau turime ir nenorime kol kas keisti.

Dėl spintelių aukštai-žemai disbalanso sutinku, tačiau vėl gi - kaip padaryti tą balansą? Kliūva akis, o kaip koreguoti - nežinau kol kas.

Juoda - nepatinka baro sienelė į išorę, kadangi už jos - valgomasis, todėl norisi gražios fasadinės pusės. Ir taip pat nepatinka kampinės lentynėlės, nes nemanau, kad tai labai funkcionalu, patogu ir praktiška. Tačiau kol kas nesugalvoju, kuo jas pakeisti. Ar būna kampinių spintelių?
Ir nenoriu kampe kriauklės - baisia nepatogus reikalas - reiktų stumti arčiau kaitlentės, o kaitlentę - kiek arčiau baro/spintelės.
Tokios ir mintys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumuze: 12 rugsėjo 2014 - 07:10
labas rytas, turiu klausymą, agl pagelbėsit iš patirties smile.gif
Kalba eina apie baltą stalviršį, koks geriau dirbtinio akmens masės ar laminuotas? Kuris praktiškesnis prižiūrėjimo prasme? Niekaip nenusprendžiu verysad.gif Ar vertas dirbtinio akmens stalviršis tokių pinigų?
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 09 12, 07:18)
labas rytas, turiu klausymą, agl pagelbėsit iš patirties  smile.gif
Kalba eina apie baltą stalviršį, koks geriau dirbtinio akmens masės ar laminuotas? Kuris praktiškesnis prižiūrėjimo prasme? Niekaip nenusprendžiu  verysad.gif  Ar vertas dirbtinio akmens stalviršis tokių pinigų?

jus pasivaiksiokite po parduotuves, ir isiziurekite tuos visus pavirsius, paklausinekite. akmuo jsi amzinas, tikrai vertas tu pinigu, purvas nesikabina, gerai plaunasi, o del kitu pavirsiu nuo peiliu keik zinau gali kilti ipjovimai ar ant juodu ar ant baltu berods matosi. todel nezinau ka daugiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 09 12, 08:18)
labas rytas, turiu klausymą, agl pagelbėsit iš patirties  smile.gif
Kalba eina apie baltą stalviršį, koks geriau dirbtinio akmens masės ar laminuotas? Kuris praktiškesnis prižiūrėjimo prasme? Niekaip nenusprendžiu  verysad.gif  Ar vertas dirbtinio akmens stalviršis tokių pinigų?

QUOTE(Karvute @ 2014 09 12, 16:13)
jus pasivaiksiokite po parduotuves, ir isiziurekite tuos visus pavirsius, paklausinekite. akmuo jsi amzinas, tikrai vertas tu pinigu, purvas nesikabina, gerai plaunasi, o del kitu pavirsiu nuo peiliu keik zinau gali kilti ipjovimai ar ant juodu ar ant baltu berods matosi. todel nezinau ka daugiau... g.gif

visiškai drinks_cheers.gif jei tik galit, imkit akmens masės. nėr ko lygint su laminuotu
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 09 11, 09:44)
Sveiki,

gal žinote ką reiškia Relinginės baldų rankenėlės, kuom jos skiriasi nuo kitų..?  g.gif

Tuo skiriasi nuo kitų rankenėlių, kad už tų atsikišusių galų nuolat kas nors kliūva. Sijonas pvz. gali užkliūti ir tik drykst... bigsmile.gif
Atsakyti