QUOTE(Juodai @ 2014 09 11, 10:13)
Kokie
?
QUOTE(Karvute @ 2014 09 11, 15:19)
kazkaip firminiu patarimu neparase kol kas niekas:
firmiskai: saldytuva arciau stalvirsio, patogiau krauti produktus i ir is...
as asmeniskai jeigu jau kriaukle kampe, tai be tos antros dalies, tuoemt bent i ta kampa kazka pastatysite. kaitlente su kriaukle i skirtingus stalvirsius neiseina imontuoti, tuomet i kampa dar kazka galima deti.
toliau mikrobange aukstai, sumoje apie 135 gaunasi, paskaiciuokite kiek yra tiksliau ir savo ugi primatuokite. mano jau rasiau anksciau 160 pakelta su mano 166 tikrai nepatogu... aisku 135 geriau nei 160.
dar su spintelem virsutinem ir apatinem man rodos disbalansas, bet jau musu profes geriau tegul paraso.
Atsiprašau - parašiau ir pabėgau
Bet šiuo metu auginu ką tik gimusią lėlę, tad ne visai yra normaliai laiko prie kompiuterio...
Taigi ačių už išsakytas mintis
Karvutei. Deja, mūsų virtuvės dydis yra itin ribotas, todėl stengiausi viską sukišti, kas įmanoma. Todėl ta mikrobangė gaunasi aukštai. Tačiau ne dažnai ja naudojamės, gal nieko? Nuleisti galima ir žemiau, žinoma.
Šaldytuvas turi būti tame kampe, nes kitaip nėra kur - jis nebus įmontuojamas, nes jį jau turime ir nenorime kol kas keisti.
Dėl spintelių aukštai-žemai disbalanso sutinku, tačiau vėl gi - kaip padaryti tą balansą? Kliūva akis, o kaip koreguoti - nežinau kol kas.
Juoda - nepatinka baro sienelė į išorę, kadangi už jos - valgomasis, todėl norisi gražios fasadinės pusės. Ir taip pat nepatinka kampinės lentynėlės, nes nemanau, kad tai labai funkcionalu, patogu ir praktiška. Tačiau kol kas nesugalvoju, kuo jas pakeisti. Ar būna kampinių spintelių?
Ir nenoriu kampe kriauklės - baisia nepatogus reikalas - reiktų stumti arčiau kaitlentės, o kaitlentę - kiek arčiau baro/spintelės.
Tokios ir mintys