QUOTE(Susena @ 2014 09 10, 17:10)
Sveikos, ateinu su prašymu. paprojektavo mums virtuve, kaip ir viskas gerai (projektui jau vis ne metai, nes reikėjo alektra ir vandentiekius nusimatyt). gal kartais jums dar kokia mintis kiltų kas nelabai gerai. kaip ir kriauklės (šalia kairėje yra indaplovė) ir kaitlentės vietos keisti nebegalima, nes ir gartraukiui laidai ir visa kita jau numatyta. Temos pradžioje buvo panaši virtuvė įdėta, tai kažkodėl užkliuvo tas kargiukas prie kriauklės. sakykit gal tikrai jis ten nelogiskai
tik i spalva labai dėmesio nekreipkit, nes dar istikruju nezinau kokia bus sienos pas mus geltonos, o grindys ažuolo spalvos. visada norėjau baltos virtuvės, o dabar kazkaip abejoju, ar ji derės :
Papildyta:
Ir dar vienas klausimukas. Tas bokstas su šaldytuvu. Lubos pas mus 2,7 m. Ar geriaus jį daryti iki lubų, ar visgi kokį žemesnį?
tik i spalva labai dėmesio nekreipkit, nes dar istikruju nezinau kokia bus sienos pas mus geltonos, o grindys ažuolo spalvos. visada norėjau baltos virtuvės, o dabar kazkaip abejoju, ar ji derės :
Papildyta:
Ir dar vienas klausimukas. Tas bokstas su šaldytuvu. Lubos pas mus 2,7 m. Ar geriaus jį daryti iki lubų, ar visgi kokį žemesnį?
man viskas grazu, jeigu nera pakabinamu spinteliu, labai gerai sugalvokite apatiniu spinteliu vidurius, kad kuo daugiau tilptu "reikalingu" daliku
virs saldituvo darykite iki lubu, pirma nesikaups dulkiu, antra turesite pasidejimo as ten sudedu nereikalingas dovanas ... buna kad tas pats zmogus dovanija po sampano tauriu jau 3 rinkini, o mes sampo negeriame, ten ir guldau bandziau tas taures atgal iskisti, isizeide, juk DOVANA is visos sirdies karoc... daryk iki lubu
del spalvy gamos paziurek internete yra nuotrauku ivairiu spalvu, paziurek kuri tau patiktu... sunku nuspresti del saves, paprasciau del kitu pasakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 10, 20:24)
gal bandykit prideti pagalveliu ar kilimeli derancios spalvos.
puikus pasiulymas, pagalvem galima daug ka suzaisti kad ir is IKEjos
Sveiki,
gal žinote ką reiškia Relinginės baldų rankenėlės, kuom jos skiriasi nuo kitų..?
gal žinote ką reiškia Relinginės baldų rankenėlės, kuom jos skiriasi nuo kitų..?
QUOTE(perla69 @ 2014 09 11, 10:44)
Sveiki,
Va - relinginės rankenėlės. Kaip suprantu dėl jų formos toks pavadinimas, nes man ji primena relingo sistemas .
Laba diena,
skaitau jūsų idėjas dėl virtuvių, nes šiuo metu kaip tik gaminu savąją...
Nerimą man kelia projekte esantys keli niuansai.... Įkeliu virtuvės projektėlius - gal galite pasidalinti savo kokiais pastebėjimais? Vis kelios galvos geriau nei viena o ir kitomis akimis gal ką dar pamatysite?..
Labai laukčiau jūsų minčių
skaitau jūsų idėjas dėl virtuvių, nes šiuo metu kaip tik gaminu savąją...
Nerimą man kelia projekte esantys keli niuansai.... Įkeliu virtuvės projektėlius - gal galite pasidalinti savo kokiais pastebėjimais? Vis kelios galvos geriau nei viena o ir kitomis akimis gal ką dar pamatysite?..
Labai laukčiau jūsų minčių
QUOTE(laumuze @ 2014 09 11, 11:10)
Nerimą man kelia projekte esantys keli niuansai....
Kokie ?
Kokį apšvietimą po viršutinėmis spintelėmis geriau pasirinkti: halogeninį ar LED? Kas praktiškiau?
QUOTE(kackac @ 2014 09 11, 11:30)
Kokį apšvietimą po viršutinėmis spintelėmis geriau pasirinkti: halogeninį ar LED? Kas praktiškiau?
LED. Taupesnis variantas.
Kokius maišytuvus turit/renkatės į virtuvę? Aš jau pasimečiau visai ir nežinau ko noriu ir ko reikia..
QUOTE(Juodai @ 2014 09 11, 10:34)
LED. Taupesnis variantas.
Kad taupesnis, tai taip. Bet dvejoju, ar pakaks man LED intensyvumo, nes reikia labai gero stalviršio apšvietimo.
QUOTE(kackac @ 2014 09 11, 11:50)
Kad taupesnis, tai taip. Bet dvejoju, ar pakaks man LED intensyvumo, nes reikia labai gero stalviršio apšvietimo.
Na, man pakanka... Led galingumų irgi visokių yra, jei neklystu.
QUOTE(Juodai @ 2014 09 11, 11:55)
Led galingumų irgi visokių yra, jei neklystu.
Tikrai yra.