Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(teisingoji1 @ 2014 09 08, 12:13)
mačiau, išsinagrinėjau  4u.gif
tačiau noriu daugiau darbastalio, tai va, ir abejoju ar daryt palangę, ar daryt ale barą/salą, ar daryt tą ir aną  blush2.gif

Man atrodo, kad jei palangė bus siaurutė - bus visiškai nepatogu prie jos prisėsti, nes nebus kur kišti kojų, juk dar radiatorius ten? Jei palangė-stalas bus daromas platesnis, tada prarasite vieną apatinę spintelę prie lango (virš kurios jūsų plane nupaišyta viryklė), nes po darbastaliu ji tieisog neatsidarys, o jei ir sugalvosite kitokį atidarymą - bus baisiai nepatogu lankstytis ir ją atidarinėt palindus po stalu. Taigi klausimas, ar jums negaila prarasti spintelę dėl nelabai patogaus mini staliuko dviems ?

Nebent, daryti po palange atviras spinteles, kaip čia:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 rugsėjo 2014 - 07:52
QUOTE(flight @ 2014 09 09, 08:48)

kaip minėjau tikslas darbastalio padidinimas, toj spintelėj po stalu, tarp dujinės ir sienos planuoju nukelt skaitliuką, dujinės jungiklį ir dėti mažiau naudojamus daiktus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isds @ 2014 09 08, 20:35)
bet dabar matau, kad niekas man neiseis, nes plotas virtuves  per mazas turbut doh.gif

Tai kokio pločio tas darbastalis pas Jus dabar? CM parašykit. Ir ką nuolat ant stalviršio laikot? Išvardinkit.
Darykit viršutines spinteles iki lubų ir atsiras daugiau vietos pasidėjimams. Galima pačiam viršuje darytis gilesnes spinteles, po jom įprasto gilumo. Gaunas tokia trijų dalių virtuvė. Visai neseniai kažkuri buvo rašiusi apie tai. Tada susikrausit rečiau naudojamus rakandus pačiam viršuje, apatinėse spintelėse/stalčiuose liks dauguiau vietos tiems daiktams, kurie dabar pas Jus ant stalviršio galbūt bereikalingai stovi.
Atsakyti
Teisingoji, tokiu atveju, problemos nėra. Jei ką, tai rusų kalba daug vaizdinės medžiagos, su senos statybos mažų virtuvėlių uotraukomsi ir sprendimais. Gal dar kokių idėju kils 4u.gif

https://www.google.l...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 rugsėjo 2014 - 08:40
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 09, 08:46)
gal kas galetu ikelti mano virtuve jei atsiusciau i elektronini
<...>
Noreciau keletos patarimu ax.gif

Planelis, kurį atsiuntėte:
user posted image

Boruze, parašykite savo komentarus 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 rugsėjo 2014 - 09:23
Boruze, parašykite savo komentarus 4u.gif
Gal padetumet man kazka kita sugalvoti ,labai nejaukiai atrodo mano virtuve.Siuo metu kriaukle isvesta po langu kairiau ,o kaitlente nuo saldytuvo per pusmetri ,saldytuvas nzn kur.Man stalas cia nesiziuri unsure.gif Apksritai ,gal patartumet sala daryti .Plotas 344 ant 402.

Aciu labai JUODAI uz paglba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 09 rugsėjo 2014 - 09:43

O kodel visos kalba apie radiatoriu ,mano vyras sake ,kad nedarys ju ,nes grindys sildomos ,gal jis neteisus.
Vasara nuomavausi atostogom buta. Ten buvo grazus baltas virtuvinis su mediniu stalvirsiu ,deja medinis stalvirsis nelabai kaip atrode schmoll.gif del naudojimo ,pati nebedesiu pamacius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 09 rugsėjo 2014 - 09:52
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 09, 10:50)
O kodel visos kalba apie radiatoriu ,mano vyras sake ,kad nedarys ju ,nes grindys sildomos ,gal jis neteisus.

Tik šitoj vizulkoj viršutiis dešiys stalčius arba tik imitacija, arba neįsivaizduoju, kaip jis naudojamas.

O ji radiatorius netrukdytų, siūlyčiau daryti spinteles (kampu), taip būtų ne tik papildomas darbastalis, o ir papildoma vieta pasidėjimui, kas mažoje virtuvėje, manyčiau - aktualu. Gal kokią plautuvę netgi toje vietoje įtaisyti, o viryklę tuomet stumtelti kairiau...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 09, 08:09)
Tai kokio pločio tas darbastalis pas Jus dabar? CM parašykit. Ir ką nuolat ant stalviršio laikot? Išvardinkit.
Darykit viršutines spinteles iki lubų ir atsiras daugiau vietos pasidėjimams. Galima pačiam viršuje darytis gilesnes spinteles, po jom įprasto gilumo. Gaunas tokia trijų dalių virtuvė. Visai neseniai kažkuri buvo rašiusi apie tai.

Nuo plautuves iki virykles 1.22 cm ,si plota as vadinu darbastaliu. Tai cia be abejo atsiranda ir nereikalingu daiktu laikas nuo laiko.O siaip pastoviai mikrobangines, arbatinuko, skrudintuves vieta. smile.gif
Apie spinteles iki lubu ar galvojau, bet apie gilesnes paciame virsuje nepagalvojau ir neskaiciau forume. smile.gif Aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 08, 15:17)

va tokia virtuvė yra pas mus dabar. Nu nėra nieko baisesnio už tą rudą paviršių, kai matosi kiekvienas piršto antspaudas ir dar jo neįmanoma nuvalyt doh.gif

Pas mus dabar apatinės iš Thermopal plokštės Juoda pušis Riva user posted image

Apžiūrint pavyzdį atrodė, kad valysis, kai surinko baldus, matėsi visi meistrų nučiupinėjimai ir pavalytos vietos. Bijojau stipriau šveisti, nes pati plokštė matinė, todėl pirmas jos valymas buvo su šiuo baldų valikliu http://koslita.eu/it...re-cleaner.html

Plokštė įgavo vos matomą švytėjimą (rašo, kad sėmenų aliejus suteikia blizgesį), o tuo pačiu ir papildomą atsparumą. Dabar valymas žymiai greitesnis, užtenka perbraukti drėgnu frotiniu virtuviniu rankšluosčiu (man toks geriausiai nuvalo) ir kas kelis mėn. impregnuoti tuo valikliu. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu su prašymu. paprojektavo mums virtuve, kaip ir viskas gerai (projektui jau vis ne metai, nes reikėjo alektra ir vandentiekius nusimatyt). gal kartais jums dar kokia mintis kiltų kas nelabai gerai. kaip ir kriauklės (šalia kairėje yra indaplovė) ir kaitlentės vietos keisti nebegalima, nes ir gartraukiui laidai ir visa kita jau numatyta. Temos pradžioje buvo panaši virtuvė įdėta, tai kažkodėl užkliuvo tas kargiukas prie kriauklės. sakykit gal tikrai jis ten nelogiskai g.gif

tik i spalva labai dėmesio nekreipkit, nes dar istikruju nezinau kokia bus ax.gif sienos pas mus geltonos, o grindys ažuolo spalvos. visada norėjau baltos virtuvės, o dabar kazkaip abejoju, ar ji derės doh.gif
user posted image
Papildyta:
Ir dar vienas klausimukas. Tas bokstas su šaldytuvu. Lubos pas mus 2,7 m. Ar geriaus jį daryti iki lubų, ar visgi kokį žemesnį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susena: 10 rugsėjo 2014 - 17:08
QUOTE(Susena @ 2014 09 10, 18:10)
tik i spalva labai dėmesio nekreipkit, nes dar istikruju nezinau kokia bus ax.gif sienos pas mus geltonos, o grindys ažuolo spalvos. visada norėjau baltos virtuvės, o dabar kazkaip abejoju, ar ji derės  doh.gif

Dėl spalvų - priklauso , ko siekiate. Jei siekiate tarkime, "nematomos", susiliejančios virtuvės - tada geriausiai daryti pagal sienų spalvą. Jei siekiate priešingai, kontrasto - tiks balta, raudona, juoda ar bet kuri kita intensyvi. Jei siekiate kažko labiau neutralaus - tada dramblio kaulo wub.gif , kreminė, kapučino, šviesaus medžio spalva ir t.t.

Pas mus sienos gelsvos, grindys dramblio kaulo. Tai baltos spalvos virtuvės spintelė išsiskiria, ir gan ryškiai. Ypač kontrastuoja su dramblio k. spalvos minkštais baldais - nelabai gražu, bet ką padarysi. Gal minkštus baldus kada nors pasikeisime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 10 rugsėjo 2014 - 18:05