Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Karvute @ 2014 09 07, 11:17)
na as kriaukles nenesciau i kampa schmoll.gif , pati turiu kampe, dabar prie lango nesiu, BET dar tas technikos kampas jums trukdys, kaip benoretume, ar saldytuvas bus cia, ar orkaite.... nu jusu reikalas. as geriau palikciau senoje veitoje kriaukle, kaitlente kazkiek stumciau iki lango, per ta spintele kuri virsuje apie 20cm, prie pat tikrai enreikia, taskysis. o kampe kuris atsiranda tuscias, laisvai statomos virdulaii, indukcines krosneles, duonkepes, mikseriai, duonies, na buna didesniu rakandu. tai ten puikiai atsistotu. na cia mano pastebejimas. matau jau pas jus keista perkeista, ziurekite raskite konsensusa su vyru 4u.gif  4u.gif  4u.gif

NEBENT stumti visa ta technikos 2 penalus kokioms 40-60cm geriau 60 deti spintele zemyn ir aukstyn, kad atsirastu kisene bent kad alkune nesiremtu i penala. IR tada saldytuva keltike arciau kriaukles  4u.gif tuomet siena prasitestu apie 60cm

o kodel prie lango neisnaudojate vieta??? pagal plana ten dabar gaunasi kisene g.gif
ok, palaukite profu nuomones 4u.gif

*Aciu uz pastebejimus, darom ta siena 2400, tikiuosi uzteks vietos, prie kriaukles tikiuosi praleisti maziau laiko, nei dabar (tikiuosi indaplove diduma suplaus smile.gif)
**vyras lengvai pasiduoda ir pritaria beveik viskam ka sugalvoju smile.gif
*** prie lango irgi jau agalvota, kad bus negilios uzdaros spinteles.
Mane labiausiai neramino ta siena su saldytuvu ir orkaite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2014 09 08, 09:43)
JUODAI jum sudeliojo idealu planeli. Vizualizacija parodo ir estetini vaizda ( jusu variante jis ne toks grazus) Neisradinekit dviracio  4u.gif
4u.gif uz kantrybe ir tikrai gerus patarimus.

visiškai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 10:02)

va tokia virtuvė yra pas mus dabar. Nu nėra nieko baisesnio už tą rudą paviršių, kai matosi kiekvienas piršto antspaudas ir dar jo neįmanoma nuvalyt doh.gif Žiauriai gražus man šis spalvinis derinys, bet jau nepraktiškas ne tas žodis. Ir foto matau paskutinį stalčių nučiupinėtą unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri turite šviesų stalviršį? Ar praktiškas?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 08, 17:52)

Tu sviesiu irgi visokiu yra. Rinkites koki margesni. Tik idomu, kaip kokie burokeliai santykiaus? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 rugsėjo 2014 - 17:05
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 08, 18:05)
Tu sviesiu irgi visokiu yra. Rinkites koki margesni. Tik idomu, kaip kokie burokeliai santykiaus? unsure.gif

Tai va, kad margo nebenorime.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 08, 18:19)
Tai va, kad margo nebenorime.

O kaip jus suprantate marga? Man grazu a la akmuo, tarsi primetyta drozliu, pataskytas. Kokios norite? Kaloritas? Stiliaus? Imitacija kazko?
Atsakyti
Kažkas tokio:

user posted image

user posted image
Atsakyti
flight, turim panašų stalviršį, į pilkumą tokį. Valosi puikiai, ne tik burokėlius, bet ir kiaušinių dažus ne bėda buvo išvalyt smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 08, 19:28)
flight, turim panašų stalviršį, į pilkumą tokį. Valosi puikiai, ne tik burokėlius, bet ir kiaušinių dažus ne bėda buvo išvalyt smile.gif

Ačiū už patirtį, nuteikia optimistiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 07:42)
O kaip Jums telpa ten šaldytuvas? Juk siena ten nė 50cm nesiekia g.gif . Ar jis išlenda ties langu?
Dėl darbastalio - būtų geriau, kad jis kiek platesnis būtų, tačiau tam variante, kur aš papiešiau, stalas priešais gali puikiai tarnauti kaip darbastalis, tokia

Taip saldytuvas islenda ties langu smile.gif As taip pat pagalvojau, kad stalas gali pasitarnauti jei pritruks vietos.
Dabar turiu taip pat mazai vietos , plautuve kairej , desinej prie lango saldytuvas , dujine.Tarp plautuves ir virykles mano darbinis stalas apkrautas ir reikalingais ir nereikalingais rakandais.Tai jau galvojau , kai planuosiu nauja virtuve oi oi , kad pasidarysiu ir spinteliu daug ir ant spinteliu , kad daug vietos butu...bet dabar matau, kad niekas man neiseis, nes plotas virtuves per mazas turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 08, 16:52)

turiu sviesu smelio spalvos alia smulkus marmuriukas, dirbtinio akemns, puikiai tarnauja, jokie dazai neisigeria ilgam, jeigu jau koks maximos maisas duoda dazus, su Valis virtuvinis, minute palaikau it ok. beda franke kriaukle prie jo, o sitoji ima visa purva doh.gif jau kita kriaukle gal juoda imsiu cool.gif arba is to pacio akmens imitacijos, drauge turi, sako jokei purvai neisigeria thumbup.gif nu teks patiketi.

pakibo kompas, apstojo "mokslai" dar gerkle prigreibe... g.gif
Atsakyti
Sveiki ,gal kas galetu ikelti mano virtuve jei atsiusciau i elektronini ,mano kompiuteris neleidzia ,nei pries taisyma ,nei po.Neseina ,net tiem kas kompuose gaudosi.Noreciau keletos patarimu ax.gif
Atsakyti