QUOTE(batareika @ 2014 09 05, 12:15)
O aš dėliojau dėliojau, naktį sapnuose, darbe irgi dėlioju... Ir vis tik išeitis atsisakyt orkaitės normaliam aukštyje ir kišt ją po kaitlente. Tada indaplovės aukštis nemaišys, dėsiu ant jos mikrobangę ir dar pintelių ir visas stalviršis man gausis kad ir žemai bet be laiptukų.... Pasimatavau vakar galiu išspausti 83 cm aukščio, bet indaplovės niekaip neįkišu į tiek....
Kokio Jūs ūgio esat? Ar bandėtės kur nors ties tokiu aukščiu "padirbti". Gagi visai gerai bus, jei nesate aukšta. Tačiau jei pasirodys nepatogu, gal tada vertėtų vieną dalį, ten kur kaitlentė, aukštinti
.
Kas dėl orkaitės - tai normalus tas jos aukštis ir po kaitlente, juk daugelis taip turi ir viskas ok
. Svarbu tik, kad ta orkaitė būtų su užraktu, kas aktualu, jei mažų vaikų šeimoje yra. Labai gerai išsprendėt reikalą su indaplove
. O plautuvės neišeitų dešiniau montuoti? Langas neleidžia? Atsidaro toje vietoje? Jei pasistumtų plautuvė dešiniau, būtų patogesnis indų krovimas indaplovėn iš jos.
Žinoma, norėtųsi lyg visą aukštąją ūkinę spintą pastumti toliau nuo lango
... na tarkim, kad sulyginti abu virtuvinio galus, bet tuomet didėja darbinis trikampis. Keisti indaplovės/mikrobangės spintos su šaldytuvu nesiūlau, nes nutolsta indaplovė nuo plautuvės - nepatogu.
Galvoju, kad viską protingai pasidėliojot pagal esamą situaciją
.
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2014 09 08, 10:43)
Ačiū Jums už palaikymą ir gerus žodžius
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2014 09 05, 12:33)
Ir dar klausimas... kai yra kampas, kiek ten tų cm palikti iki durelių? Nes man dabar be ryšio gaunasi... 40 60 60 40 kažkaip neina suvienodint... ner gartraukis pririštas jau viskas, Keist niekaip. Kriauklė irgi po langu...
Hmm, o nieko tokio jei vienoj pusėj spintelės bus vienaip išdėstytos, kitoj kitaip?
Apie kokius cm iki kokių durelių klausiate? Ar turite omeny patį kampuką, kur foto kairėj pusėj yra tokis siauras:
Jei taip, tai apie 5cm turėtų būti tiek vienoj pusėj, tiek kitoj.
Ir apie kokį išdėstymą klausiate? Ar kad vienoj puėj sakykim blokai tokie 40cm+60cm+60cm+40cm, o kitoj (priešais) sakykim 60cm+60cm+80cm
? Manau kad visai nieko baisaus
. Juk abiejų pusių realiai vienu metu nematysite, tad kodėl jas reikėtų sieti
. Ar kažką ne taip supratau
.
Papildyta:
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 09 07, 14:33)
jau beveik metai kai pradėjom remontus, tad laikas atėjo rimtai apie virtuve pagalvot
Man Jūsų virtuvės planelis atrodi identiškas pirmoje žinutėje rodomoje
Gabby_jz virtuvei. Geriau pasinagrinėkit ją
. Šeimininkė ja patenkinta yra.