Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 08:42)
paplatinti tą darbastalį viryklę ir plautuvę išstumdžius kiek įmanoma į kraštus

doh.gif tik dabar atsiverčiau pažiūrėti, kaip ten pripiešus Isds buvau, ir pamačiau, kad plautuvę jau ir taip nugrūdus į kraštą buvau... Tad noriu pataisyti savo sakinį - galima platinti darbastalį stumiant viryklę dešinėn mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 rugsėjo 2014 - 09:11
QUOTE(Karvute @ 2014 09 07, 23:04)
nagrineju ta sketh up, nu blin programele doh.gif , o dar laikas lyg limituotas, nesupratau, tuoj mokslus praeisiu ir uzdarys mano sketcha doh.gif

su kokia cia programka pieset??? irgi sketchas??? grazus variantas wub.gif

mokslu dar nebaigiau
einu meigot
tiesa, siand plytas namuose deliojom, kas ir kaip, nu vargas verysad.gif

JUODAI jum sudeliojo idealu planeli. Vizualizacija parodo ir estetini vaizda ( jusu variante jis ne toks grazus) Neisradinekit dviracio 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 08:22)
Na, Karvutei aš jau pripiešiau turbūt daugiau nei pakankamai... Panašu, kad Jos vyrą tik suerzinau ir tiek... biggrin.gif

4u.gif uz kantrybe ir tikrai gerus patarimus.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 09 05, 12:15)
O aš dėliojau dėliojau, naktį sapnuose, darbe irgi dėlioju... Ir vis tik išeitis atsisakyt orkaitės normaliam aukštyje ir kišt ją po kaitlente. Tada indaplovės aukštis nemaišys, dėsiu ant jos mikrobangę ir dar pintelių ir visas stalviršis man gausis kad ir žemai bet be laiptukų.... Pasimatavau vakar galiu išspausti 83 cm aukščio, bet indaplovės niekaip neįkišu į tiek....

Kokio Jūs ūgio esat? Ar bandėtės kur nors ties tokiu aukščiu "padirbti". Gagi visai gerai bus, jei nesate aukšta. Tačiau jei pasirodys nepatogu, gal tada vertėtų vieną dalį, ten kur kaitlentė, aukštinti g.gif .
Kas dėl orkaitės - tai normalus tas jos aukštis ir po kaitlente, juk daugelis taip turi ir viskas ok smile.gif. Svarbu tik, kad ta orkaitė būtų su užraktu, kas aktualu, jei mažų vaikų šeimoje yra. Labai gerai išsprendėt reikalą su indaplove thumbup.gif . O plautuvės neišeitų dešiniau montuoti? Langas neleidžia? Atsidaro toje vietoje? Jei pasistumtų plautuvė dešiniau, būtų patogesnis indų krovimas indaplovėn iš jos.
Žinoma, norėtųsi lyg visą aukštąją ūkinę spintą pastumti toliau nuo lango g.gif ... na tarkim, kad sulyginti abu virtuvinio galus, bet tuomet didėja darbinis trikampis. Keisti indaplovės/mikrobangės spintos su šaldytuvu nesiūlau, nes nutolsta indaplovė nuo plautuvės - nepatogu.
Galvoju, kad viską protingai pasidėliojot pagal esamą situaciją smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2014 09 08, 10:43)

Ačiū Jums už palaikymą ir gerus žodžius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2014 09 05, 12:33)
Ir dar klausimas... kai yra kampas, kiek ten tų cm palikti iki durelių? Nes man dabar be ryšio gaunasi... 40 60 60 40 kažkaip neina suvienodint... ner gartraukis pririštas jau viskas, Keist niekaip. Kriauklė irgi po langu...
Hmm, o nieko tokio jei vienoj pusėj spintelės bus vienaip išdėstytos, kitoj kitaip?

Apie kokius cm iki kokių durelių klausiate? Ar turite omeny patį kampuką, kur foto kairėj pusėj yra tokis siauras:

user posted image

Jei taip, tai apie 5cm turėtų būti tiek vienoj pusėj, tiek kitoj.

Ir apie kokį išdėstymą klausiate? Ar kad vienoj puėj sakykim blokai tokie 40cm+60cm+60cm+40cm, o kitoj (priešais) sakykim 60cm+60cm+80cm g.gif ? Manau kad visai nieko baisaus rolleyes.gif . Juk abiejų pusių realiai vienu metu nematysite, tad kodėl jas reikėtų sieti smile.gif . Ar kažką ne taip supratau g.gif .
Papildyta:
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 09 07, 14:33)
jau beveik metai kai pradėjom remontus, tad laikas atėjo rimtai apie virtuve pagalvot

Man Jūsų virtuvės planelis atrodi identiškas pirmoje žinutėje rodomoje Gabby_jz virtuvei. Geriau pasinagrinėkit ją 4u.gif . Šeimininkė ja patenkinta yra.
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2014 09 08, 08:53)
flight, o man nerodo jūsų virtuvės verysad.gif labai noriu pamatyt, nes mūsų stalviršiai vienodi, jei gerai atsimenu smile.gif

Tai kad mūsų naujos virtuvės tik viena spinta stovi, nėr kada likusių rinkti wink.gif Kai bus visa, įmesiu foto 4u.gif
O dėl stalviršio mes apsigalvojome, dabar jau bus kitas..Tik plautuvė lieka tos pačios, vario spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 11:02)
Kokio Jūs ūgio esat? Ar bandėtės kur nors ties tokiu aukščiu "padirbti". Gagi visai gerai bus, jei nesate aukšta. Tačiau jei pasirodys nepatogu, gal tada vertėtų vieną dalį, ten kur kaitlentė, aukštinti  g.gif .
Kas dėl orkaitės - tai normalus tas jos aukštis ir po kaitlente, juk daugelis taip turi ir viskas ok smile.gif. Svarbu tik, kad ta orkaitė būtų su užraktu, kas aktualu, jei mažų vaikų šeimoje yra.  Labai gerai išsprendėt reikalą su indaplove  thumbup.gif . O plautuvės neišeitų dešiniau montuoti? Langas neleidžia? Atsidaro toje vietoje? Jei pasistumtų plautuvė dešiniau, būtų patogesnis indų krovimas indaplovėn iš jos.
Žinoma, norėtųsi lyg visą aukštąją ūkinę spintą pastumti toliau nuo lango g.gif ... na tarkim, kad sulyginti abu virtuvinio galus, bet tuomet didėja darbinis trikampis. Keisti indaplovės/mikrobangės spintos su šaldytuvu nesiūlau, nes nutolsta indaplovė nuo plautuvės - nepatogu.
Galvoju, kad viską protingai pasidėliojot pagal esamą situaciją  smile.gif .

Ačiū už komentarus smile.gif
Ūgis 164 cm (jei dar nesumažėjau - į senatvę žmonės traukiasi smile.gif ). Kur gyvenau tai darbastalis 85 cm buvo (specialiai nuvažiavus pamatavau), net niekada nepagalvojau kad galėtų būti aukščiau.
Plautuvė gali šiek tiek ir dešiniau manau būti, kiek langas leis tiek trauksiu manau.
Ir dabar dar sužinojau tokį variantą - kad gali būti faneros stalviršis, jis dengiamas HPL. ir gali būti visur storas, o ties palange galima padaryti ploną, 2 cm ir tada man telpa indaplovė. Bet tik vieni tai pasiūlėm iki tol nebuvau girdėjus apie tokį variantą. Gal kad darėsi faneros stalviršį ir kažką pakomentuot galėtų? Aišku lietas irgi išeitis būtų, bet jau labai per brangu....

Sakot būtų gražiau jei užbaigimai būtų vienodai? Manau nebloga mintis, reiks ties tuo padirbėti.

Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 09 08, 11:35)
Aišku lietas irgi išeitis būtų, bet jau labai per brangu....

O kaip lietas stalviršis gali būti plonesnis? Apie dirbtinio akmens kalbate? Juk jis liejamas ant plokštės unsure.gif, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 11:38)
O kaip lietas stalviršis gali būti plonesnis? Apie dirbtinio akmens kalbate? Juk jis liejamas ant plokštės unsure.gif, ar ne?

Taip dirbtinio akmens. Tiesą sakant net nesidomėjau kaip jis daromas, tik užklausus ar galima kažkaip plonesnį padaryt ir indaplovė po langu įtalpinti, pasakė šitą variantą. Tik kaina didelė todėl net nesinagrinėjau kas kaip ir kodėl.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 09 08, 11:43)
užklausus ar galima kažkaip plonesnį padaryt ir indaplovė po langu įtalpinti, pasakė šitą variantą.

Aišku smile.gif .
Atsakyti
Va kaip tas faneros stalviršis atrodytų:
user posted image

Spalvų pasirinkimas yra (HPL ant viršaus) ir tas kraštas juostuotas galima beicuoti.... Nu niekaip neapsisprendžiu ar tokį stalviršį daryt ir įtalpinti taip kaip geriau indaplovę, ar vis tik likti prie savo varianto...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 11:02)
Man Jūsų virtuvės planelis atrodi identiškas pirmoje žinutėje rodomoje Gabby_jz virtuvei. Geriau pasinagrinėkit ją 4u.gif . Šeimininkė ja patenkinta yra.

mačiau, išsinagrinėjau 4u.gif
tačiau noriu daugiau darbastalio, tai va, ir abejoju ar daryt palangę, ar daryt ale barą/salą, ar daryt tą ir aną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 08, 07:22)
Na, Karvutei aš jau pripiešiau turbūt daugiau nei pakankamai... Panašu, kad Jos vyrą tik suerzinau ir tiek... biggrin.gif

no-no-no schmoll.gif vyra nesuerzinau, tiesiog mes daugiau pradejome bendrauti lotuliukas.gif
Aciu sakau, net3D sklype deliojome is slakobloku lotuliukas.gif
ta programele terminuota? ar man cia pagerintai pasiseke doh.gif

Juodai, aciu jums ir manau dar bendrausime, nes tai dar neviskas lotuliukas.gif

QUOTE(Muxius @ 2014 09 08, 09:43)
JUODAI jum sudeliojo idealu planeli. Vizualizacija parodo ir estetini vaizda ( jusu variante jis ne toks grazus) Neisradinekit dviracio  4u.gif
4u.gif uz kantrybe ir tikrai gerus patarimus.

4u.gif viska svarstau, man dar feng shui reikia priderinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kuri reikejo atrasti pries nama planuojant, nes dabar pas mus ten planuota perplanuota, dviratis toks kreivas gaunasi, kampuotas, bet jau kaip yra... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 08 rugsėjo 2014 - 11:21
http://www.laredoute...536-687214.aspx

user posted image

kaip dar galima "pakabinti" rakandus 4u.gif
Atsakyti