Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(zirzalyne @ 2014 09 06, 13:54)
Sveiki, turiu klausima/prasau patarimo smile.gif
kiek cm patartumet pailginti desinej pusej siena, kad butu patogus priejimas prie kriaukles? Priesais bus svetaine, tai noreciau kuo maziau iskisti ta siena, bet patogiai issiplaut puodeli ar darzoves irgi reikia...
Plane matosi dabar yra 205cm
Is anksto dekoju 4u.gif
user posted image

na as kriaukles nenesciau i kampa schmoll.gif , pati turiu kampe, dabar prie lango nesiu, BET dar tas technikos kampas jums trukdys, kaip benoretume, ar saldytuvas bus cia, ar orkaite.... nu jusu reikalas. as geriau palikciau senoje veitoje kriaukle, kaitlente kazkiek stumciau iki lango, per ta spintele kuri virsuje apie 20cm, prie pat tikrai enreikia, taskysis. o kampe kuris atsiranda tuscias, laisvai statomos virdulaii, indukcines krosneles, duonkepes, mikseriai, duonies, na buna didesniu rakandu. tai ten puikiai atsistotu. na cia mano pastebejimas. matau jau pas jus keista perkeista, ziurekite raskite konsensusa su vyru 4u.gif 4u.gif 4u.gif

NEBENT stumti visa ta technikos 2 penalus kokioms 40-60cm geriau 60 deti spintele zemyn ir aukstyn, kad atsirastu kisene bent kad alkune nesiremtu i penala. IR tada saldytuva keltike arciau kriaukles 4u.gif tuomet siena prasitestu apie 60cm

o kodel prie lango neisnaudojate vieta??? pagal plana ten dabar gaunasi kisene g.gif
ok, palaukite profu nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 07 rugsėjo 2014 - 09:20
Sveikos,

visą laiką vis skaitau, o parašyt apie savo neprisiruošiu
jau beveik metai kai pradėjom remontus, tad laikas atėjo rimtai apie virtuve pagalvot, nes darbai pradeda įsibegėt, mintis deliojuosi, bet vis po nakties atsiranda kitokių minčių. kreipiuosi į jūsų šviesias galvas, kaip jums atrodo.
virtuvė mano būsima nedidelė, po remontų bus 7 kv., išmatavimai: ilgoji siena 2850 (kur langas), trumpoji 2070 kur stovės dujinė. planelis:
user posted image

yra keli variantai virtuvės arba daryti taip, kas ir buvo mano pirminis variantas, tik orkaitė būtų kairėje pusėje nišoje, bet abejoju kaip atrodys, mano niša tarp svetainės ir virtuvės 1730, ar kai spintelė/baras bus, ar bus pakankamai vietos praeiti:
user posted image

kitas variantas, tik po pagalne būtų tiesiog tuščia, be spintelių, kad tarnautų kaip darbastalis ir kaip stalas greitam pavalgymui:
user posted image

esu pasimetus ir nžn kaip daryti geriau, kokios jūsų mintys ? ax.gif
Atsakyti
Gal labiau nusimanančios mane pataisys, bet jeigu ten kairėje pusėje nišoje - šaldytuvas, tai ar bus patogu atidarinėti jo dureles, jei dešinėje, ant praėjimo bus baras? Tuomet gal verta sukeisti šaldytuvą su orkaite vietomis?

Po langu spintelių negalite daryti dėl radiatoriaus?
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 09 05, 11:30]
Kai nežinot nuo ko pradėti ir jau atsidarėt SM forumo virtuvių temą, paskaitykit pirmą žinutę.

Ačiū Jums Juodai 4u.gif Saldytuva nurodziau prie lango nes jis darbar ten stovi ir kitos vietos as jam neisivaizdavau doh.gif
O kaip Jus manote ar 600 mm pakaks "darbinio pavirsiaus"
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 07, 15:21)
*Gal labiau nusimanančios mane pataisys, bet jeigu ten kairėje pusėje nišoje - šaldytuvas, tai ar bus patogu atidarinėti jo dureles, jei dešinėje, ant praėjimo bus baras? Tuomet gal verta sukeisti šaldytuvą su orkaite vietomis?

**Po langu spintelių negalite daryti dėl radiatoriaus?

*šaldytuvą su orkaite galima vietomis keist, dar nesu nusprendus kur kas bus.

** viena priežastis - radiatorius, kita, jog nepatogu būtų prisėst, kad ir pavalgyti ar kavos išgert wink.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 09 07, 21:50)

** viena priežastis - radiatorius, kita, jog nepatogu būtų prisėst, kad ir pavalgyti ar kavos išgert wink.gif

Galvojate apie tokį variantą?

user posted image

gal ir neblogai, tik kad ten vietos max dviems. Jūsų pirmame variante, jei stalą-barą daryti taip, vietos už stalo būtų daugiau..

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 07, 22:44)

gal ir neblogai, tik kad ten vietos  max dviems. Jūsų pirmame variante, jei stalą-barą daryti taip, vietos už stalo  būtų daugiau..

taip, tokį
tai max dviese ir sedėtume, o kai visa šeima valgytume, tuomet prie didelio svetainėj stalo ax.gif
tikslas - turėti ir darbastalį ir prisėsti vietą.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 07, 21:44)

user posted image

gal ir neblogai, tik kad ten vietos  max dviems. Jūsų pirmame variante, jei stalą-barą daryti taip, vietos už stalo  būtų daugiau..

nagrineju ta sketh up, nu blin programele doh.gif , o dar laikas lyg limituotas, nesupratau, tuoj mokslus praeisiu ir uzdarys mano sketcha doh.gif

su kokia cia programka pieset??? irgi sketchas??? grazus variantas wub.gif

mokslu dar nebaigiau
einu meigot

tiesa, siand plytas namuose deliojom, kas ir kaip, nu vargas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 07, 23:04)
nagrineju ta sketh up, nu blin programele doh.gif , o dar laikas lyg limituotas, nesupratau, tuoj mokslus praeisiu ir uzdarys mano sketcha doh.gif

su kokia cia programka pieset???

Aš tik iš interneto įmečiau pavyzdį, kuris man pasirodė labiausuiai tikęs 4u.gif Patys sau virtuvę "piešėm" su ikėjos programa, sketh up;as - pakakamai rimta programa ir man pasirodė pernelyg sudėtinga... blush2.gif Čia Juodai pas mus profė šiuose reikaluose, gal kažką papaišys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 08, 07:39)
Čia Juodai pas mus profė šiuose reikaluose, gal kažką papaišys  ax.gif

Na, Karvutei aš jau pripiešiau turbūt daugiau nei pakankamai... Panašu, kad Jos vyrą tik suerzinau ir tiek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isds @ 2014 09 07, 16:37)
Saldytuva nurodziau prie lango nes jis darbar ten stovi ir kitos vietos as jam neisivaizdavau doh.gif
O kaip Jus manote ar 600 mm pakaks "darbinio pavirsiaus"

O kaip Jums telpa ten šaldytuvas? Juk siena ten nė 50cm nesiekia g.gif . Ar jis išlenda ties langu?
Dėl darbastalio - būtų geriau, kad jis kiek platesnis būtų, tačiau tam variante, kur aš papiešiau, stalas priešais gali puikiai tarnauti kaip darbastalis, tokia sėdima darbinė vieta biggrin.gif . Žinoma, galima ir virtuvinio daly paplatinti tą darbastalį viryklę ir plautuvę išstumdžius kiek įmanoma į kraštus, tačiau reikia įvertinti tai, kad vistiek atsiranda rakandų, kurie laikomi ant stalviršio - virdulys, kavos aparatas, skrudintuvė, mikrobangė ir kit., - tad jei pasididinę darbastalį ant jo laikysite tą techniką, nes kraštuose nebeliks vietos, kažin ar verta stumdyti g.gif . Čia viskas yra labai individualu: įvertinat, kiek turite rakandų, statomų ant stalviršio, žinot savo šeimininkavimo būdą ( o kiek dabar turite darbastalio, ar Jums jo užtenka) ir nusprendžiat kaip daryti smile.gif.
Beje, aš turiu pakankamai darbastalio ir saloje, ir kitoj virtuvinio daly, tačiau neretai kokiom daržovėm pjaustyti renkuosi mažiuką (palyginus su kitais) stalviršio gabaliuką prie kaitlentės - ten jis yra 40cm pločio bigsmile.gif
Atsakyti
flight, o man nerodo jūsų virtuvės verysad.gif labai noriu pamatyt, nes mūsų stalviršiai vienodi, jei gerai atsimenu smile.gif
Atsakyti