[quote=Karvute,2014 08 31, 22:23]
Papildyta:
[quote=perla69,2014 08 31, 00:55]
Sveikos,
Skolinuosi foto ,pas mus viskas taip pat suplanuota,kriaukle ir orkaites vieta,bei langas ten pat.Virtuve tokia pat.Bet as neidedu stalo cia.Man nejauku .Man i SM niekada nejo ikelti jokiu foto ,turiu trys Dfoto viena savo ,bet neikeliu ,norejau paklausti keliu patarimu ,gal kas galetu ikelti ,jei atsiusciau :4u:Negrazu taip prasyti ,bet kai paziuriu kaip gerai jus cia ismatot ,geriau nei baldininkai.Blaskausi tarp IKEA stiliaus ar balto moderno.Dar pas mane turetu buti indauja ,ties pabaiga spinteliu.
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 05, 20:32)
.Blaskausi tarp IKEA stiliaus ar balto moderno.
Ikeja irgi turi baltą moderną nors man jis ne itin, man gražiausia iš ikėjinių virtuvių - baltas beržas (laxarby)
Sveiki, turiu klausima/prasau patarimo
kiek cm patartumet pailginti desinej pusej siena, kad butu patogus priejimas prie kriaukles? Priesais bus svetaine, tai noreciau kuo maziau iskisti ta siena, bet patogiai issiplaut puodeli ar darzoves irgi reikia...
Plane matosi dabar yra 205cm
Is anksto dekoju
kiek cm patartumet pailginti desinej pusej siena, kad butu patogus priejimas prie kriaukles? Priesais bus svetaine, tai noreciau kuo maziau iskisti ta siena, bet patogiai issiplaut puodeli ar darzoves irgi reikia...
Plane matosi dabar yra 205cm
Is anksto dekoju
Pas mus jau surinkta viena spinta -valymo reikmenims. Valio, pagaliau turėsiu kur laikyti šluotas!
Aplakstėm pažiūrėti plytelių, radau gražių, bet vis tik nusprendėm apsieiti be jų. Pirma, jei plytelės išties gražios - brangokokai gaunasi, ir antra, visų (mums patikusių) reikėtų laukti apie 3-4 savaites, o tiek aš be virtuvės neištversiu. Taigi, ramiai renkam spinteles, o ką dėti ant sienos, spręsime eigoje.
Aplakstėm pažiūrėti plytelių, radau gražių, bet vis tik nusprendėm apsieiti be jų. Pirma, jei plytelės išties gražios - brangokokai gaunasi, ir antra, visų (mums patikusių) reikėtų laukti apie 3-4 savaites, o tiek aš be virtuvės neištversiu. Taigi, ramiai renkam spinteles, o ką dėti ant sienos, spręsime eigoje.
QUOTE(flight @ 2014 09 06, 17:42)
Va koks kontrastas su mūsų senąja nat.medžio virtuve...
Nu bet gražu ... ane?
QUOTE(Juodai @ 2014 09 06, 18:45)
Nu bet gražu ... ane?
Tikiuosi, bus gražu, kai stovės pilnas komplektas
As visada sakau balta ,o isivaizduoju kakava ,ar dramlio kaula.O jus senaja virtuve pardavet?As galvoju ,kad jei rasciau jauku varianta ,tai nesigaminciau dabar virtuves ,nes vistik ,geriau isikelti i namus ,nei del virtuves nesikelti ,bijau ,kad tai nuo 10 000 prasideda ,net IKejos virtuves.Pas mus 8 metrai.Isviso ar verta tiek virtuves tureti spinteliu ,gal uztektu 4metru?
Teip, labai jau graziai padirbeta
Man tai sviesos nebuna per daug, net ant langu uzuolaidu neturiu, todel visgi rinkciausi pirma varianta o ir du blokai man geriau prie iejimo, neapsunkina tos vietos prie valgomojo stalo. O ta vieta prie iejimo visai nefunkcionali, ten galetu jie ir stovi, gi ten tik pro sali praeini. Na nezinau, man labiau jusu nupiestas pirmasis variantas
pas mane jau virtuvej sienos padazytos, tapetai uzklijuoti. Siandien aplankstem, ieskojam pakloto grindim, pirmadieni jau virtuvej grindis tureciau, bet susibalamutinom belenkaip nieko nenupirkom. Kisa ta mums sintetini, bo visi ji perka, nzn, pas mus nuo seno remonto buvo storas sintetinis, padejom sena tv ant grindu, pastovejo men., ir atsirado duobe. Tai sintetiniso nenoriu..
na kaip nors, antradieni atvaziuoja baldininkas galutiniai primierkai, tai nzn kalbesiu apie plano koregavima, ka beismasciau, tikiuosi, kad galesim taip padaryt, bu jau rozetes irengtos - nepatrauksi.
Sako medziagos apie dvi savaites vaziuoja, o surinkti planuoja spalio antroj savaitej. Oj kaip jau laukiu
Man tai sviesos nebuna per daug, net ant langu uzuolaidu neturiu, todel visgi rinkciausi pirma varianta o ir du blokai man geriau prie iejimo, neapsunkina tos vietos prie valgomojo stalo. O ta vieta prie iejimo visai nefunkcionali, ten galetu jie ir stovi, gi ten tik pro sali praeini. Na nezinau, man labiau jusu nupiestas pirmasis variantas
QUOTE(Juodai @ 2014 09 05, 13:39)
A čia man tos pagyros ? Ačiū, jei taip .
Apie šviesos šaltinius - mano U raidės variante 2 langai puikiai skleistų šviesą virtuvėn, o svetainėje irgi būtų 2 langai,kiek pamenu , manau šviesos ten nuo jų užtektų. Todėl galvoju, kad visai nereikia užsiciklinti ties tais langais ir stengtis, kad pirmas langas kairėje sienoje žūt būt būtų neužstotas žiūrint iš svetainės pusės. Tai virtuvės zona, todėl nereikia jo sieti su svetaine.
Apie šviesos šaltinius - mano U raidės variante 2 langai puikiai skleistų šviesą virtuvėn, o svetainėje irgi būtų 2 langai,kiek pamenu , manau šviesos ten nuo jų užtektų. Todėl galvoju, kad visai nereikia užsiciklinti ties tais langais ir stengtis, kad pirmas langas kairėje sienoje žūt būt būtų neužstotas žiūrint iš svetainės pusės. Tai virtuvės zona, todėl nereikia jo sieti su svetaine.
pas mane jau virtuvej sienos padazytos, tapetai uzklijuoti. Siandien aplankstem, ieskojam pakloto grindim, pirmadieni jau virtuvej grindis tureciau, bet susibalamutinom belenkaip nieko nenupirkom. Kisa ta mums sintetini, bo visi ji perka, nzn, pas mus nuo seno remonto buvo storas sintetinis, padejom sena tv ant grindu, pastovejo men., ir atsirado duobe. Tai sintetiniso nenoriu..
na kaip nors, antradieni atvaziuoja baldininkas galutiniai primierkai, tai nzn kalbesiu apie plano koregavima, ka beismasciau, tikiuosi, kad galesim taip padaryt, bu jau rozetes irengtos - nepatrauksi.
Sako medziagos apie dvi savaites vaziuoja, o surinkti planuoja spalio antroj savaitej. Oj kaip jau laukiu
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 06, 20:40)
O jus senaja virtuve pardavet?As galvoju ,kad jei rasciau jauku varianta ,tai nesigaminciau dabar virtuves ,nes vistik ,geriau isikelti i namus ,nei del virtuves nesikelti ,bijau ,kad tai nuo 10 000 prasideda ,net IKejos virtuves.Pas mus 8 metrai.Isviso ar verta tiek virtuves tureti spinteliu ,gal uztektu 4metru?
Taip, senąją pardavėme jau beveik.
Mūsų naujoji bus apie 9 metrų, ir tai tik tik sutalpinom plane, kur ką laikysim. Bet pas mus viršutinių spintelių nedaug, nes daug langų. Senoji virtuvė buvo kiek virš 3 metrų, tai puodai, keptuvės vietos neturėjo - laikiau ir ant šaldytuvo, ir orkaitėje, ir kur tik jų nekaišiojau Problema ir su indų laikymu, pas mus jų daugiau (nes visgi jau penki asmenys šeimoje, tai prisidėjo ir kūdikio indeliai, buteliukai, dabar jau lekštutės ir t.t.), dėlioju dėlioju, viskas iš spintelių krenta Ta žalia dėžė, kur matosi foto - tai mažiuko košelių, sausainiukų vieta, nes jau jokiam stalčiuje ar spintutėje nebetelpa.
Žodžiu, manyčiau, kad jei tik vietos pakanka ir šeima didesnė - verta pagalvoti apie erdvesnę virtuvę. Žinoma, gyvena žmonės ir labai ankštai ir kažkaip telpa, bet turint vietos susigrūsti į mažą virtuvėlę - manau, nelogiška...
o nebandete ikelti i part.lt ir pasirinkti dydzio sumazinima iki tarkim 640?
Paskui nukopijuoti lnka ir ikelti i SM. As viska keliu per ten, man visad pavyksta ikelti.
asmeniskai as nedaryciau, dvieju bloku viena salia kito, man rodos, kad per mazai vietos tokioje virtuveje. Kai virtuve didele, o ypac ilga gal tuomet tie du blokai vienas salia kito tinka. Dabar tik apsunkina vaizda ir nepatogumas prie kriaukles. Jau geriau orkaite kisciau po kaitlente, o jei mikrobanges taip jau reikia, ir negalite jos atsisakyti, tuomet vienoje is spinteliu galite pasidaryti anga pagal mikrobanges ismatavimus. Siaip siuolaikinese orkaitese, buna ir mikrobanges funkcija, tai jei keiciate orkaite, pasidomekite. Gal papildomai nebereikes montuoti mokrobanges.
Paskui nukopijuoti lnka ir ikelti i SM. As viska keliu per ten, man visad pavyksta ikelti.
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 05, 19:32)
asmeniskai as nedaryciau, dvieju bloku viena salia kito, man rodos, kad per mazai vietos tokioje virtuveje. Kai virtuve didele, o ypac ilga gal tuomet tie du blokai vienas salia kito tinka. Dabar tik apsunkina vaizda ir nepatogumas prie kriaukles. Jau geriau orkaite kisciau po kaitlente, o jei mikrobanges taip jau reikia, ir negalite jos atsisakyti, tuomet vienoje is spinteliu galite pasidaryti anga pagal mikrobanges ismatavimus. Siaip siuolaikinese orkaitese, buna ir mikrobanges funkcija, tai jei keiciate orkaite, pasidomekite. Gal papildomai nebereikes montuoti mokrobanges.
QUOTE(zirzalyne @ 2014 09 06, 13:54)
QUOTE(neida @ 2014 09 07, 00:04)
Aciu uz pastebejima, istiesu tai siam planui jau metai laiko, sejau su juo susigyventi, tas dvigubas blokas bus, tik saldytuvas su orkaite bus sukeistas vietomis, mikrobangine paslepta spinteleje, klausimas toks, kiek cm optimaliausia butu palikti nuo kampines kriaukles iki bloko/spintos? t.y. kiek pailginti cm siena.(kazkai sudetingai rasosi )
va cia patalpos planelis: