Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

net akyse nuraibavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano vyro kurinys 4u.gif

user posted image

spalvos bus kitos, kazkokia lenkiska programa, bet mes lenkiskai ne bum-bum tai kaip jam gavosi blush2.gif
orkaiciu bus 1 kita mikrobange, bet tokios opcijos nerado lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 05 rugsėjo 2014 - 08:20
QUOTE(Karvute @ 2014 09 05, 09:19)
orkaiciu bus 1 kita mikrobange, bet tokios opcijos nerado lotuliukas.gif

O po kaitlente?
Atsakyti

mano vyro kurinys 4u.gif

Jei patalpa tuo nesibaigia, o toliau kambarys, tai man kliuva paskutine (kairej) kolona su orkaite - tarsi uzstoja langa ir kiek per sunki atrodo toje vietoje tarp langu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 05, 08:19)
net akyse nuraibavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano vyro kurinys 4u.gif

Vėl du bokštai. Jeigu taip ir paliktų orkaitė po kaitlente, tai vieno bokšto būtų galima atsisakyti. Viskas vizualiai palengvėt. Dabar atrodo griozdiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 rugsėjo 2014 - 08:37
mano vyro kurinys 4u.gif

Na, aš savo variantą pateikiau anksčiau smile.gif .
Man būtų įdomu pamatyti vaizdą iš viršaus, kaip ten su darbiniu trikampiu g.gif . Ar tik netrukdo sala nueiti tiese prie šaldytuvo? Jei trukdo, noriu pastebėti, kad nepatogu bus. Darbiniame trikampyje neturėtų būti jokių kliuvinių. Dar pamatuokit kokio ilgio jis yra. Jeigu stipriai daugiau nei 5,2m (jei neklystu, o gal 5,4m g.gif ), tai jis jau per didelis. Tiek daug spintučių pripiešėt (vien sala kokio dydžio), tai suprantu Jums reikalinga didelė virtuvė, t.y. daug vietos pasidėjimams, ar ne?
Koreguojant šitą variantą, naikinčiau "bokštą", kur vienas stovi prie svetainės su orkaite, o orkaitę ir mikrobangę montuočiau toje pačioje spintoje prie šaldytuvo. Man toks jų išdėstymas logiškesnis. Beje, šaldytuvą keisčiau vietomis su orkaitės/mikrobangės spinta, kad šalia jo būtų stalviršio - patogu grįžus iš parduotuvės susidėti produktus šalia, o paskui netrypčiojant pirmyn atgal ir į šaldytuvą. Jūsų atveju šaldytuvas tolokai gaunas nuo stalviršių.
Taigi, naikinčiau tą bokštą, o salą (priminkit, kam Jums jos reikia, jei neplanuojate sėdimų vietų prie jos g.gif ) pasukčiau 90 laipsnių kampu. Ir tos spintelės pre durų lenktomis durelėmis man žiauriai prastina vaizdą blush2.gif ... Dar truputį trikdo, kad tik žengus pro duris, vos ne į virtuvę įpuoli unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 rugsėjo 2014 - 09:13
net akyse nuraibavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano vyro kurinys 4u.gif

user posted image

mano nuomone - nuimciau tas lenktas spinteles prie duru, taip pat didele spinta prie svetaines lango vietoj jos jungciau ten sala, gautusi U forma tik pasukta i iejimo puse. nezinau ar tai geresnis variantas nei Juodai, turbut ne, nes iejus papuoli tiesiai i virtuves "vidurius". Juodai variantas daug logiskesnis. taip pat uzkliuvo kaitlente prie lango
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 05 rugsėjo 2014 - 09:37
QUOTE(@leja @ 2014 09 05, 10:36)
nes iejus papuoli tiesiai i virtuves "vidurius".

Jei patalpa atskira, tada koks skirtumas? Jei sujungta su svetaine, tada taip - virtuvė pereinama.

ups, prisiminiau - taigi čia naujas Karvutės virtuvės variantas, patalpa bendra ir pereinama. Juodai ansktesnis pasiūlymas daryti kitaip pasuktą U raidę man labiau patiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 05 rugsėjo 2014 - 10:12
QUOTE(flight @ 2014 09 05, 11:10)
Jei patalpa atskira, tada koks skirtumas? Jei sujungta su svetaine, tada taip - virtuvė pereinama.

Taigis sujungta sujungta. Vienoj erdvėj svetainė, virtuvė ir laiptinė... Laiptai, kiek iš plano supratau, prasideda iškart į dešinę nuo durų, o į kairę iškart virtuvinis.
Kai klausia patarimų dėl virtuvės, aš visuomet prašau plano, kitų objektų išdėstymo, jei tai bendra erdvė, nes kitaip neįmanoma gerai patarti unsure.gif . Išimta iš konteksto virtuvė gali atrodyt puikiai suplanuota, tačiau kai pamatai, kaip aplink visa kita išsidėstę, gali pasirodyti priešingai.
Atsakyti
Juodai - prisiminiau, atleiskit maitinančiai blondinei už išsiblaškymą blush2.gif

Aš ten daryčiau sienelę nuo durų (savo stiliiuje biggrin.gif ), ir prie tos sienelės jau lipinčiau visus bokštus ir kt.

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 05, 11:33)
Aš ten daryčiau sienelę nuo durų (savo stiliiuje  biggrin.gif ), ir prie tos sienelės jau lipinčiau visus bokštus ir kt.

Irgi variantas, jei tos erdvės nesinoris ir nebaisu pasislėpti nuo laiptinės ir įėjimo mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 09 05, 08:29)
O po kaitlente?

dar 100 proc nenutareme kur bus, dabar turime bokste, virs jos mikrobange, tai auksti mikrobanges yra 160 mano ugis 166, tai ziaaauuuuriai nepatogu, todel noriu to isvengti. apacioje orkaite gali trukdyti praejimui, daznai kepu duona, tai gal statysime kampe paprasta mikrobange, nemontuojama, kad isvengti vel tu paciu grebliu. 4u.gif aciu

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 05, 08:33)
Jei patalpa tuo nesibaigia, o toliau kambarys, tai man kliuva paskutine (kairej) kolona su orkaite - tarsi uzstoja langa ir kiek per sunki atrodo toje vietoje tarp langu :

apsvarstysime, manau galime ja naikinti 4u.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 05, 08:35)
Vėl du bokštai. Jeigu taip ir paliktų orkaitė po kaitlente, tai vieno bokšto būtų galima atsisakyti. Viskas vizualiai palengvėt. Dabar atrodo griozdiškai.

ok, dekui 4u.gif bandysime naikinti 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 05, 09:10)
Na, aš savo variantą pateikiau anksčiau smile.gif .
Man būtų įdomu pamatyti vaizdą iš viršaus, kaip ten su darbiniu trikampiu g.gif . Ar tik netrukdo sala nueiti tiese prie šaldytuvo? Jei trukdo, noriu pastebėti, kad nepatogu bus. Darbiniame trikampyje neturėtų būti jokių kliuvinių. Dar pamatuokit kokio ilgio jis yra. Jeigu stipriai daugiau nei 5,2m (jei neklystu, o gal 5,4m g.gif ), tai jis jau per didelis. Tiek daug spintučių pripiešėt (vien sala kokio dydžio), tai suprantu Jums reikalinga didelė virtuvė, t.y. daug vietos pasidėjimams, ar ne?
Koreguojant šitą variantą, naikinčiau "bokštą", kur vienas stovi prie svetainės su orkaite, o orkaitę ir mikrobangę montuočiau toje pačioje spintoje prie šaldytuvo. Man toks jų išdėstymas logiškesnis. Beje, šaldytuvą keisčiau vietomis su orkaitės/mikrobangės spinta, kad šalia jo būtų stalviršio - patogu grįžus iš parduotuvės susidėti produktus šalia, o paskui netrypčiojant pirmyn atgal ir į šaldytuvą. Jūsų atveju šaldytuvas tolokai gaunas nuo stalviršių.
Taigi, naikinčiau tą bokštą, o salą (priminkit, kam Jums jos reikia, jei neplanuojate sėdimų vietų prie jos : pasukčiau 90 laipsnių kampu. Ir tos spintelės pre durų lenktomis durelėmis man žiauriai prastina vaizdą  :: ... Dar truputį trikdo, kad tik žengus pro duris, vos ne į virtuvę įpuoli :: .

g.gif o man ta kampine spintucka visai nieko atrodo... na teks pasitelkti profu nuomone.

trikampije viskas nekliuna, nes sala bis truputi siauresne, saldytuva perkelsime prie stalvirsio. dar padeliosiu kitaip ... negalvojau kad bus sunku ...

QUOTE(@leja @ 2014 09 05, 09:36)
mano nuomone - nuimciau tas lenktas spinteles prie duru, taip pat didele spinta prie svetaines lango vietoj jos jungciau ten sala, gautusi U forma tik pasukta i iejimo puse. nezinau ar tai geresnis variantas nei Juodai, turbut ne, nes iejus papuoli tiesiai i virtuves "vidurius". Juodai variantas daug logiskesnis. taip pat uzkliuvo kaitlente prie lango

bandysiu 4u.gif

ai dar kaitlente taip ir planavau pie lango, anksciau galvojome kampe, bet galop atsisakeme tos minties, kartais abudu ten prieiname, tai grustis kampe buna.

toliau sala dabar uzsimane vyras, man pusesales uztektu, nu dar gi derybos. name realiai dar nei langu-duru nera, laiptus kita sav darys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 05, 11:36)
g.gif o man ta kampine spintucka visai nieko atrodo... na teks pasitelkti profu nuomone.

Jūs nekreipkit dėmesio į mano ar profų nuomones dėl jos irnesakyk.gif . Jei Jums gražu, tai ir darykit smile.gif. Juk Jūs ten gyvensite. Kaip sakant, grožis draugų neturi mirksiukas.gif.
Svarbiausia, patarimų dėl ergonomikos patarimų įsiklausykit mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 rugsėjo 2014 - 10:46