Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(neida @ 2014 09 04, 23:21)
Na bet danar uzsisakem APE LOFT plyteles, tai labai patiko pavyzdys, tikiuosi, kad kai issikliuos viskas bus ok  mirksiukas.gif  man dar labai patinka toks plytes kai aukstis tik 10 cm, o ilgis 30, manau vizualiai ir mano mazyte virtuve prailgins smile.gif

O kokias issirinkote spalvas?
Pas mus APE vonioj, spalvos tai niam niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 21:45)
Pas jus labai grazi virtuve, nu jau taip mano skonio smile.gif, o pacia virsuje palei lubas ten tik plokste, ar ten bus kokios spintutes?

nu jau labai grazu, oj kad pas mane butu toks plotis ir aukstis...

ačiū smile.gif viršuj bus LED apšvietimas gipso plokštėj 4u.gif
nesikrimskit, pas mane pvz yra reikalų su kitais kambariais, irgi tai langas per didelis, tai per arti sienos doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
neida, kiek laiko gamins virtuvę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 22:13)
Neida, as dar del HPL'o, nes pati labai ilgai ieskojau varianto.
Man baldininkas irgi ta pati sake, kad negalima dideles sieneles, nes tik 2.8 m standartas bla bla.. kiti sake, kad reikes uzsieny gaminti, laukti 4 savaites... Pati pradejau dometis, vazinejau, ziurinejau is kitu galimu, kol galu gale i savo norima varvinau seile ir konsultatas pasake, kad galima! Atsivezt is Kauno reikejo visa rulona (baldininkui) ir spaude ant lentos. O baldininkas, kad ir koks labai jau didelis meistras, to nezinojo unsure.gif
Bet aisku, jei jusu atskira virtuve, labai saunu plyteles thumbup.gif

HPL juosta būna tokio pat ilgio kaip ir stalviršis, t.y. 4,1 m. Kitas dalykas, kad plokštė ant kurios jis dedamas nebūna tokio ilgio, bet vientisą HPL galima uždėti an sudurtos plokštės. Trečias dalykas: jeigu tokia konstrukcija daugiau kaip trys metrai, tai reikia pagalvoti kaip pavyks užnešti laiptas, susisukioti bute. Neseniai vos ne vos pavyko į butą įnešti 3,14 m stalviršį. O šiame bute buvo galima daryti ir apie 4 m ilgio stalviršį, tai gerai, kad taip nebuvo daroma, nes būtų tekę samdyti kraną ir kelti stalviršį į ketvirtą aukštą per langą. smile.gif
Aš irgi labiau už plyteles. Jeigu tai bendra erdvė su svetaine, tai plyteles galima parinkti tokias kurios būtų kuo mažiau pastebimos, susilietų su baldų arba sienų spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 rugsėjo 2014 - 06:28
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 05, 07:18)
Jeigu tai bendra erdvė su svetaine, tai plyteles galima parinkti tokias kurios būtų kuo mažiau pastebimos, susilietų su baldų arba sienų spalva.

Arba priešingai - daryti pabrėžtinai ryškias, kaip akcentą.

Gal žinote, kur būna tokių baltų plytelių - a la plytų?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 05 rugsėjo 2014 - 06:59
QUOTE(flight @ 2014 09 05, 07:58)

Gal žinote, kur būna tokių baltų plytelių  - a la plytų?

user posted image

metro
http://www.senukai.l...o-brillo_4.html
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 09 05, 08:02)

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 05, 06:58)

user posted image

Labai gražios šitos, yra ir baltų. Mes pirkome juodas.
http://www.iris.lt/e...ndulato-plytele

Yra iris parduotuvėje, galima gyvai apžiūrėti bent jau Vilniuje Medžio centre.
Atsakyti
Man rodos, tame pavyzdyje, kur Flight įkėlė, plytelės kiek ilgesnės nei įkeltose nuorodose Senukų (7,5x15cm) ir Iris (10x20cm) g.gif . Pažiūrėkit dar va čia, šitos yra 10x30cm dydžio. Tik šitų lyg briaunos įstrižiau nupjautos g.gif . APE plytelėmis Senukai irgi prekiauja, dar su APE bedradarbiauja Vaineta 4u.gif . Gal ir dar kokios parduotuvės, bet nesu susidūrusi smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 rugsėjo 2014 - 07:45
Labas rytas, pagaliau penktadienis! 4u.gif

issirinkome crema spalvos, nes virtuves apacia ir virusus kapucino spalvos, turetu dereti

http://www.ape.es/93962_en/LOFT/
man irgi jos labai grazios, gaila neperdarinejau vonios, nes LOFT kolekcijos tokios man grazios spalvos, but jau buvusi vonia kokia melyna mirksiukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 22:23)
O kokias issirinkote spalvas?
Pas mus APE vonioj, spalvos tai niam niam biggrin.gif

sake, kad gamins menesi, bet nezinau papykus as ant to meistro, vakar turejo atvaziuot matuotis neatvaziavo, projekta taise gal menesi, pirmiau atsisunte rozeciu plana, meistras taip irenge, atsiunte pataises projekte, o man nepatinka. doh.gif nzn vakar persideliojau is naujo, manau kad jei atvaziuos siandien bus labai rimtos kalbos. Manau, siandien susirasiu sutarti, ir pasirasinesim, nes man jau jis pakvipo pazadu karaliumi.

QUOTE(cuaren @ 2014 09 04, 22:40)
neida, kiek laiko gamins virtuvę? 4u.gif

na va, tikrai per mazai domejomes, matyt tiek man ir tereikejo tos sienutes, matyt labiau reikejo, kad kas pasakytu, kad netiks ir imkit plyteles lotuliukas.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 05, 06:18)
HPL juosta būna tokio pat ilgio kaip ir stalviršis, t.y. 4,1 m.

daug tokiu plyteliu apziurejome medzio centre, buvo visokiu dydziu.

manyciau, kad ten minimaliai 10x30 turetu but, kad plyta primintu, ar net dar didesnes is aukscio. Mes APE uzsisakeme medzio centre - arsenale.

QUOTE(Juodai @ 2014 09 05, 07:40)
Man rodos, tame pavyzdyje, kur Flight įkėlė, plytelės kiek ilgesnės nei įkeltose nuorodose Senukų (7,5x15cm) ir Iris (10x20cm) g.gif . Pažiūrėkit dar va čia, šitos yra 10x30cm dydžio. Tik šitų lyg briaunos įstrižiau nupjautos g.gif . APE plytelėmis Senukai irgi prekiauja, dar su APE bedradarbiauja Vaineta  4u.gif . Gal ir dar kokios parduotuvės, bet nesu susidūrusi smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neida: 05 rugsėjo 2014 - 07:57
Juodai, ačiū, kaip tik tokias ir turėjau omenyje 4u.gif

Viena iš idėjų - ši, manau, nugesintų sienų geltonumą ir derėtų prie baltų spintelių:

http://i1.wp.com/www.../2010/11/46.jpg
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 09 04, 20:53)
nu jo, kažkaip nepagalvojau, kad skirtingos firmos gali turėt skirtingų ilgių :

plytelės faina  ir šiaip, jei ne mūsų labai skirtingi skoniai su vyru, ta virtuvė atrodytų visai kitaip :: nu bet teko leistis į kompromisus, tai bus kokia bus  

aha, su dviem bokštais. Įmesiu foto
user posted image

kazka norejau parasyti lotuliukas.gif
aha prisimeniau, manau virsutinius geriau daryti kaip apatiniu skaldyti bent dureles vizualiai i horizontales linijas, man taip graziau, dabar turiu aukstas, tai noresiu kitokiu. viskas tam zmogui netinka doh.gif
dar prie baltu vasadu, galima zaisti su plitelem, tuomet visokios margos tinka thumbup.gif

QUOTE(darbiete @ 2014 09 04, 21:02)

tinka kodel ne, prie tokio stalvirsio gal sveisiu fasadu reiktu? ane? nebus peragresevui spalva? g.gif

user posted image

nori blizgiu??? as gal uz matines, (maziau valymo) mirksiukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 05, 07:40)
Man rodos, tame pavyzdyje, kur Flight įkėlė, plytelės kiek ilgesnės nei įkeltose nuorodose Senukų (7,5x15cm) ir Iris (10x20cm) g.gif . Pažiūrėkit dar va čia, šitos yra 10x30cm dydžio. Tik šitų lyg briaunos įstrižiau nupjautos g.gif . APE plytelėmis Senukai irgi prekiauja, dar su APE bedradarbiauja Vaineta  4u.gif . Gal ir dar kokios parduotuvės, bet nesu susidūrusi smile.gif .

bigsmile.gif kokiu cia graziu yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 05 rugsėjo 2014 - 08:07
Labai grazu, kai buna taip pametyta deranciu spalvu. Tik jau pas mane but per daug spalvu.

user posted image
Atsakyti