Labas rytas, pagaliau penktadienis!
issirinkome crema spalvos, nes virtuves apacia ir virusus kapucino spalvos, turetu dereti
http://www.ape.es/93962_en/LOFT/
man irgi jos labai grazios, gaila neperdarinejau vonios, nes LOFT kolekcijos tokios man grazios spalvos, but jau buvusi vonia kokia melyna
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 22:23)
O kokias issirinkote spalvas?
Pas mus APE vonioj, spalvos tai niam niam
sake, kad gamins menesi, bet nezinau papykus as ant to meistro, vakar turejo atvaziuot matuotis neatvaziavo, projekta taise gal menesi, pirmiau atsisunte rozeciu plana, meistras taip irenge, atsiunte pataises projekte, o man nepatinka.
nzn vakar persideliojau is naujo, manau kad jei atvaziuos siandien bus labai rimtos kalbos. Manau, siandien susirasiu sutarti, ir pasirasinesim, nes man jau jis pakvipo pazadu karaliumi.
QUOTE(cuaren @ 2014 09 04, 22:40)
neida, kiek laiko gamins virtuvę?
na va, tikrai per mazai domejomes, matyt tiek man ir tereikejo tos sienutes, matyt labiau reikejo, kad kas pasakytu, kad netiks ir imkit plyteles
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 05, 06:18)
HPL juosta būna tokio pat ilgio kaip ir stalviršis, t.y. 4,1 m.
daug tokiu plyteliu apziurejome medzio centre, buvo visokiu dydziu.
QUOTE(flight @ 2014 09 05, 06:58)
Arba priešingai - daryti pabrėžtinai ryškias, kaip akcentą.
Gal žinote, kur būna tokių baltų plytelių - a la plytų?
manyciau, kad ten minimaliai 10x30 turetu but, kad plyta primintu, ar net dar didesnes is aukscio. Mes APE uzsisakeme medzio centre - arsenale.
QUOTE(Juodai @ 2014 09 05, 07:40)
Man rodos, tame pavyzdyje, kur
Flight įkėlė, plytelės kiek ilgesnės nei įkeltose nuorodose Senukų (7,5x15cm) ir Iris (10x20cm)
. Pažiūrėkit dar va
čia, šitos yra 10x30cm dydžio. Tik šitų lyg briaunos įstrižiau nupjautos
. APE plytelėmis Senukai irgi prekiauja, dar su APE bedradarbiauja Vaineta
. Gal ir dar kokios parduotuvės, bet nesu susidūrusi
.