Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

radau ta paveiksliuka, nu man kaip grazu thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
beveik mano virtuves modeliukas. Nuotrauka daryta Domus galerijoje, inhaus parduotuveje. Virtuves man ten thumbup.gif tik labai jau ne mano kiseinei blush2.gif

user posted image

pas mane bus kazkas panasaus, tik truputi permodeliuota. nebus dvieju soniniu bokstu: ir per mazai pas mane vietos ir is vienos puses puse lango uzstotu verysad.gif orkaite bus apacioje ir vietoj HPL su stiklu bus plyteles. Na ir medziagos ne tokios tamsios.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 20:07)
Pas mane virs 3 metru ir be sudurimo thumbup.gif

pas mane 4,02m, o plokštės būna berods 4,10m biggrin.gif

QUOTE(neida @ 2014 09 04, 20:17)
beveik mano virtuves modeliukas. Nuotrauka daryta Domus galerijoje, inhaus parduotuveje. Virtuves man ten  thumbup.gif tik labai jau ne mano kiseinei  blush2.gif

nu ir mano beveik toks, kaip foto drinks_cheers.gif išplanuota taip pat, tik truputį ilgesnė smile.gif
Atsakyti

As kada domejausi apie HPL, tai tokios medziagos, matyt nuo firmos priklauso, HPL sienute 3 ar 3,2 metru ilgiausia buvo, zodziu pamenu, kad man niekingu 20 ar 30 cm, pritruko, ir but reikeje pjauti is kitos plokstes... zd vejai....stiklas man nepatiko, tai liko plyteles, o kai radome dar mums patinkancias, tai is vis thumbup.gif

oj kaip as noreciau ilgesnes, ir su tais dviem bokstais, butu svajone, na bet kai pacios virtuves tik 3,5 metro, is vienos puses durys ir kitos iskart langas, tai nei posukio neisplanuosi nieko, tik toki pailga beveik 3,5 metru bendra virtuvini.
Pas jus su tokiais dviem bokstais?

QUOTE(cuaren @ 2014 09 04, 20:41)
pas mane 4,02m, o plokštės būna berods 4,10m biggrin.gif
nu ir mano beveik toks, kaip foto drinks_cheers.gif išplanuota taip pat, tik truputį ilgesnė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 20:47)
As kada domejausi apie HPL, tai tokios medziagos, matyt nuo firmos priklauso, HPL sienute 3 ar 3,2 metru ilgiausia buvo, zodziu pamenu, kad man niekingu 20 ar 30 cm, pritruko, ir but reikeje pjauti is kitos plokstes... zd vejai....stiklas man nepatiko, tai liko plyteles, o kai radome dar mums patinkancias, tai is vis  thumbup.gif

oj kaip as noreciau ilgesnes, ir su tais dviem bokstais, butu svajone, na bet kai pacios virtuves tik 3,5 metro, is vienos puses durys ir kitos iskart langas, tai nei posukio neisplanuosi nieko, tik toki pailga beveik 3,5 metru bendra virtuvini.
Pas jus su tokiais dviem bokstais?

nu jo, kažkaip nepagalvojau, kad skirtingos firmos gali turėt skirtingų ilgių blush2.gif smile.gif

plytelės faina smile.gif ir šiaip, jei ne mūsų labai skirtingi skoniai su vyru, ta virtuvė atrodytų visai kitaip rolleyes.gif nu bet teko leistis į kompromisus, tai bus kokia bus smile.gif

aha, su dviem bokštais. Įmesiu foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 21:47)
is vienos puses durys ir kitos iskart langas, tai nei posukio neisplanuosi nieko, tik toki pailga beveik 3,5 metru bendra virtuvini.

O kodel negalit po langu daryti stalvirsio? Neiseina?
Papildyta:
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 21:47)
As kada domejausi apie HPL, tai tokios medziagos, matyt nuo firmos priklauso,

Pas mus termopalas, o ten tikrai didelis pasirinkimas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ar prie šito stalviršio http://www.termopala...talvirsiai/2554, tinka tokia kriauklė http://www.jaukurai....scentrinis.html

Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2014 09 04, 22:02)

Oo, mūsų stalviršis ir beveik mūsų plautuvė bigsmile.gif Nors mes dar galutinai neišsirinkome, palikome kaip "vieną iš" variantų. Plautuvę ėmėme bronzos/vario atspalvio.

Plytelių aš norėčiau, bent jau virš kaitlentės. Tik labai bijau dėl nepataikymo su spalva, kadangi jau ir taip tų spalvų bus.

Jei kam įdomu, tai galutinis verdiktas dėl spintelių priekių - balta. Sakėm, jei po kurio laiko pabos - tai ne problema dureles pasikeisti iš kitas ikėjiškas, pvz ąžuolą. Gerai ta Ikėja, paprasta atsinaujinti.
Atsakyti
Flight, parodykit savo plautuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2014 09 04, 22:25)
Flight, parodykit savo plautuve 4u.gif

Bus tokia spalva, tik forma kvadratinė, ir su padėklu. Dar negavome, laukiam, taigi foto internetinė :

http://www.aquasanit.../1/501-vario-44

Tokią spalvą pasirinkome, nes juodos ar baltos nesinorėjo (akmens masės nei balta nei juoda, kiek domėjausi , nėra labai praktiškos), o chromuotą jau turėjome, taigi, norėjosi kažko naujo ax.gif

Atsakyti
man bent jau taip sake baldininkas, nes HPL sienute turejo buti pagal viduriniuju spinteliu spalva, tai pasake, kad truks kelias desimt cm ir reikes daryti sujungima, sako kur daryti gale ar per viduri? tuomet iskart ir priemiaus sprendima, gal visgi ieskoti plyteliu.

Pas jus labai grazi virtuve, nu jau taip mano skonio smile.gif, o pacia virsuje palei lubas ten tik plokste, ar ten bus kokios spintutes?

nu jau labai grazu, oj kad pas mane butu toks plotis ir aukstis...

QUOTE(cuaren @ 2014 09 04, 20:53)
nu jo, kažkaip nepagalvojau, kad skirtingos firmos gali turėt skirtingų ilgių blush2.gif smile.gif

plytelės faina smile.gif ir šiaip, jei ne mūsų labai skirtingi skoniai su vyru, ta virtuvė atrodytų visai kitaip rolleyes.gif nu bet teko leistis į kompromisus, tai bus kokia bus smile.gif 

tai kad su langu pas mus nesamone, bendras buto aukstis 2,45 cm., langas beveik palei zeme ir prie sienos padarytas.Tai palange kazkur tokioj vietoj, kad sprindis virs keliu i auksti ir toj vietoj iskart radiatorius su vamzdziais. Tai nieko ten jau nepakisi, toks durnas reikalas gaunasi, kad apatinis blokas bus 20 cm. siauresnis nei vidurinis ir virsutinis. sad.gif yra kaip yra, ir tai miestras, kuris tvarke virtuve visom isgalem padare darbus, kad tik kuo didesnis virtuvinis man tilptu. Viduriniuju spinteliu blokas apie 20 cm i gyli uzstos langa doh.gif na bet kitaip niekaip, galvojau dar lentynas ten, nu bet kazkaip nesiziuri, kai visas likes virtuvinis uzdaras, o ir lentynos gautusi beveik virs kaitlentes sad.gif

na manau su isplanavimu pasiekiaus maksimaliai, ka galima, bent jau man taip atrodo, laukiu baldininko paskutiniam "pamieravimui ir pasitarimui" ir turetu prasideti gamyba.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 20:56)
O kodel negalit po langu daryti stalvirsio? Neiseina?

Atsakyti
Neida, as dar del HPL'o, nes pati labai ilgai ieskojau varianto.
Man baldininkas irgi ta pati sake, kad negalima dideles sieneles, nes tik 2.8 m standartas bla bla.. kiti sake, kad reikes uzsieny gaminti, laukti 4 savaites... Pati pradejau dometis, vazinejau, ziurinejau is kitu galimu, kol galu gale i savo norima varvinau seile ir konsultatas pasake, kad galima! Atsivezt is Kauno reikejo visa rulona (baldininkui) ir spaude ant lentos. O baldininkas, kad ir koks labai jau didelis meistras, to nezinojo unsure.gif
Bet aisku, jei jusu atskira virtuve, labai saunu plyteles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 rugsėjo 2014 - 22:14
Geras, matyt ir pas mane tokia pati situacija but buvusi, jei buciau daugiau pasidomejusi, bet visad man labiau patikdavo plyteles, tik vienu tarpsniu buvau sugalvojus, kad gal virtuvej per daug spalvu ir tuokart emiau mastyti apie HPL.

Na bet danar uzsisakem APE LOFT plyteles, tai labai patiko pavyzdys, tikiuosi, kad kai issikliuos viskas bus ok mirksiukas.gif man dar labai patinka toks plytes kai aukstis tik 10 cm, o ilgis 30, manau vizualiai ir mano mazyte virtuve prailgins smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 22:13)
Neida, as dar del HPL'o, nes pati labai ilgai ieskojau varianto.
Man baldininkas irgi ta pati sake, kad negalima dideles sieneles, nes tik 2.8 m standartas bla bla..
Bet aisku, jei jusu atskira virtuve, labai saunu plyteles thumbup.gif

Atsakyti