dėl dažytų sienų... pas mus jos baltos. tai riebalai geltoni laaabai gerai matos aš kol kas valinėju kiekvieną lašelį, taškelį, bet po to taip tikrai nebus. taigi jau matau, kad tai problema. tai bet mes dar galim plytelėm pavaryt, virtuvė dar neprisilikoninta, sakė, galima ir plyteles įleist, taigi ne bėda o kitos pagalvokit nors aišku, jei siena kokia geltona, tai ne taip gal matytųs
QUOTE(Teka @ 2014 09 04, 16:20)
nors aišku, jei siena kokia geltona, tai ne taip gal matytųs
Pas mus siena geltona. Matosi vistiek
Ir tai, kad dažai yra plaunami, negelbėja - nuo dažno plovimo/valymo pažeidžiamas paviršius ir tuomet dažai nutrupa, nuskilinėja.
QUOTE(Teka @ 2014 09 04, 15:20)
dėl dažytų sienų... pas mus jos baltos. tai riebalai geltoni laaabai gerai matos aš kol kas valinėju kiekvieną lašelį, taškelį, bet po to taip tikrai nebus. taigi jau matau, kad tai problema. tai bet mes dar galim plytelėm pavaryt, virtuvė dar neprisilikoninta, sakė, galima ir plyteles įleist, taigi ne bėda o kitos pagalvokit nors aišku, jei siena kokia geltona, tai ne taip gal matytųs
Manau, kad desim mes stiklą, arba ties kriaukle ir orkaite arba per visa virtuvini. Bet čia jau reiks laukt Velykų, anksciau tikrai nepavyks ikurtuviu:)
QUOTE(Teka @ 2014 09 04, 16:20)
Va va, ir pas mane dažyta, bet plytelių nenoriu.... Kokios alternatyvos? Stiklas arba plokštė toj vietoj? Daugiau yra variantų?
Jau ne iš pirmos girdžiu, kad nenori plytelių. Pasakykit priežastis, kodėl? Juk labai platus plytelių pasirinkimas, tikrai visokių grožybių galima prisigalvot .
QUOTE(Teka @ 2014 09 04, 08:20)
o jūs spintes šakutėm badot?
šiaip vidūs, manau, paprasta plokštė, nieko ji ten neatspari, jei balos telkšos
šiaip vidūs, manau, paprasta plokštė, nieko ji ten neatspari, jei balos telkšos
mano vaikai bado su sakutem, ne tik stala, bet ir kedes , turiem leituvisko medzio, tai svajojame, kad atnaujinsime, tik dar palauksime 5 metukus, kol uzaugs paskutine darkytoja
QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 15:46)
Jau ne iš pirmos girdžiu, kad nenori plytelių. Pasakykit priežastis, kodėl? Juk labai platus plytelių pasirinkimas, tikrai visokių grožybių galima prisigalvot .
a pliteliu ir as nenoriu, mano vizijoje: desiu dirbtinio sviesaus smelio spalvos marmuro apie 15 cm uzvaziavimu ant sienos bortu, virs jo baltos spalvos alia plytos imitacija (klinkeris berods), vyras kol kas nepalaiko, bet audziu tokia minti... juk ne rytoj darom, dar minimum metai-du
QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 16:46)
Iš vienos pusės nebūtų kam plytelių klijuot - niekas neis dėl tiek, iš anksto tikrai nenorėjau galvot nes žinau kad noriu spalvų šiek tiek ryškesnių bet dar neapsisprendus. Todėl su plytelėm prašauti labai didelė rizika. Bute turėjau plyteles, viskas su jom gerai, nu bet norisi jau kažko kito.... Tuo labiau jog plytelių turim namie nemažai (ir laiptinėj siena, ir už krosnelės per visą aukštį, neskaitant jau tualeto vonios ir viso 1a grindų). Tiesiog norisi kažko kitaip. Bet nieko prieš plyteles neturiu, jei nieko kito nesugalvosiu netiks ar dar kas nors, tai gal ir bus plytelės.
QUOTE(Teka @ 2014 09 04, 09:20)
o jūs spintes šakutėm badot?
Turim namuose vieną ropinėtoją, kuris su šakute gal nebadys, bet su žaislu rankose tikrai padaužys. Jis mėgėjas pabūgnuoti ant visų paviršių
O stalčiaus priekis ir buvo tam reikalui nupirktas, kad visaip kaip pratestuoti. Bandomasis triušis, taip sakant
QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 16:46)
Man labai grazu plyteles, juolab, kai dabar toks pasirinkimas, kokias nori, tokias atveza. As nedejau del to, kad bendra erdve, labai nusimargintu viskas. Tik del to.
Merginos, priminkit prašau tą puslapį, kur galimą padėlioti plokštę su stalvišiu. Visiškai užkrito, reiks išsisaugot
Man irgi labai grazu plyteles, ir nesvarbu, kad marga. Pas mane bus antresolines spinteles ir apatines platformos vienos spalvos, vidurines spinteles kitos spalvos, faktas, kad stalvirsis plemetas, demetas, ar kaip ten ji pavadinti, na ne marmuras ir ne jo imatacija o plyteles derintos prie priesingos sienos ir soniniu dazytu sienu.
Berods kitoje temoje apie virtuves dizaina, kazkuri merginu buvo ikelusi margu plyteliu kombinacija, kai ziurejau tik i jas, atrode baisus margumynas, taciau kai buvo idetas paveikslelis ir tas pats plyteliu komponentas idetas prie virtuvinio atrode fantastiskai. Reikia tik susidelioti
Dabar kiek pastebejau dauguma deda stikla, na bent man tai kad ir viespalvis virtuvinis, bet stiklas tai koks geletas, ar ornamentuotas.... ta mada manau greit praeis, paskui bus neimanoma ziureti, manau, tokie dalykai greit pabosta.
Ir ta HPL sienute, na nezinau, gal grazu jei maza virtuve ir uztenka vienos plokstes sienutes, bet jei reikia sudurt, na nzn man tuomet jau visai nebegrazu
o kai plyteliu toks pasirinkimas, tiek spalviskai, tiek formos, na cia kazkas nerealaus, fantazijos reikalas. Manau, kad plyteles savotiskai puosia virtuve, jei jos gerai parinktos.
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 21:01)
Ir ta HPL sienute, na nezinau, gal grazu jei maza virtuve ir uztenka vienos plokstes sienutes, bet jei reikia sudurt, na nzn man tuomet jau visai nebegrazu
Pas mane virs 3 metru ir be sudurimo