Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

Sveitaine bus du: kavos staliukas nedidelis prie kampo (turim sena, gaila mesti, teks palikti) ir kitam kampe toks su prapletimu baltas stalas. Pagal plana ten butu valgoma susirinkus sveciams, atvaziavus tevams, o kasdien galima valgyti ir ant virtuves stalo smile.gif del trupiniu tai tikrai jus teisi, bet as galvoju, gal kokia silkine staltiese su ornametais isigijus g.gif buna gi tokiu dailiu, tik kad brangokos ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 10:38)
drinks_cheers.gif

Viskas su juo turbūt gerai  mirksiukas.gif, tik mane erzintų visokie galimi trupiniai besirenkantys tame stalviršių sudūrime, juk valant jį nori nenori prilįstų visko tenai.
Beje, šis stalas lyg valgomajam yra skirtas, tai ne kavos staliukas. Ar nebus per aukštas jis svetainėje g.gif ? Va kavos staliukas  4u.gif.

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 11:12)
O Jūs nepatingėkit vis pakartoti savo klausimų, nes kartais taip būna, kad nuplaukia tos žinutės, kaip įsiveliama į kokią diskusiją  biggrin.gif .
Šiaip žemokai atrodo 80cm g.gif . Bet, pagal ergonomiką, jei gerai prisimenu, gerai būtų jei kaitlentė būtų kiek žemiau, o plautuvė aukščiau - jei nesumaišiau ko. Paieškokit i-neto platybėse apie tai.

Taip ir padarysiu - 10k pakartosiu smile.gif

na nežinau aš tikrai 80 gautųsi reiks dar pasimatuot kiek iki lango kad netrukdytų atidaryt, ką pasimatavau tai kad iki palangės vietos (išlupta jau ji) 76 cm.

va kas gavosi (kitom bandžiau daug ko darbinis kompas nepaveža arba instaliuot reikia) pradinis pasidėliojimas, pasakykit ar patogu bus.... Laukiu visų komentarų. (Ir čia vadinasi aš DIRBU....)
2D
http://floorplanner3...40904062805.jpg
http://floorplanner3...40904062436.jpg
http://floorplanner3...40904061924.jpg
http://floorplanner3...40904061738.jpg

Bendra schema

Jei daryt viską žemiau (apie 80 cm) tai tik 1 laiptas gavosi....

Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 04, 12:01)
dabar statyciau dviguba kriaukle, arba 2 kranus. su 3 vaikais... wacko.gif

Pas mus trys sanmazgai (vienas apačioje ir du viršuje) , taigi antrame aukšte vaikai turi savo asmeninį - gal pasidalins kaip nors viena kriaukle? Juolab, kad perspektyvoje planuojam mūsų vyriausią, jau beveik paaugliuką, iškeldinti iš antro aukšto į pirmą, tada viršuje vaikų sanmazgu naudosis tik du.
Atsakyti
Na laba visoms, kažkada buvau atėjus pas jus patarimu ir idėjų, tai grįžtu su savo virtuve, dar negyvenam, tai negaliu pasakyti kad blogai, ka keisčiau, rezultatas mane labai tenkina, smagu kad realizavo mano kūrinį smile.gif)) žinau, kad visas domina kainos, tai virtuvinis kainavo 8,5tukst. Virtuve wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2014 09 04, 13:03)
Na laba visoms, kažkada buvau atėjus pas jus patarimu ir idėjų, tai grįžtu su savo virtuve, dar negyvenam, tai negaliu pasakyti kad blogai, ka keisčiau, rezultatas mane labai tenkina, smagu kad realizavo mano kūrinį smile.gif)) žinau, kad visas domina kainos, tai virtuvinis kainavo 8,5tukst. Virtuve wink.gif

4u.gif na su ikurtuvem beveik, ispudinga virtuve 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
domina kokios dabar kainos virtuves baldu is mpd su blum mechanizmais. ir as yra skirtumas su virsutinem spintutem ar be. virtuve pusiau mansardine tai manau kad kabinamu spintuciu nedarysiu. smile.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2014 09 04, 14:03)

O kur saldytuvas bus? Ar jau yra? Siena tiesiog dazyta? Ar desit dar ant jos kaz ka?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 09 04, 14:14)
O kur saldytuvas bus? Ar jau yra? Siena tiesiog dazyta? Ar desit dar ant jos kaz ka?

Siena dazyta, bandysim pradžioje taip gyvent, bet jei lb matysis kokie riebalai ar vandens lašai desim stiklą. O šaldytuvas bus prie kitos sienos dviduris laisvai pastatomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2014 09 04, 14:03)
tai grįžtu su savo virtuve

Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif . Dar smagiau, jei tai Jūsų pačios kompozicija - išties džiugu matyti savo darbo vaisių drinks_cheers.gif . Jūsu virtuvė išties kitokia, nei daugelio - drąsūs spallviniai ir formos sprendimai thumbup.gif .
Smalsu išgirsti Jūsų pačios komentarus jau pagyvenus kurį laiką su ja.
Tik ko tas langas taip aukštai g.gif

Būtų smagu, jei parodydamos naująsias virtuves, primintumėt ir planelį ar vizulką blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 15:00)
Sveikinu su nauja virtuve  4u.gif . Dar smagiau, jei tai Jūsų pačios kompozicija - išties džiugu matyti savo darbo vaisių drinks_cheers.gif . Jūsu virtuvė išties kitokia, nei daugelio - drąsūs spallviniai ir formos sprendimai thumbup.gif .
Smalsu išgirsti Jūsų pačios komentarus jau pagyvenus kurį laiką su ja.
Tik ko tas langas taip aukštai g.gif

Būtų smagu, jei parodydamos naująsias virtuves, primintumėt ir planelį ar vizulką  blush2.gif .

Man norejosi issiskirti is minios biggrin.gif bet siaip visame 1 aukste name vyrauja pilka, tokia ryski raudona ir juoda, tai ziurisi bendras vaizdas manau neblogai smile.gif

O del virtuves lango, gal truputi ir per aukstai, bet kazkaip man is pradziu nesinorejo zemai ir didelio, del eksterjero namo, na bet atsistojus orie kriaukles visvien matai kas lauke vyksta, o sviesos nemazai ieina ir per kita vitrini langa smile.gif

Vizualizacija ir projektukas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella Maris: 04 rugsėjo 2014 - 15:15
QUOTE(batareika @ 2014 09 04, 10:02)
Na bandau dėliotis virtuvę, niekas jokių idėjų dėl "laiptuoto" stalviršio nepamėtėjo, tai bandau dėliot kaip man atrodo. Dabar pasakykit, jei darbastalis, kriauklė ir kaitlentė bus maždaug  80 cm aukštyje, ar nebus per žemai? Neaukšta aš...

Mes laiptuoto stalviršio problemą išsprendėme šiek tiek paaukštinę lango rėmą. Aišku, jei lango keisti neketinate, bus sudėtingiau. Nors, kažkur interneto paltybėse mačiau tikrai gražiai suprojektuotų stalvirsių su laipteliais.
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2014 09 04, 15:33)
Siena dazyta, bandysim pradžioje taip gyvent, bet jei lb matysis kokie riebalai ar vandens lašai desim stiklą. O šaldytuvas bus prie kitos sienos dviduris laisvai pastatomas smile.gif

Su nauja virtuve 4u.gif Man patiko sprendimas įkomponuti gartraukį į lentynėles smile.gif O kokio ilgio jūsų virtuvė?

Dėl dažytos dienos. Prie kaitlentės tikrai apeis riebalais, nenuvalysite paskui niekaip, net jei siena plaunama (mūsų karti patirtis). Patarčiau iš karto kažką ten dėti, arba morališkai ruoštis sienų perdažymui po poros metų . Taip pat apsitaškys virš kriauklės neišvengiamai, ir nebūtinai vien švariu vandeniu. Na, nebent labai mažai gaminate ir virtuve beveik neisnaudotumėte...
Atsakyti