Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Karvute @ 2014 09 04, 10:20)

va tokiom lentynom ir aš pasirašiau smile.gif
pas mane virtuvė bus šviesi filinginė, su sala ir be pakabinamų spintukių.. kai suklijuosiu plytukes tada spręsiu ar kabint lentynas ar ne bet jos man labai jaukiai atrodo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 09:06)
Tai stalvirsiui ir sienelei. Nes fasadai is mdf.
As is to pacio negalima daryti fasadu? g.gif Nusisnekejau gal?

Dešimtukas man rodos kalbėjo apie korpusams gaminti naudojamą plokštę ir sakė, kad drėgmei at jo žiniomis tik balta yra. O Jūs pasakėte, kad pas Jus ne balta tokia, nors omeny turėjote HPL sienelę ir stalviršį, ar teisingai supratau? Truputį painiavą įnešėt smile.gif .
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 09:06)
As is to pacio negalima daryti fasadu? g.gif Nusisnekejau gal?

Iš ko - iš to pačio? Iš drėgmei atsparios plokštės? Kam virtuvės fasadams drėgmei atspari plokštė g.gif? Išvis kam virtuvėje drėgmei atspari plokštė spintelėms, išskyrus plautuvės spintelę? Juk ne pirtis biggrin.gif .
Iš visko viską turbūt galima daryt, bet gal pirma reikėtų sveiku protu vadovautis mirksiukas.gif .
Ar tik ne Dešimtukas buvo kažkada minėjęs, kad vienas klijentas/klijentė užsimanė visos virtuvės iš MDF g.gif ? Korpuso irgi hihihi.gif.

Papildyta:
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 10:00)
As nusiziurejus du, i virtuve keturkampi, i svetaine apvalu praskleidziama, man kokie jie grazus, tikiuosi nebus problemos su mano kepaliojimais, nereikes nei vaiku, kai isisuku i virtuve bijau, kad pti nesubraizyciau  ax.gif

O kuom susijęs pas Jus stalas ir torto/pyrago kepimas? Ar manot, kad stalviršio tam neužteks naujoje virtuvėje g.gif ? bigsmile.gif
Aš irgi mėgstu kepalioti, bet dabar stalo tam visai nenaudoju schmoll.gif , viskas ant stalviršio. Anksčiau bute taip, naudodavau, nes mažiau stalviršio turėjau, o ir stalas kiek per arti virtuvinio buvo biggrin.gif .

QUOTE(neida @ 2014 09 04, 10:00)
  o kazi jei kedes nusiziuri Ikejoje ir jos su "isiutu" paminkstinimu, tikriausiai jau tokios kokios yra, tokias ir reikia pirkti?

Dabar turim Ikea stalą ir kėdes.
Apie stalą tiek galiu pasakyt - jo kojos ir rėmas masyvo, o stalviršis plokštės. Ant jos mėgsta kartais mažoji su flomasteriais papiešti doh.gif , tai vienos spalvos lengvai nusivao su drėgna šluoste, o kitos ne. Šias įveikia tik spiritas doh.gif . Kol dar nežinojeu apie spiritą, bandžiau tokias dėmeles su kažkokiu valikliu/balikliu pavalyt - išvalė, tačiau ir plokštės paviršius kiek pakito ir liko plėmas, kuris matos iš tam tikro kampo verysad.gif. Yra vienoj vietoj mažas įšdaužimas, pažeistas paviršius verysad.gif , matyt kažkuris su šakute pasidarbavo... Bet užtepiau bišk baltais dažais ir nesimato nieko. Tik norėjau pasakyt, kad matyt nelabai atspari ta plokštė yra, nors kiek suprantu būtent tokia mintis ir buvo gamintojų, dėti stalviršiui plokštę, kad atsparesnė būtų braižymams. Tieas, įbrėžimo nė vieno nėra smile.gif. Anksčiau turėjom tokį masyvo stalą su kėdėmis, iš beržo berods, tai jo stalviršyje per laiką atsirado visokių naudojimo žymių, tačiau man jie netrukdė, be to, masyvą bet kada galima atnaujinti mirksiukas.gif .
Su Ikea kėdėm viskas gerai thumbup.gif . Paminkštinimas nors ir netamsus, tačiau nėra teplus - net peržiūrėjau dabar nuėjus visas kėdes biggrin.gif , radau vieną mažą dėmelę ant vienos, tačiau drėgnu pirštu pakrapščius ji dingo thumbup.gif . Nesam mes švaruoliai/stropuoliai, du mažiai tepliai nuolat prie stalo valgo, piešia, dažo - viskas ok.gif. Galvoju, jei susidėvės, lengvai galima gobeleną pasikeist smile.gif .
Beje, galvoju ir apie stalo stalviršio keitimą ateityje. Visai norėčiau natūralaus medžio spalvos (šviesiai rudos). Beje, šis stalas man patinka dar ir dėl to, kad yra padidinamas - traukiant dvi kojas ištempiamas korpusas ir pridedamas papildomas stalviršis, kuris iki tol būna gražiai padėtas konstrukcijoje po dideliu stalviršiu thumbup.gif . Tokiu būdu padidinaman stale nėra viduryje stalviršių sudūrimo, kaip pavyzdžiui šitame modely.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 10:52)
Iš ko - iš to pačio? Iš drėgmei atsparios plokštės? Kam virtuvės fasadams drėgmei atspari plokštė g.gif?

voniai, ne virtuvei.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 10:55)
voniai, ne virtuvei.

Ach vat kaip biggrin.gif . Net pasikėliau puslapį pažiūrėt, kokioj temoj esam lotuliukas.gif . Buvau kažkada sumaišius vonios ir virtuvės temas, apie stalčius tada berods diskutavom smile.gif .
Matot, kadangi virtuvės tema, tai apie virtuvę ir pagalvojau 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 rugsėjo 2014 - 10:02
Na bandau dėliotis virtuvę, niekas jokių idėjų dėl "laiptuoto" stalviršio nepamėtėjo, tai bandau dėliot kaip man atrodo. Dabar pasakykit, jei darbastalis, kriauklė ir kaitlentė bus maždaug 80 cm aukštyje, ar nebus per žemai? Neaukšta aš...
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 09 04, 11:02)
Na bandau dėliotis virtuvę, niekas jokių idėjų dėl "laiptuoto" stalviršio nepamėtėjo, tai bandau dėliot kaip man atrodo. Dabar pasakykit, jei darbastalis, kriauklė ir kaitlentė bus maždaug  80 cm aukštyje, ar nebus per žemai? Neaukšta aš...

O Jūs nepatingėkit vis pakartoti savo klausimų, nes kartais taip būna, kad nuplaukia tos žinutės, kaip įsiveliama į kokią diskusiją biggrin.gif .
Šiaip žemokai atrodo 80cm g.gif . Bet, pagal ergonomiką, jei gerai prisimenu, gerai būtų jei kaitlentė būtų kiek žemiau, o plautuvė aukščiau - jei nesumaišiau ko. Paieškokit i-neto platybėse apie tai.
Atsakyti
As is tokiu zmoniu, kai jau gaminu, tai gaminu, apsikraunu tiek kiek galiu, senoje virtuveje prie stalo dar spintele stovejo, tai ne tik stalvirsis, stalas bet ir spintele nukrauta daiktais. O jau paskui kai imuosi tvarkos, tai sluoju viska kas kur papuola, i spinteles, i kriaukle, i indaplove. Bandysiu saugoti, bet kazi g.gif iprociai yra iprociai ax.gif

o tas stalas kur per viduri issitraukia ir issideda praplatinimas, gal negeras? g.gif ale kaip tik si nusiziurejau i svetaine. Labai megstu erdves, todel si staliuka noreciau neisskeista laikyti kamputyje, esant reikalui isskleisti, kad tik kuo daugiau erdves svetaineje atsirastu.

o kedes, ir as tas pacias nusiziurejau smile.gif tik va kad mano svetaineje jau stovi kampas pilkas, tik tamsiai pilkas, kaip ir kedes prie to traukti reiktu g.gif mastau prie balto stalo paimti 4 baltas kedes, o virtuveje imti rudai pilka, ar kaip ten ta spalva vadinasi ir prie jo tas tamsiai rudas 2, gal 3 kedes smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 09:52)
O kuom susijęs pas Jus stalas ir torto/pyrago kepimas?

Tokiu būdu padidinaman stale nėra viduryje stalviršių sudūrimo, kaip pavyzdžiui šitame modely.

Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 11:28)
iprociai yra iprociai  ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 11:28)
o tas stalas kur per viduri issitraukia ir issideda praplatinimas, gal negeras?  g.gif  ale kaip tik si nusiziurejau i svetaine.

Viskas su juo turbūt gerai mirksiukas.gif, tik mane erzintų visokie galimi trupiniai besirenkantys tame stalviršių sudūrime, juk valant jį nori nenori prilįstų visko tenai.
Beje, šis stalas lyg valgomajam yra skirtas, tai ne kavos staliukas. Ar nebus per aukštas jis svetainėje g.gif ? Va kavos staliukas 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 04, 09:39)
Teisingos spintelės  :Aš pirmo aukšto sanmazge irgi kažko panašaus į tą aukštą spintutę norėčiau, bet ten ikėjinė netilptų ir nesižiūrėtų, tektų pagal ind. užsakymą daryti, iki ko mes turbūt neprisiruošime.

Šeštadienį turėtumėm kažką nupirkti (t.y. virtuvę). Jetus, nebežinau ko noriu :

padarem promaxa, nes kriaukle IFO tokia lenkta, padareme ploti pagal jos didesni krasta, reikejo pagal mazesni, taskosi is kriaukles vanduo ant fasado, berniukams dzyn, kad mama valo lotuliukas.gif
labai pataikem su fasadais, toks lengvas dryzuotumas tinka prie visko. toliau dejom po kriaukle ir ant dideles tumbos stalvirsi, gal net virtuvini, alia vaika vynioti po maudimosi, bet virsutines spinteles trukdo. apsunkintas prieimas prie ventiliacijos, pasidareme su virvute doh.gif , nepasiekiama ji dabar, tai vedinames per duris. dar, dabar statyciau dviguba kriaukle, arba 2 kranus. su 3 vaikais... wacko.gif

SORRY cia virtuves tema cool.gif sorry sorry sorry 4u.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 09 04, 09:51)
va tokiom lentynom ir aš pasirašiau  :
pas mane virtuvė bus šviesi filinginė, su sala ir be pakabinamų spintukių.. kai suklijuosiu plytukes tada spręsiu ar kabint lentynas ar ne bet jos man labai jaukiai atrodo :

as nepasirasau lentynoms, renka dulkes, nebent kai yra rekuperacija, ju nebus???? g.gif
o vat tom kriukeliams po jomis, ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 04, 12:01)
nebent kai yra rekuperacija, ju nebus???? g.gif

Bus bus irnesakyk.gif
gal kiek mažiau, bet bus tikrai smile.gif .
Atsakyti

as nepasirasau lentynoms, renka dulkes, nebent kai yra rekuperacija, ju nebus???? g.gif
o vat tom kriukeliams po jomis, ok thumbup.gif

Manau kad bus smile.gif aišku ne tiek kiek ant gartraukio bet valyt reikės...bet nu užknis - nusikabinsiu..ne siena gi kad nepajudint cool.gif
Atsakyti
dabar statyciau dviguba kriaukle, arba 2 kranus. su 3 vaikais... wacko.gif

Taip taip aš irgi būtinai dvigubą planuoju tongue.gif
Atsakyti