QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 09:06)
Tai stalvirsiui ir sienelei. Nes fasadai is mdf.
As is to pacio negalima daryti fasadu?
Nusisnekejau gal?
Dešimtukas man rodos kalbėjo apie korpusams gaminti naudojamą plokštę ir sakė, kad drėgmei at jo žiniomis tik balta yra. O Jūs pasakėte, kad pas Jus ne balta tokia, nors omeny turėjote HPL sienelę ir stalviršį, ar teisingai supratau? Truputį painiavą įnešėt
.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 09:06)
As is to pacio negalima daryti fasadu?
Nusisnekejau gal?
Iš ko - iš to pačio? Iš drėgmei atsparios plokštės? Kam virtuvės fasadams drėgmei atspari plokštė
? Išvis kam virtuvėje drėgmei atspari plokštė spintelėms, išskyrus plautuvės spintelę? Juk ne pirtis
.
Iš visko viską turbūt galima daryt, bet gal pirma reikėtų sveiku protu vadovautis
.
Ar tik ne
Dešimtukas buvo kažkada minėjęs, kad vienas klijentas/klijentė užsimanė visos virtuvės iš MDF
? Korpuso irgi
.
Papildyta:
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 10:00)
As nusiziurejus du, i virtuve keturkampi, i svetaine apvalu praskleidziama, man kokie jie grazus, tikiuosi nebus problemos su mano kepaliojimais, nereikes nei vaiku, kai isisuku i virtuve bijau, kad pti nesubraizyciau
O kuom susijęs pas Jus stalas ir torto/pyrago kepimas? Ar manot, kad stalviršio tam neužteks naujoje virtuvėje
?
Aš irgi mėgstu kepalioti, bet dabar stalo tam visai nenaudoju
, viskas ant stalviršio. Anksčiau bute taip, naudodavau, nes mažiau stalviršio turėjau, o ir stalas kiek per arti virtuvinio buvo
.
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 10:00)
o kazi jei kedes nusiziuri Ikejoje ir jos su "isiutu" paminkstinimu, tikriausiai jau tokios kokios yra, tokias ir reikia pirkti?
Dabar turim Ikea
stalą ir
kėdes.
Apie stalą tiek galiu pasakyt - jo kojos ir rėmas masyvo, o stalviršis plokštės. Ant jos mėgsta kartais mažoji su flomasteriais papiešti
, tai vienos spalvos lengvai nusivao su drėgna šluoste, o kitos ne. Šias įveikia tik spiritas
. Kol dar nežinojeu apie spiritą, bandžiau tokias dėmeles su kažkokiu valikliu/balikliu pavalyt - išvalė, tačiau ir plokštės paviršius kiek pakito ir liko plėmas, kuris matos iš tam tikro kampo
. Yra vienoj vietoj mažas įšdaužimas, pažeistas paviršius
, matyt kažkuris su šakute pasidarbavo... Bet užtepiau bišk baltais dažais ir nesimato nieko. Tik norėjau pasakyt, kad matyt nelabai atspari ta plokštė yra, nors kiek suprantu būtent tokia mintis ir buvo gamintojų, dėti stalviršiui plokštę, kad atsparesnė būtų braižymams. Tieas, įbrėžimo nė vieno nėra
. Anksčiau turėjom
tokį masyvo stalą su kėdėmis, iš beržo berods, tai jo stalviršyje per laiką atsirado visokių naudojimo žymių, tačiau man jie netrukdė, be to, masyvą bet kada galima atnaujinti
.
Su Ikea kėdėm viskas gerai
. Paminkštinimas nors ir netamsus, tačiau nėra teplus - net peržiūrėjau dabar nuėjus visas kėdes
, radau vieną mažą dėmelę ant vienos, tačiau drėgnu pirštu pakrapščius ji dingo
. Nesam mes švaruoliai/stropuoliai, du mažiai tepliai nuolat prie stalo valgo, piešia, dažo - viskas
. Galvoju, jei susidėvės, lengvai galima gobeleną pasikeist
.
Beje, galvoju ir apie stalo stalviršio keitimą ateityje. Visai norėčiau natūralaus medžio spalvos (šviesiai rudos). Beje, šis stalas man patinka dar ir dėl to, kad yra padidinamas - traukiant dvi kojas ištempiamas korpusas ir pridedamas papildomas stalviršis, kuris iki tol būna gražiai padėtas konstrukcijoje po dideliu stalviršiu
. Tokiu būdu padidinaman stale nėra viduryje stalviršių sudūrimo, kaip pavyzdžiui
šitame modely.