Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 04, 08:58)
Koks tos plokštės gamintojas ir spalvos kodas?

Termopalas. Veliau atsiusiu foto i pasta jums su visa info.

QUOTE(Juodai @ 2014 09 04, 09:00)
Tikrai blink.gif .O kodėl tokią rinkotės? Ir kodėl, darydami baltus fasadus, korpusams rinkotės kitos spalvos plokštes? Ar aš kažko nesupratau g.gif

Tai stalvirsiui ir sienelei. Nes fasadai is mdf.
As is to pacio negalima daryti fasadu? g.gif Nusisnekejau gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 rugsėjo 2014 - 08:06
gal pirkote ir virtuvei stala ir ikejos? Man tiek gaminti baldininku schmoll.gif svajoju ir ikejos, bet biski bijau, kazi kaip naudojasi blink.gif ? Nes as megstu ir tortus pakepti, taigi tikrai nestoveju vien del grozio.

QUOTE(Teka @ 2014 09 04, 07:48)
mano tie ikėjiniai grytno fasadai labai gerai valos, ten jie dengti ta berods melanino ar melamino biggrin.gif plėvele.

Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 09:03)
pagal pirminius skaiciavimus buvo suplanuota apie 7,

Aišku, tai tikrai pigiau nei Ikėjoje niekur nerasi. Žinoma, nieko negaliu sakyti apie kokybę- nors Ikėja ir duoda berods 20 m garantiją, vis tiek neišbandęs nežinosi.

Teka, smagu girdėti atsiliepimą dėl praktiškumo thumbup.gif Aš savo "testinį" stalčiaus priekį jau bandžiau aplieti raudonomis sultimis, vaiko tyrele ir išvalyti biggrin.gif - na tikrai lengvai valosi ir čia tau ne medis. Dar reikėtų pabandyti padurstyti kokia šakute, bet gaila priekio, įtariu, neatlaikytų smile.gif

Apie priekių sudėtį jau daugmaž išsiaiškinom, o gal žinote, iš ko gaminami spintelių vidūs, kurie visi vienodi? Atsparūs jie drėgmei ar ne?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 04, 09:11)
Teka, smagu girdėti atsiliepimą dėl praktiškumo  thumbup.gif Aš savo "testinį" stalčiaus priekį jau bandžiau aplieti raudonomis sultimis, vaiko tyrele ir išvalyti  biggrin.gif  - na tikrai lengvai valosi ir čia tau ne medis. Dar reikėtų pabandyti padurstyti kokia šakute, bet gaila priekio, įtariu, neatlaikytų  smile.gif

Apie priekių sudėtį jau daugmaž išsiaiškinom, o gal žinote, iš ko gaminami spintelių vidūs, kurie visi vienodi? Atsparūs jie drėgmei ar ne?

o jūs spintes šakutėm badot? biggrin.gif
šiaip vidūs, manau, paprasta plokštė, nieko ji ten neatspari, jei balos telkšos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 08:06)
Termopalas.

Įdomu. Kiek žinau Termopalas turi tik vieną drėgmei atsparią LMDP ir ji yra balta. Kodas SPAN 140/OV 100. g.gif Su Termopalo šia plokšte neteko susidurti, bei yra tekę gaminti iš Wodego drėgmei atsparios plokštė, tai ji labai neišvaizdi, tad fasadams nelabai tinka.
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 04, 09:06)
gal pirkote ir virtuvei stala ir ikejos? Man tiek gaminti baldininku  schmoll.gif  svajoju ir ikejos, bet biski bijau, kazi kaip naudojasi  blink.gif ? Nes as megstu ir tortus pakepti, taigi tikrai nestoveju vien del grozio.

Mūsų virtuvės stalas ir kėdės ikėjiniai. Pušis. Tai kaip pušis - minkštas medis, laikui bėgant ir su vaikų pagalba pasibraižė, apsitrynė kraštai. O šiaip, stalas puikiai tarnauja jau kelinti metai.. Apvalus, išskleidžiamas.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 04, 09:21)
Įdomu. Kiek žinau Termopalas turi tik vieną drėgmei atsparią LMDP ir ji yra balta. Kodas SPAN 140/OV 100.  g.gif Su Termopalo šia plokšte neteko susidurti, bei yra tekę gaminti iš Wodego drėgmei atsparios plokštė, tai ji labai neišvaizdi, tad fasadams nelabai tinka.

Man baldzius sake, kad jei vidus plokstes melynas, ji atspari dregmei. Pats nustebo, kad ta mano retenybiska (bet ji ir visai naujai pasirodzius) plokste is atspariu vandeniui.
Atsakyti
[quote=Teka,2014 09 04, 09:48]

drinks_cheers.gif
jo, ikėjiniai, aš tokius trumpus pasidariau, nes man ten ilgi trukdytų, jie visokio ilgio gali būt, reguliuojas

Aciu! 4u.gif ir sekmes darbuojantis naujoje virtuveje smile.gif
Atsakyti
Faktas kad už tokią kaina ir toki grozi, na bent jau mano ikejos modeliai labai grazus, niekur pigiau nerasi, jei jie kiek praplestu savo spalvu palete, butu tikriausiai idealu. Na laikas parodys kokia kokybe, dabar bent jau atrodo, nuo to laiko kai sudejo pirmuosius virtuvinius, ir kiek zmoniu praejo, neatorodo, kad butu nusibraize ir pan., o nuo vaiku tikriausiai nei vienas baldas nebus saugus, nes jie per daug ideju turi ka patikrinti, ka pagrazinti lotuliukas.gif
As tik pastebaju, kad tie kuriuo stalciai Ikejoje buvo padaryti be rankeliu, tai yra atsidarantys nuo paspaudimo, tai dauguma nuo darineju jau mechanizmai nebeveikia, nors be rankeneliu man ir labai grazu, visgi rankeneles teks susideti smile.gif

QUOTE(flight @ 2014 09 04, 08:11)
Aišku, tai tikrai pigiau nei Ikėjoje niekur nerasi.  Žinoma, nieko negaliu sakyti apie kokybę- nors Ikėja ir duoda berods 20 m garantiją, vis tiek neišbandęs nežinosi.

As nusiziurejus du, i virtuve keturkampi, i svetaine apvalu praskleidziama, man kokie jie grazus, tikiuosi nebus problemos su mano kepaliojimais, nereikes nei vaiku, kai isisuku i virtuve bijau, kad pti nesubraizyciau ax.gif o kazi jei kedes nusiziuri Ikejoje ir jos su "isiutu" paminkstinimu, tikriausiai jau tokios kokios yra, tokias ir reikia pirkti? Noreciau, kad medziaga butu kiek tamsesne, bet tikriausiai niekas kedziu ten negamina? jau tokios kokios yra, tokias ir pirkt reikes?

QUOTE(flight @ 2014 09 04, 08:22)
Mūsų virtuvės stalas ir kėdės ikėjiniai. Pušis. Tai kaip pušis - minkštas medis, laikui bėgant ir su vaikų  pagalba pasibraižė, apsitrynė kraštai.  O šiaip, stalas puikiai tarnauja jau kelinti metai.. Apvalus, išskleidžiamas.

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 08:30)
Paprasčiau - tai kaip?  rolleyes.gif

zinoma daug paprasciau ir tvarkingiau padaryti atskira spinta visoms valymo priemonems, manau tikrai gera ideja, bet jeigu vietos nera, tai belieka iskisti po kitas spintas rakandis, arba kabinti ant jau esamu dureliu, buna tokiu idomiu preidu.

pasidariau as taip
user posted image

tas aukstas "stalcius" ismatuotas pagal ilgiausia sluota, po kriaukle kibiras, kurio jau nebera, o naujas netelpa. stalciukuose fenai iklotai, kiti pribambasai, 80 proc reiktu ismesti doh.gif

user posted image
virsuje ranksluosciai, apacioje uz 1 isvaziuojamu dureliu yra 2 staliai, viename skalbiniams, virsutinis - visokioms preimonems.

kainavo 2500 dare pazistamas. kokybe patenkita, nuo 2009 metu nusiskundimu neturime, nebent galejome siauresni (apie giluma kalbu) penala daryti.

QUOTE(flight @ 2014 09 03, 11:27)
O ką manote apie atviras spinteles, pvz., kavos puodukams, vyno taurėms laikyti? Ar labai dulkes kaupia?

schmoll.gif ne-ne-ne, riebios dulkes renkasi. nebent toks variantas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 04, 10:20)
pasidariau as taip

Teisingos spintelės thumbup.gif Aš pirmo aukšto sanmazge irgi kažko panašaus į tą aukštą spintutę norėčiau, bet ten ikėjinė netilptų ir nesižiūrėtų, tektų pagal ind. užsakymą daryti, iki ko mes turbūt neprisiruošime.

Šeštadienį turėtumėm kažką nupirkti (t.y. virtuvę). Jetus, nebežinau ko noriu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 04, 10:39)
Šeštadienį turėtumėm kažką nupirkti (t.y. virtuvę). Jetus, nebežinau ko noriu sad.gif

Lauksim sestadieni vakare ataskaitos bigsmile.gif

As is Ikejos bandysiu vaikui kambariui dali priktis su ta pax sistema, o ko neiseis, ta uzsisakyti, kad graziai viskas issideliotu. Labai tikiuos, kad kazka sumastysim. Nes pas baldininkus laukti as nebeturiu tiek laiko ir nebenoriu blush2.gif
Turesiu palyginimui tiek masyva, tiek plokste, tiek mdf'a, tai ko gi nepabandzius ir ikejos lotuliukas.gif (aisku, stiliai paderinti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 rugsėjo 2014 - 09:44