Faktas kad už tokią kaina ir toki grozi, na bent jau mano ikejos modeliai labai grazus, niekur pigiau nerasi, jei jie kiek praplestu savo spalvu palete, butu tikriausiai idealu. Na laikas parodys kokia kokybe, dabar bent jau atrodo, nuo to laiko kai sudejo pirmuosius virtuvinius, ir kiek zmoniu praejo, neatorodo, kad butu nusibraize ir pan., o nuo vaiku tikriausiai nei vienas baldas nebus saugus, nes jie per daug ideju turi ka patikrinti, ka pagrazinti
As tik pastebaju, kad tie kuriuo stalciai Ikejoje buvo padaryti be rankeliu, tai yra atsidarantys nuo paspaudimo, tai dauguma nuo darineju jau mechanizmai nebeveikia, nors be rankeneliu man ir labai grazu, visgi rankeneles teks susideti
QUOTE(flight @ 2014 09 04, 08:11)
Aišku, tai tikrai pigiau nei Ikėjoje niekur nerasi. Žinoma, nieko negaliu sakyti apie kokybę- nors Ikėja ir duoda berods 20 m garantiją, vis tiek neišbandęs nežinosi.
As nusiziurejus du, i virtuve keturkampi, i svetaine apvalu praskleidziama, man kokie jie grazus, tikiuosi nebus problemos su mano kepaliojimais, nereikes nei vaiku, kai isisuku i virtuve bijau, kad pti nesubraizyciau
o kazi jei kedes nusiziuri Ikejoje ir jos su "isiutu" paminkstinimu, tikriausiai jau tokios kokios yra, tokias ir reikia pirkti? Noreciau, kad medziaga butu kiek tamsesne, bet tikriausiai niekas kedziu ten negamina? jau tokios kokios yra, tokias ir pirkt reikes?
QUOTE(flight @ 2014 09 04, 08:22)
Mūsų virtuvės stalas ir kėdės ikėjiniai. Pušis. Tai kaip pušis - minkštas medis, laikui bėgant ir su vaikų pagalba pasibraižė, apsitrynė kraštai. O šiaip, stalas puikiai tarnauja jau kelinti metai.. Apvalus, išskleidžiamas.