As gal pilka dabar daryciau, ne balta. Cia jei viena erdve su svetaine.
O jei atskira - oj, tai jau fantazijai man nebutu ribu Butu tikrai spalvota
QUOTE(neida @ 2014 09 03, 17:49)
Kai paskaiciavo manaji, nu nuo ikejos kazkiek brangiau, bet turesiu ka noriu ir nesirinksiu is labai jau riboto pasirinkimo.
Tai kokias Jūs spalvas išsirinkote? ar rodėte jau, aš praleidau?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 03, 18:10)
As gal pilka dabar daryciau, ne balta.
Kodėl?
Turinčios baltas virtuves, pasakokit - ar labai nepraktiška, kiek dažnai fasadus valyti reikia ir t.t. Iki šiol turėjome rudvos spalvos virtuvę iš plokštės (viskas ok buvo su praktiškumu) ir natūralaus šviesaus medžio durelių virtuvę, tai pastarosios valyt dažnai tikrai nereikėjo (pavalydavau dureles gal kartą per pusmetį), bet JEI JAU kokia nelaimė, pvz., kokie burokėliai ar velykinių margučių dažai - viskas, įsigeria neišplaunamai.
Neida - turint platesnę kišenę, kodėl gi ne. Bet turint ribotą biudžetą, tris vaikus ir ne verslininkus vyrus, tas "kiek daugiau" gaunasi "pernelyg daug", tuo ir pasibaigia pasirinkimas Žinoma, tada galima daryti mažesnę virtuvę , bet mums būtent dydžio labiausiai ir reikia, vien todėl virtuvę ir keičiame, kad dabartinė - per maža. Jei ne Ikėja, tai vargu ar apskritai būtume keitę, o dabar tikimės susitalpinti į sumas kažkaip.
[quote=Teka,2014 09 03, 17:19]
nu, ta proga biškį apsitvarkiau, kad jau darbininkai išėjo
Sveikinimai su naujaja virtuve o sviestuvai gal irgi ikejiniai ? palnuoju tokius virs pussales ,bet pas jus tokie trumpi ,na pats laidas turiu omenyje ,ar jis ilginasi?
nu, ta proga biškį apsitvarkiau, kad jau darbininkai išėjo
Sveikinimai su naujaja virtuve o sviestuvai gal irgi ikejiniai ? palnuoju tokius virs pussales ,bet pas jus tokie trumpi ,na pats laidas turiu omenyje ,ar jis ilginasi?
Pas mane virtuveje atskiroje erdveje, bet is bendro buto konteksto turetu neiskristi. Virtuvinis is 3 aukstu, antresole, vidurines spinteles ir apatine platforma. viskas vis virtuvinis pailgas pagal viena siena, kitose kampuose nedarysiu jokiu spinteliu ir lentynu, paliksiu tukscia erdves, todel pats virtuves komplektas gerai apgalvotas triaukstis, juk reikia viska susidet
splavytes tokios: antresole ir apatine platforma capucino spalvytes, vidurines spinteles - pilka/balta (lino tekstura, tokia labai idomi spalta, tikiuosi, kad nenusibos), stalvirsis Ekopal "traverino", net nezinau kaip apibudinti jo spalva, bet atrodo dera tarp spinteliu spalvyciu.
Is tikro dar labai svajojau apie virtuvini, kruis butu juodas, baltas, pilkas. Man tos spalvos labai labai kazkodel bet pabijau viska labai jau nutamsinti.
apie platesne kisene as nekalbu, nei as, nei vyras ne verslininkai ir gyvenam miegajam rajone, na gal virtuve musu mazyte, todel gal virtuviniui leidome daugiau, taciau kitur pataupeme remontuodami buta.
Musu vieni draugai uz savo 6 metru virtuvini mokejo maziau, nei mes mokesime uz savo 3,5 metru. Jie tiesiog pasirinko latviskas, lenkiskas medziagas, mes vokiskas ir iltaliskas. Viskas nuo to ir priklauso, kiekvienas renkasi skirtingai. Taigi gal galima pasirinkti latviskas ir lenkiskas medziagas ir tureti megstamos salpvos virtuve nors as pati ne viena ir ne du kartus ejau i ikeja ir visas virtuves gerai isnagrinejau, labai patiko modeliai, tik sustabde ribotas spalvinis pasirinkimas.
splavytes tokios: antresole ir apatine platforma capucino spalvytes, vidurines spinteles - pilka/balta (lino tekstura, tokia labai idomi spalta, tikiuosi, kad nenusibos), stalvirsis Ekopal "traverino", net nezinau kaip apibudinti jo spalva, bet atrodo dera tarp spinteliu spalvyciu.
Is tikro dar labai svajojau apie virtuvini, kruis butu juodas, baltas, pilkas. Man tos spalvos labai labai kazkodel bet pabijau viska labai jau nutamsinti.
QUOTE(coco5 @ 2014 09 03, 17:50)
Tai kokias Jūs spalvas išsirinkote? ar rodėte jau, aš praleidau?
apie platesne kisene as nekalbu, nei as, nei vyras ne verslininkai ir gyvenam miegajam rajone, na gal virtuve musu mazyte, todel gal virtuviniui leidome daugiau, taciau kitur pataupeme remontuodami buta.
Musu vieni draugai uz savo 6 metru virtuvini mokejo maziau, nei mes mokesime uz savo 3,5 metru. Jie tiesiog pasirinko latviskas, lenkiskas medziagas, mes vokiskas ir iltaliskas. Viskas nuo to ir priklauso, kiekvienas renkasi skirtingai. Taigi gal galima pasirinkti latviskas ir lenkiskas medziagas ir tureti megstamos salpvos virtuve nors as pati ne viena ir ne du kartus ejau i ikeja ir visas virtuves gerai isnagrinejau, labai patiko modeliai, tik sustabde ribotas spalvinis pasirinkimas.
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 18:21)
Neida - turint platesnę kišenę, kodėl gi ne. Bet turint ribotą biudžetą, tris vaikus ir ne verslininkus vyrus, tas "kiek daugiau" gaunasi "pernelyg daug", tuo ir pasibaigia pasirinkimas Žinoma, tada galima daryti mažesnę virtuvę , bet mums būtent dydžio labiausiai ir reikia, vien todėl virtuvę ir keičiame, kad dabartinė - per maža. Jei ne Ikėja, tai vargu ar apskritai būtume keitę, o dabar tikimės susitalpinti į sumas kažkaip.
QUOTE(neida @ 2014 09 03, 21:55)
Musu vieni draugai uz savo 6 metru virtuvini mokejo maziau, nei mes mokesime uz savo 3,5 metru. Jie tiesiog pasirinko latviskas, lenkiskas medziagas, mes vokiskas ir iltaliskas. Viskas nuo to ir priklauso, kiekvienas renkasi skirtingai.
Vokiškos, itališkos plokštės, ar lenkiškos, latviškas - baldų kokybė ta pati. Jeigu nerandate patinkamos spalvos tarp lenkiškų, latviškų, čekiškų plokščių, tada galima rinktis iš brangesnių, tačiau baldai nuo to kokybiškesni nebus. Vienas tikrai kokybę keičiantis pasirinkimas būtų, jeigu apatinių spintelių, arba bent jau kriauklės spintelei būtų panaudota drėgmei atspari LMDP, kuri yra gan brangi ir kiek teko susidurti, yra tik baltos spalvos.
QUOTE(neida @ 2014 09 03, 22:55)
Musu vieni draugai uz savo 6 metru virtuvini mokejo maziau, nei mes mokesime uz savo 3,5 metru.
Jei ne paslaptis, kiek mokėsite už savo virtuvę (be buit. technikos)? Ir, kokiam laikotarpiui suteikiama garantija?
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 04, 07:28)
Vienas tikrai kokybę keičiantis pasirinkimas būtų, jeigu apatinių spintelių, arba bent jau kriauklės spintelei būtų panaudota drėgmei atspari LMDP, kuri yra gan brangi ir kiek teko susidurti, yra tik baltos spalvos.
Kaži, iš ko spinteles gamina Ikea
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 04, 07:28)
arba bent jau kriauklės spintelei būtų panaudota drėgmei atspari LMDP, kuri yra gan brangi ir kiek teko susidurti, yra tik baltos spalvos.
Musu virtuvinio plokste yra ne balta ir atspari vandeniui.
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 19:21)
Turinčios baltas virtuves, pasakokit - ar labai nepraktiška, kiek dažnai fasadus valyti reikia ir t.t. Iki šiol turėjome rudvos spalvos virtuvę iš plokštės (viskas ok buvo su praktiškumu) ir natūralaus šviesaus medžio durelių virtuvę, tai pastarosios valyt dažnai tikrai nereikėjo (pavalydavau dureles gal kartą per pusmetį), bet JEI JAU kokia nelaimė, pvz., kokie burokėliai ar velykinių margučių dažai - viskas, įsigeria neišplaunamai.
mano tie ikėjiniai grytno fasadai labai gerai valos, ten jie dengti ta berods melanino ar melamino plėvele.
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 03, 21:57)
jo, ikėjiniai, aš tokius trumpus pasidariau, nes man ten ilgi trukdytų, jie visokio ilgio gali būt, reguliuojas
QUOTE(flight @ 2014 09 04, 07:43)
įvairiai. parašyta praktiškai prie visų durelių iš ko jos
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 07:43)
Koks tos plokštės gamintojas ir spalvos kodas?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 04, 08:43)
Tikrai .O kodėl tokią rinkotės? Ir kodėl, darydami baltus fasadus, korpusams rinkotės kitos spalvos plokštes? Ar aš kažko nesupratau
Labas rytas, skanios kavos visoms
na eksperte nesu, kurios medziagos geresnes, taciau ieskodami sau virtuvinio nemazai surinkome informacijos, kad visgi vokiskos ir italiskos medziagos, geriau tarnauja, kaip bus parodys laikas. Musu draugai pasitate prie pusmeti, mes statysime po gero menesio, naudojant bus galimybe palyginti. mano bendradarbe rinkosi pigesnes medziagas, tai praejus mazdaug penkiems metams jau gailisi.
pagal pirminius skaiciavimus buvo suplanuota apie 7, bet nusprendeme nebedeti HPL sienutes, tai dar atsimes kokie 500 -600, viduriniu spinteliu kaina man isdidina kaina, tuo tarpu miegomojo lova teks susiremontuoti savo rankutemis
na eksperte nesu, kurios medziagos geresnes, taciau ieskodami sau virtuvinio nemazai surinkome informacijos, kad visgi vokiskos ir italiskos medziagos, geriau tarnauja, kaip bus parodys laikas. Musu draugai pasitate prie pusmeti, mes statysime po gero menesio, naudojant bus galimybe palyginti. mano bendradarbe rinkosi pigesnes medziagas, tai praejus mazdaug penkiems metams jau gailisi.
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 04, 06:28)
Vokiškos, itališkos plokštės, ar lenkiškos, latviškas - baldų kokybė ta pati.
pagal pirminius skaiciavimus buvo suplanuota apie 7, bet nusprendeme nebedeti HPL sienutes, tai dar atsimes kokie 500 -600, viduriniu spinteliu kaina man isdidina kaina, tuo tarpu miegomojo lova teks susiremontuoti savo rankutemis
QUOTE(flight @ 2014 09 04, 06:43)
Jei ne paslaptis, kiek mokėsite už savo virtuvę (be buit. technikos)? Ir, kokiam laikotarpiui suteikiama garantija?