Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:27)
a ten tas baisus? biggrin.gif tai dujų kranelis, uždėjo kol kas tokį, labai tikiuos, kad ateity pakeis į ką nors subtilesnio biggrin.gif jei įmanoma aišku biggrin.gif

Nea lotuliukas.gif Klausiu apie siena virs stalvirsio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 rugsėjo 2014 - 15:29
QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:19)
nu, ta proga biškį apsitvarkiau, kad jau darbininkai išėjo biggrin.gif

Nu garžu thumbup.gif. Šviestuvai wub.gif . Kaip čia sugalvojai viršutines su stiklu daryti g.gif ? Liuks thumbup.gif - lengvesnė, įdomesnė virtuvė atrodo thumbup.gif .
Tiesa, į kurią pusę atsidaro pakabinama spintelė prie šaldytuvo? Jos ten trys yra? ta prasme durelės 3?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 16:29)

Dar smalsu - kodėl nenorėjote daugiau pakabinamų spintelių?

Gartraukiui vieta?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 16:29)
Gražu, ir visai neprimena operacinės  schmoll.gif Dera prie jūsų patalpos  balta virtuvė  thumbup.gif O rankenėlės gal tos akcijinės? Jei taip, ir mūsų tokios pačios bus  biggrin.gif
Dar smalsu - kodėl nenorėjote daugiau pakabinamų spintelių?

nu man pirmą dieną, kai sudėjo ir įjungėm šviesą (nežinodama nupirkau šalto atspalvio lemputę), tai kai ji viską apšvietė, man buvo gryn operacinė doh.gif biggrin.gif
rankenėlės ne tos akcijinės, suabejojau, kaip jos atrodys ir pabijojau pirkt. pirkau tokios su baltu biškį - spuogiukus ir pailgas tokias. o spintelių nėra kur daugiau kabint, ten bus gartraukis ir langas jau

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 03, 16:29)
Nea lotuliukas.gif Klausiu apie siena virs stalvirsio mirksiukas.gif

lotuliukas.gif paprastai dažyta siena, tiksliau atsparesniais dažais ir planuojam dar lakuot
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 03, 16:30)
Gartraukiui vieta?

Gartraukį ištraukiamą galima daryti, tada atsirastų dar viena spintelė.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 16:33)

Šalia langas, tai nesinorėjosi jo užstoti spintele, ane, Teka smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 16:30)
Nu garžu  thumbup.gif. Šviestuvai wub.gif . Kaip čia sugalvojai viršutines su stiklu daryti g.gif ? Liuks thumbup.gif - lengvesnė, įdomesnė virtuvė atrodo thumbup.gif .
Tiesa, į kurią pusę atsidaro pakabinama spintelė prie šaldytuvo? Jos ten trys yra? ta prasme durelės 3?

vyras užsigeidė vienintelio dalyko, būtinai viršutinių su stiklu biggrin.gif teko nusileist, nors man be stiklo patogiau, čia grožio reik, bet ko nepadėsi biggrin.gif
ten dvi durelės, vienos šaldytuvo, kitos šiaip lentynos, atsidaro abejos į sieną, ta prasme vaizdu į virtuvę

QUOTE(flight @ 2014 09 03, 16:33)

nenorėjom įmontuojamo mirksiukas.gif

vsio, varau vaiko daržan, pardėn, ufff. grįšiu kada nors smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 16:35)
Šalia langas, tai nesinorėjosi jo užstoti spintele, ane, Teka smile.gif ?

drinks_cheers.gif

gaila mano nei fotikas nei telefas neapima viso vaizdo, pamatytumėt daugiau bendro vaizdo, būtų aiškiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 rugsėjo 2014 - 15:38
QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:38)
vyras užsigeidė vienintelio dalyko, būtinai viršutinių su stiklu biggrin.gif teko nusileist, nors man be stiklo patogiau, čia grožio reik, bet ko nepadėsi biggrin.gif
ten dvi durelės, vienos šaldytuvo, kitos šiaip lentynos, atsidaro abejos į sieną, ta prasme vaizdu į virtuvę

Gerai vyras užsimanė thumbup.gif , gražu wub.gif .
Aš apie pakabinamas kur su stiklu klausiau - trys durelės yra, ane? Tai vat tos, kur dešiniausiai, kur prie šaldytuvo, į kurią pusę atsidaro? Ar į šaldytuvo, ar į lango? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 16:40)
Gerai vyras užsimanė  thumbup.gif , gražu  wub.gif .
Aš apie pakabinamas kur su stiklu klausiau - trys durelės yra, ane? Tai vat tos, kur dešiniausiai, kur prie šaldytuvo, į kurią pusę atsidaro? Ar į šaldytuvo, ar į lango?  g.gif

aaa, šitos į lango. man taip padarė, nepatogu šiaip jau, nežinau ar dar galima perdaryt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:38)
gaila mano nei fotikas nei telefas neapima viso vaizdo, pamatytumėt daugiau bendro vaizdo, būtų aiškiau smile.gif

Primenu, vaizdas iš viršaus prieš:

user posted image

biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:42)
aaa, šitos į lango. man taip padarė, nepatogu šiaip jau, nežinau ar dar galima perdaryt

Jau tikrai nepatogu schmoll.gif . Kampas tiesiai į galvą bus atsikišęs kai prie plautuvės stovėsi. Būtinai perdarykit mirksiukas.gif . Viskas įmanoma, tik kelnių per galvą nusimaut ne lotuliukas.gif
Ten kaip suprantu dvi spintelės - arčiau lango dvidurė, o prie šaldytuvo viendurė, ane? tai gal jas tiesiog sukeist vietom reikia g.gif , žiūrint kur Tau labiau kliudys atidarytos durelės, ar ties plautuve (jei dabar tik tos viendurės spintelės durelių atsidarymo kryptį pakeistum, vistiek iš kitos pusės atidarytos durelės kliudytų), ar ties stalviršiu tarp kaitlentės ir plautuvės (čia jei sukeistum vietomis tą dvidurę ir viendurę pakabinamas spinteles).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 rugsėjo 2014 - 15:50
QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:19)
nu, ta proga biškį apsitvarkiau, kad jau darbininkai išėjo biggrin.gif

Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif Šviesu, gražu visai fainos tos "Ikėjinės" virtuvės.
Tik šviestuvai man kažkaip kliūna, matyt priprast reikia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 03 rugsėjo 2014 - 15:59
Kazkuriam is forumu taip skaiciau, ar tik ne supermamoj, kai ieskojau informacijos kaip ir su juo duso kabina sveist. Kiek keistoka valyti ir lubas ir sienas, ypac tapetuotas, idomu po tokiu valymu nepalieka tapetai nusiure, ypaš tiek kur su ornamentais - paminsktinti. Bet tvarkosi, kaip kas ismano. As tai - brus ten, bruks sen., geriau ta laika seimai skirti, o daiktai juk mum turi tarnauti, o ne mes jiem smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 15:00)
Sakot taip mažiau dulkės kaupiasi...

balta spalva cia kazkoks siu dienu bumas, kas ka daro ar perka vis balto g.gif man asmeniskai grazu ir su ligonine nelyginu, man su svara asocijuojasi, deja tik, kad labai nepraktiska. Kadangi seimininkes neturiu, tai balto nesirinkau, vertinant, kad pritingesiu nuolat blizginti virtuvini smile.gif Spalvu yra labai dideles paletes, ir tikrai galima pasivaikscioti po Skraja, Rojaus baldus, ar kaip ten jie vadinasi ir issiziureti, nusipiesti savo projekta ir paprasyti, kad suskaiciuotu. Tai nieko nekainuoja. Kai paskaiciavo manaji, nu nuo ikejos kazkiek brangiau, bet turesiu ka noriu ir nesirinksiu is labai jau riboto pasirinkimo.

QUOTE(flight @ 2014 09 03, 15:25)
Mes vis  blaškomės - jau ir ta balta spalva nebegraži, o spalvų pasirinkimas ikėjoje, švelniai tariant - ribotas, neaišku, ką čia rinktis, kaip atrodys, ką daryt su stalviršiu ir kt.

Atsakyti