Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(neida @ 2014 09 03, 15:32)
viskas priklauso kaip jus tvarkotes.

Kai įsivažiuoja darbai, ne tik kad namus susitvarkyti, bet ir vaikais pasirūpinti nespėju - laimei, yra seneliai wink.gif Žodžiu,supratau - atviros lentynos ne man, ar bent jau kol neturime namų šeimininkės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 17:01)
Kai įsivažiuoja darbai, ne tik kad namus susitvarkyti, bet ir vaikais pasirūpinti nespėju - laimei, yra seneliai wink.gif Žodžiu,supratau - atviros lentynos ne man, ar bent jau kol neturime namų šeimininkės  bigsmile.gif

sveikos,

mano virtuve kaip ir suprojektuota ax.gif as kaip tik noriu lentynu , o ne spinteliu .. nusivalau kambariuose nusivalysiu ir virtuvei . nebenoriu as virtuves su daug virsutiniu spinteliu ax.gif
nepavargsiu nuo dvieju lentynu smile.gif pasirinkau minimalistini , skandinaviška stiliu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogakr: 03 rugsėjo 2014 - 15:10
Sveikos, aš nedingau, tik neišsikuopiu namų vis, nes vis kokie darbininkai tampos. Gyvenam, kaip kai kam atrodo, siaubingai, turim nuo šiandien tik vieną spintą koridoriuj, pagaliau vonia pajungta, vaikų lova yra, o visa kita kada nors doh.gif biggrin.gif Virtuvės pusė, įkelsiu kaip nors, kai bus tvarkingesnė, nes kai maža, vietos nėra pasidėjimui, tai vis apkrauta. Kol kas vis vaikštau, glostau, valinėju, ale neilgai tai truks, manau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogakr @ 2014 09 03, 16:08)
nusivalau kambariuose nusivalysiu ir virtuvei .

Tai žinoma, kaip Jums patogiau drinks_cheers.gif . Tik nepamirškit, kad virtuvėje tos dulkės kiek kitokios būna ax.gif ... tokios riebesnės, labiau prilipę, jeigu netyčia kur netoli yra kaitlentė hihihi.gif
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:10)
Sveikos, aš nedingau

thumbup.gif
Laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 17:12)
Tai žinoma, kaip Jums patogiau  drinks_cheers.gif . Tik nepamirškit, kad virtuvėje tos dulkės kiek kitokios būna ax.gif ... tokios riebesnės, labiau prilipę, jeigu netyčia kur netoli yra kaitlentė  hihihi.gif
ax.gif
Papildyta:

thumbup.gif
Laukiam  ax.gif

na taip , pritariu . tikiuos neapsigalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 15:00)
Sakot taip mažiau dulkės kaupiasi... Man rodos, jei langai yra laikomi atviri (vėdinimui sakykim), plauk neplovęs tas sienas ir lubas, jų vistiek bus gyvas velnias doh.gif

Man irgi gražu pažiūrėti tos atviros lentynos, netgi gražu, kai ten prikrauta visokių dailių dalykiukų
Čia gal tuo atveju kai langai išeina į judrią gatvę. Didžioji dalis dulkių, kurios kaupiasi mūsų namuose, atsiranda iš mūsų pačių. Kaip bebūtų keista, dulkės - žmonių "dėvėjimosi" produktas. smile.gif

Dabar tokia tendencija, kad būtinai virtuvės baldai turi būti vientisas "konglomeratas". Tai varžo ir dizaino galimybes. Atviros lentynos, arba lentynos su stiklinėmis durelėmis gali būti ant kitų virtuvės sienų, nebūtinai prilipdytos prie to pačio "konglomerato'. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 03 rugsėjo 2014 - 15:21
nu, ta proga biškį apsitvarkiau, kad jau darbininkai išėjo biggrin.gif

user posted image

tiesa, ten rozetės yra, normalios, baltos, tik nuėmė vyras, nes sieną biškį dažė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 rugsėjo 2014 - 15:20
O, nauja virtuve thumbup.gif O kas po spintelem virs stalvirsio?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 09 03, 16:15)
Dabar tokia tendencija, kad būtinai virtuvės baldai turi būti vientisas "konglomeratas". Tai varžo ir dizaino galimybes. Atviros lentynos, arba lentynos su stiklinėmis durelėmis gali būti ant kitų virtuvės sienų, nebūtinai prilipdytos prie to pačio "konglomerato'.  smile.gif

Bet dulkes valyti ir iš tų atskirų tektų cool.gif Aš norėčiau kokios indaujos su stiklu, kad ir iš tos pačios Ikėjos - gal kada prikomplektuosime.

Mes vis blaškomės - jau ir ta balta spalva nebegraži, o spalvų pasirinkimas ikėjoje, švelniai tariant - ribotas, neaišku, ką čia rinktis, kaip atrodys, ką daryt su stalviršiu ir kt. Aš labai gerai žinau savo galimybes (t.y. stovėti su dulkių šluoste, grindų skuduru ir t.t.) ir žinau, kad tų baldų priežiūra bus minimali, priešokiais, epizodiškai. Dėl baltos kiek bijau - o jei matysis kiekviena dėmelė? Gal tada geriau kokius tamsesnius priekius rinktis? Pvz., tokius:

user posted image
Atsakyti
Čia gal tuo atveju kai langai išeina į judrią gatvę.

Nebūtinai į judrią gatvę schmoll.gif . Gali būti ir į nejudrią, gali būti ir į kiemą - bet kur smile.gif. Terasoj stalą tamsaus stiklo viršum pasistatę turim, tai net nuostabu, kad po nuvalymo neigai trukus, jis gražiausiai sau dulkelėm apėjęs smile.gif . Tad lenda jos rupkės pro visur ir kovoti su jomis valant sienas ir lubas aš nesiruošiu (ypatingai kai sienos kai kurios ~5,5m doh.gif ), nes tai kova su vėjo malūnais mirksiukas.gif . Geriau sau pasidariau pakabinamas spinteles su stiklo durelėmis - ir gražu, ir nedulka turinys biggrin.gif .

Dabar tokia tendencija, kad būtinai virtuvės baldai turi būti vientisas "konglomeratas". Tai varžo ir dizaino galimybes. Atviros lentynos, arba lentynos su stiklinėmis durelėmis gali būti ant kitų virtuvės sienų, nebūtinai prilipdytos prie to pačio "konglomerato'.  smile.gif

drinks_cheers.gif . Bėda ta, kad ne pas visus didelės erdvės, kad galėtų leisti sau skaidyti plačiau tą "konglomeratą" mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 03, 16:22)
O, nauja virtuve thumbup.gif O kas po spintelem virs stalvirsio?

a ten tas baisus? biggrin.gif tai dujų kranelis, uždėjo kol kas tokį, labai tikiuos, kad ateity pakeis į ką nors subtilesnio biggrin.gif jei įmanoma aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 09 03, 16:19)
nu, ta proga biškį apsitvarkiau, kad jau darbininkai išėjo biggrin.gif

Gražu, ir visai neprimena operacinės schmoll.gif Dera prie jūsų patalpos balta virtuvė thumbup.gif O rankenėlės gal tos akcijinės? Jei taip, ir mūsų tokios pačios bus biggrin.gif
Dar smalsu - kodėl nenorėjote daugiau pakabinamų spintelių?
Atsakyti