Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 02, 20:33)
Ne vieno nepasiliekat? Ot geras gyvenimas biggrin.gif cool.gif

Nea schmoll.gif . Turiu tokią gerą progą wink.gif.
Atsakyti
noriu patarimo 4u.gif Ar verta komponuoti štai tokią spintelę (dali jos išsitraukia, patogu laikyti šluotas, valymo priemones):

http://www.ikea.com/...ucts/S09922767/

Ar geriau vietoje jos tokią, tada laikyčiau uogienes bigsmile.gif :

http://www.ikea.com/...ucts/S19921767/

O gal ir visai papratą, be ištraukimo - tuomet susitaupytų apie 300 lt g.gif :

http://www.ikea.com/...763/#/S69922081

Mūsų situacija tokia, kad, nors ir name gyvename, bet neturim nei normalaus sandėliuko, nei rūsio, nei garažo ir laaabai trūksta pasidėjimo visokiems buitiniams rakandams, net dulkių siurblys be vietos trinasi. Žodžiu, kažkokia aukšta talpi spintutė reikalinga, tik neįsivaizduoju, kurią geriau imti. Kaina irgi aktualu, mums kuo pigiau prasisukti - tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 02, 17:18)
Paauksuotą  : Lengvai neišsisuksite  ::

Na, bet jei jau virtuvė suprojektuota taip, kad bus vos ne namo vizitinė kortelė ir bus ne tik  matoma iš visur, visais kampais, bet ir per ją bus vaikščiojama kas kartą - manyčiau, galima ir pafantazuoti dizaino tema ::

g.gif na taip iseina, kad prisidirbome su planu, reiks ponui pasakyti, kad trecia darba jeiskotu virtuvei susimoketi lotuliukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 02, 17:34)
Galima galima  :: . Rašydama "atplėšti" turėjau omeny žodį "atidaryti" biggrin.gif.
Čia tik mes nedarėm besidarinėjančių langų, nes koks tikslas? Juk rekuperacinė vėdinimo sistema viską padaro. Per tuos atvirus langus tik mašalų ir muselių priskrenda ir viskas. Priedo, nesidarinėjantys langai - pigiau :: . Taigi planas buvo toks, kad nebūtų jokių kitų angų į lauką - vadinas gartraukis turėjo būti recirkuliacinis, vadinasi atsisakėm židinio (nors per daug jo ir nenorėjom). Rezultate turim praktiškai sandarų namą  . Tiesa, iš kiekvieno kambario yra durys į terasas, tad dideliam reikalui esant galima jas atidaryti  , nesam kaip žuvelės akvariume  biggrin.gif .
Bet sprendimą, kad nereikia gartraukio, nes bus rekuperacija, tai pirmąkart girdžiu unsure.gif . Bet jau supratau, kad bus tas gartraukis, tai daugiau nesikabinėju  :.
Visa tai mačiau Jūsų įkeltame plane, jokios čia magijos nėra :  .
Kokioje gamyboje - ar virtuvės, ar maisto naujoje virtuvėje?
Priminkit, kodėl taip reikalinga ta sala, jei prie jos neplanuojate sėdimų vietų :?
Bijau, kad natūralus marmuras virtuvei nelabai tinka  :: .

Bet Jūs dar nežinote kokie Karvutes planai :: . Gal būtent tokią virtuvę ir planuoja gaminti  :: . Ar aš kažką praleidau  :

taip taip jis planuoja kartu gaminti, 12 metu bamebjau, kad man jo draugijos truksta virtuveje, tai jau ziurek i senatve prisiprasiau lotuliukas.gif
jokiu dideliu planu, viska norejau daryti "bez vykrutasov" itariu neisdegs... doh.gif

mes palnavome terasa aplink, paskui atsisakem kazkodel tokio plano, tai plauti langus belieka tik atidarius veina is ju. vyras siule neatidaromu, tipo saugiau, o plovimas ir is slango ok doh.gif nu diedas... vienzo atidaromi langai tik del plovimo 4u.gif

QUOTE(flight @ 2014 09 03, 06:46)
noriu patarimo  :: Ar verta komponuoti štai tokią spintelę (dali jos išsitraukia, patogu laikyti šluotas, valymo priemones):

http://www.ikea.com/...ucts/S09922767/

Mūsų situacija tokia, kad, nors ir name gyvename, bet neturim nei normalaus sandėliuko, nei rūsio, nei garažo ir laaabai trūksta pasidėjimo visokiems buitiniams rakandams, net dulkių siurblys be vietos trinasi. Žodžiu, kažkokia aukšta talpi spintutė reikalinga, tik neįsivaizduoju, kurią geriau imti. Kaina irgi aktualu, mums kuo pigiau prasisukti - tuo geriau.

labai geras reikalas, tik ji galima padaryti paprasciau. mes uzsakinejant vonios baldus, apdareme 1 auksta skireli sluotoms, ten viska laikau, dar kibiras buvi ismatuotas, ale jis jau pakeiciau tai netelpa. geras dalikas 4u.gif taip pat daleme kitoje spintoje nisa liginimo lentai ir ligintuvui. labai pasiteisino drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 03, 09:12)
vyras siule neatidaromu, tipo saugiau, o plovimas ir is slango ok doh.gif nu diedas... vienzo atidaromi langai tik del plovimo 4u.gif

Nu prabangiai tada unsure.gif ... ai pas Jus antras aukštas yra doh.gif . Pas mus tik vienas aukštas, bet visi langai virtininiai ir beveik visi 2,7m aukščio. Tai šią vasarą iš vidaus taip ir neploviau doh.gif ... užteko iš išorės - labai puikiai ir greitai mirksiukas.gif tikrai ne geriau būtų buvę atsidarius plauti, nes buvo vandens ir putų upės doh.gif .

Flight, uogienes galit bet jur susidėti, joms nebūtina aukšta spinta, o vat šluotoms tai visai patogi atrodo idėja drinks_cheers.gif , nes jeigu ne ten, tai kur tada šluotas laikysit g.gif ? Gal dar ir siurblys tilptų tenai unsure.gif... bet greičiausia netilps.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 03, 09:12)
labai geras reikalas, tik ji galima padaryti paprasciau.

Paprasčiau - tai kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
O ką manote apie atviras spinteles, pvz., kavos puodukams, vyno taurėms laikyti? Ar labai dulkes kaupia?
Atsakyti
Man rodos, kad kaupia unsure.gif ... Patys puodeliai ir taurės irgi labiau pridulka, ypač rečiau naudojami, ko nepasakyčiau apie spintelėse esančius.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 03, 12:27)
O ką manote apie atviras spinteles, pvz., kavos puodukams, vyno taurėms laikyti? Ar labai dulkes kaupia?

aš turiu šiuo metu vieną lentyną, kur laikau taures ir stiklines, jas naudoju rečiau, tai kiekvieną kartą naudojant jas būtinai jau reikia plauti, nes tikrai pridulka (na čia tas pats kaip ir dulkes nuo spintelių reikia valyti). Jau nekalbu apie vargą, kad jau tiesiog nuo lentynos dulkes valant reikia viska pakelt ir nuvalyt. Mano naujoje virtuvėje lentynų tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri remontuodama virtuvę užsisakėte ar ketinate užsisakyti APE gamintojo LOFT kolekcijos crema plytelių (10x30)?
Man trūksta kelių plytelių, galėčiau perpirkti. O jei kuri ketinate užsisakyti, tai gal jums irgi trūks, dėžutę galėtume gal perpus ar kaip kitaip dalinti? g.gif

Jei domintų tokie reikalai, gal brūkštelkit man AŽ

user posted image]
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 12:31)
Man rodos, kad kaupia unsure.gif ...

QUOTE(ixiaa @ 2014 09 03, 13:05)
Mano naujoje virtuvėje lentynų tikrai nebus smile.gif

Ačiū už patirtis, tada turbūt nedarysim atvirų ax.gif
Atsakyti
viskas priklauso kaip jus tvarkotes.
Yra zmoniu, kurie ne tik dulkes valo ir grindis plauna. kitit kad maziau namie kauptusi dulkes, valo tapetus, plauna sienas, nuvalo lubas. Baldu pavirsius valo su specialiomis sluostemis ir valikliais, tuomet dulkes nesiklaupia taip greit, kaip iprastai. Asmeniskai as nusprendziau viska kisti po spintelemis, nors man labai grazu atviros lentynos, bet as jau geriau torta iskepsiu, nei kelnosiu daiktelius nuo lentynu ir jas valysiu smile.gif

QUOTE(flight @ 2014 09 03, 14:26)
Ačiū už patirtis,  tada turbūt nedarysim atvirų  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 03, 15:32)
kitit kad maziau namie kauptusi dulkes, valo tapetus, plauna sienas, nuvalo lubas. Baldu pavirsius valo su specialiomis sluostemis ir valikliais, tuomet dulkes nesiklaupia taip greit, kaip iprastai.

Sakot taip mažiau dulkės kaupiasi... Man rodos, jei langai yra laikomi atviri (vėdinimui sakykim), plauk neplovęs tas sienas ir lubas, jų vistiek bus gyvas velnias doh.gif . Specialūs valikliai g.gif ... Ką žinau, jau man geriau dulkė, nei papildoma chemija unsure.gif ... jos ir taip užtenka mūsų gyvenime irnesakyk.gif.
Man irgi gražu pažiūrėti tos atviros lentynos, netgi gražu, kai ten prikrauta visokių dailių dalykiukų rolleyes.gif , na bet kai žinau, kad reikės visa tai kilnoti ir valyti, tai drinks_cheers.gif su Jumis, geriau jau tortą pagaminsiu hihihi.gif , o į tuos grožius paveiksliukuose pasižiūrėsiu thumbup.gif .
Atsakyti