Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

Karvute, kad ir kaip beatskyrinėtumėt virtuvę (U forma, sala ar kitaip), ji bet kuriuo atveju bus viso pirmo aukšto pagr. akcentas ir dėmesio traukos taškas. Nes jūsų virtuvė - pereinama, tik per ją (ne pro, o per) patenkama į svetainės/poilsio zoną. Nes ji matosi iš visur, ir visa, su visom detalėm, iš viršaus puikiausiu rakursu bus apžvelgiama nuo laiptų.

Nežinau, ar būtent to siekėte planuodami namą, bet jūsų atveju, galvočiau pirmiausiai ne apie tai, kaip ją galima atskirti (neatskirsit vis tiek), o apie dizainą. Rinkčiausi kažką įspūdingo, neeilinio, kad pateisintų savo kaip visa ko dėmesio centro vietą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 02, 16:40)
Na, aš apie rekuperaciją visko nežinau, bet pas mus irgi rekuperatorius yra, o gartraukį turim... Tiesa, jis recirkuliacinis pas mus, su anglies filtru. Ir langų darinėjamų neturim, dėp to paties rekuperatorius  biggrin.gif .
Taj sakot ir žiemą kepdama langą atsiplėšit  g.gif ?..
:
Papildyta:

Na... taip ::
::

g.gif o langu negalima atiraneti??? na pagaliau desime ta anglini kur is stalciaus issitraukia, daryti, tai daryti, sitoki agregata vienoki ar kitoki nusipirksime, neislaidausime, bet ir netaupysime. dabar gartrauki retai jungiu, man jis burzgia garsiai neina susisneketi su zmonemis g.gif gal tilesniu buna?

toliau vyrui patiko vizualizacijos programa. taskas. visa kita nori palikti posenovei, nes nori taip pat dalyvauti gamyboje, tai salos dabar reikia JAM lotuliukas.gif

QUOTE(flight @ 2014 09 02, 16:54)
Karvute, kad ir kaip beatskyrinėtumėt virtuvę (U forma, sala ar kitaip), ji bet kuriuo atveju bus viso pirmo aukšto pagr. akcentas ir dėmesio traukos taškas. Nes jūsų virtuvė - pereinama, tik per ją (ne pro, o per) patenkama į svetainės/poilsio zoną.  Nes ji matosi iš visur, ir visa, su visom detalėm, iš viršaus puikiausiu rakursu  bus apžvelgiama nuo laiptų. 

Nežinau, ar būtent to siekėte planuodami namą, bet jūsų atveju, galvočiau pirmiausiai ne apie tai, kaip ją  galima atskirti (neatskirsit vis tiek), o apie dizainą. Rinkčiausi kažką įspūdingo, neeilinio, kad pateisintų savo kaip visa ko dėmesio centro vietą  ::

g.gif bejau teks murmura imti naturalu lotuliukas.gif

Juodai, jus net TV pakabinote kur planuota thumbup.gif ir zidinys ten pat drinks_cheers.gif matosi meistro ranka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 02, 18:13)

Paauksuotą biggrin.gif Lengvai neišsisuksite bigsmile.gif

Na, bet jei jau virtuvė suprojektuota taip, kad bus vos ne namo vizitinė kortelė ir bus ne tik matoma iš visur, visais kampais, bet ir per ją bus vaikščiojama kas kartą - manyčiau, galima ir pafantazuoti dizaino tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 rugsėjo 2014 - 17:19
g.gif o langu negalima atiraneti???

Galima galima lotuliukas.gif . Rašydama "atplėšti" turėjau omeny žodį "atidaryti" biggrin.gif.
Čia tik mes nedarėm besidarinėjančių langų, nes koks tikslas? Juk rekuperacinė vėdinimo sistema viską padaro. Per tuos atvirus langus tik mašalų ir muselių priskrenda ir viskas. Priedo, nesidarinėjantys langai - pigiau blush2.gif . Taigi planas buvo toks, kad nebūtų jokių kitų angų į lauką - vadinas gartraukis turėjo būti recirkuliacinis, vadinasi atsisakėm židinio (nors per daug jo ir nenorėjom). Rezultate turim praktiškai sandarų namą smile.gif . Tiesa, iš kiekvieno kambario yra durys į terasas, tad dideliam reikalui esant galima jas atidaryti smile.gif , nesam kaip žuvelės akvariume biggrin.gif .
Bet sprendimą, kad nereikia gartraukio, nes bus rekuperacija, tai pirmąkart girdžiu unsure.gif . Bet jau supratau, kad bus tas gartraukis, tai daugiau nesikabinėju drinks_cheers.gif .

Juodai, jus net TV pakabinote kur planuota thumbup.gif  ir zidinys ten pat drinks_cheers.gif matosi meistro ranka 4u.gif

Visa tai mačiau Jūsų įkeltame plane, jokios čia magijos nėra tongue.gif .

nes nori taip pat dalyvauti gamyboje, tai salos dabar reikia JAM lotuliukas.gif

Kokioje gamyboje - ar virtuvės, ar maisto naujoje virtuvėje?
Priminkit, kodėl taip reikalinga ta sala, jei prie jos neplanuojate sėdimų vietų g.gif ?

Bijau, kad natūralus marmuras virtuvei nelabai tinka mirksiukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 09 02, 18:18)
Na, bet jei jau virtuvė suprojektuota taip, kad bus vos ne namo vizitinė kortelė ir bus ne tik  matoma iš visur, visais kampais, bet ir per ją bus vaikščiojama kas kartą - manyčiau, galima ir pafantazuoti dizaino tema ax.gif

Bet Jūs dar nežinote kokie Karvutes planai unsure.gif . Gal būtent tokią virtuvę ir planuoja gaminti mirksiukas.gif . Ar aš kažką praleidau g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 rugsėjo 2014 - 17:32
[quote=Juodai,2014 09 02, 12:57]
Karvute, aš tai pagalvojau kažkaip taip:

[COLOR=yellow]Na Juodai Jus tikrai turbut profesionale smile.gif Gaila ir man , kad mano virtuves taip nepadeliojote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isds @ 2014 09 02, 18:48)
Gaila ir man , kad mano virtuves taip nepadeliojote blush2.gif

Jokia aš ne profesionalė, tiesiog draugauju su braižyba ir tiek. Ir tikrai nesu įsipareigojusi visiems braižyti... juo labiau, kad Jūs net savo varianto nepateikėt, nors gavot patarimų iš Dešimtuko. Man kartais taip spontaniškai išeina, jeigu pamatau kokį virtuvės planą ir kažkas man atrodo ten nelabai, tai greičiau nupiešiu, nei surašyčiau viską... o ir pačiai vizulką prieš tai susimest neprošal, kad nesušnekėčiau ko visai į pievas doh.gif .
O kai duodat plikus planus, tai kitąkart net tingisi galvot nuo nulio smile.gif .
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 09 02, 18:04]
Jokia aš ne profesionalė, tiesiog draugauju su braižyba ir tiek.

Suprantu Jus smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 02, 19:04)
O kai duodat plikus planus, tai kitąkart net tingisi galvot nuo nulio smile.gif .

Ot kokia nedraugiska mad.gif Juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 02, 20:13)
Ot kokia nedraugiska  mad.gif

Nea, tinginė tongue.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 02, 20:16)
Nea, tinginė  tongue.gif  dirol.gif

Mamos turi teise patingeti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 09 02, 20:17)
Mamos turi teise patingeti.  4u.gif

Je, dabar išstumdau ką kur - į mokyklą, į darželį, ir tiiiingiu biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 02, 20:21)
Je, dabar išstumdau ką kur - į mokyklą, į darželį, ir tiiiingiu biggrin.gif.

Ne vieno nepasiliekat? Ot geras gyvenimas biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 rugsėjo 2014 - 19:33