QUOTE(Juodai @ 2014 08 23, 23:13)
Ačiū, Freke, už įvertinimą
Baldininkai, jei pas juos gaminies baldus, projektą pateikia nemokamai. Ar bent jau neišskiria jo kainos ir bendros baldų kainos .
Man taip įdomiai buvo kai paskutinę virtuvę gaminomės - pirma pasirašėm sutartį su baldininku, o tik paskui derinom projektą, ko pasekoje derinimas išvirti man į papildomus kelis tūkstančius LT ... Na bet o tačiau, rezultatu esu patenkinta ir nesigailiu, kad derinau projektą tiek, kad man tiktų (pirminiam projektui parašiau apie 13 pastabų ) .
Baldininkai, jei pas juos gaminies baldus, projektą pateikia nemokamai. Ar bent jau neišskiria jo kainos ir bendros baldų kainos .
Man taip įdomiai buvo kai paskutinę virtuvę gaminomės - pirma pasirašėm sutartį su baldininku, o tik paskui derinom projektą, ko pasekoje derinimas išvirti man į papildomus kelis tūkstančius LT ... Na bet o tačiau, rezultatu esu patenkinta ir nesigailiu, kad derinau projektą tiek, kad man tiktų (pirminiam projektui parašiau apie 13 pastabų ) .
mums buvo panasiai atvaziavo pamatavo, jiems pateikiau nubraizyta planeli kaip noreciau, o atsisveikinant sako noretume 300 lt uz musu darba, sakau nieko nepadaret be to man kainos gal netiks, is pradziu susinervino bet pavyko ikalbet kad paskaiciuotu,, paskaiciavo kaina kaip ir tiko... ir ko pasekoje viskas pabrango kone tukstanciu litu, o pasikeite tik pora lentyneliu padeciu... tai jei buciau sumokejus iskart 300 lt. tai kaip ir butum jau priristas ten darytis nes po to jei atsisakai tai tu pinigu negrazina, ka patvirtino ir pats direktorius,,, tai jei taip po kelias firmas ieskotum...