Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Karvute @ 2014 08 23, 16:04)
vyro jo brezinius nukniaukti jusu teismui lotuliukas.gif

vualia
user posted image

dabar klausimas profesionalioms virtuviu mamytems, noriu ir bendros virtuves su svetaine, ir atskiros, nes cia gaunasi, bendra redve viso 1 auksto ir dar visa laiptine doh.gif

:

keliau toki mizerna, dar rasiu su matmenomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 02, 07:58)
keliau toki mizerna, dar  rasiu su matmenomis 4u.gif

doh.gif
Sakau, kad kažkur lyg buvo Jūsų planelis bigsmile.gif , tik vakar telefonu tingėjau ieškot biggrin.gif .
Tuoj tuoj pračekinsim kas čia ir kaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 09 01, 14:20)
Galima bandyt negyvent  biggrin.gif Man negėda pripažint, kad neturiu tiek finansų, kad užsisakinėčiau brangius ir prabangius dalykėlius internetu, spec. parduotuvėse ar iš dizainerių. Man negėda pasakyt, kad su vyru šiuo metu neįpirkom namuko su nuosavu kiemu pakrašty miesto, apie kurį svajojom, todėl atsidūrėm 65 kvadratų dėžutėj 11 aukšte. Ir remonto europinio nepasidarysim visam bute, pasitvarysim virtuvę su vonia/WC ir eisim gyvent. Kad ir ant čiužinių smile.gif  wub.gif  Ir senas, rusiškas kėdes šveičiu, lakuoju, nes žinau, kad šiuo metu naujo valgomojo stalo su kėdėm nepirksim, o atsisėst kažkur reikės  lotuliukas.gif
Aš, matyt, kitaip žiūriu į SM patarimus ir šitoj temoj aš asmeniškai neieškau prabangos. Norisi rast tai, kas patinka pačiam. Ir tai nebūtinai turi būt milijono litų vertas kilimėlis prie kojų smile.gif Ir mano virtuvė tikrai nekainuos 20 tūkst. smile.gif
Senos temos yra senos temos. Manau, kad jas verta kelt iš archyvo tik dėl konkrečios informacijos. Emocijos, galimybės ir gražu/negražu bei panašūs dalykai... Nu, jie keičiasi.

likimo sesės esam biggrin.gif tik mes net nesitvarkę įsikėlėm į seną butą gyventi ir remontai nusimato tik kitąmet. Bet jau dabar rankiojuosi idėjas, ką galėsiu sau pritaikyti smile.gif
Atsakyti
Dėl tiesės nuo šaldytuvo iki pautuvės klydau, pasirodo ji galima:

user posted image
bet vistiek man ne superpatogiai atrodo g.gif ... (pataisiau Jūsų sieną kurią spintelėmis piešėte smile.gif ).
Priminkit, kodėl Jūsų vyras priešinasi U formos virtuvei?
Beje, matau kaitlentę tie langu nusipiešę g.gif . O kaip gartraukis? Jo nebus? Ar ten langas žemas bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 rugsėjo 2014 - 09:43
ax.gif
QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 27, 15:17)
prašysiu pagalbos.

Įkeliu savo virtuvės matmenys ir projektuką pirminį, kuri man nupaišė viena forumietė, ačiū jai. Nes man pačiai nesigavo. Tačiau norėčiau, kad viršutines spintelės būtų horizontalios, dviejų aukštų iki lubų. Gal kas nors galėtų padaryti vizualizaciją?
Norėčiau pažiūrėti, kaip atrodytu apačia spintelių pilka, o viršutinės spintelės galvoju baltos. Stalviršis koks nors šviesus margas. Viryklė bus neįmontuojama, 50 cm pločio (čia plane parodyta 60 plotis). Gartraukis irgi įmontuojamas, 50 cm pločio. Kriauklės gylis jeigu neklystu 48 cm.
palange aukstyje 92 (viryklės aukštis 85,5), o nuo lango iki sienos abejose pusese 43 cm.

user posted imageuser posted image

Gal kuri galės pagelbėti, kai turės laiko? Aišku jei kils papildomų miničių, labai laukiu. 4u.gif

bėja, virtuvę braižiau ne pati (nemoku). Man atrodo, čia buvo daryta su kažkokia alno programa.
Atsakyti
Karvute, aš tai pagalvojau kažkaip taip:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia tik matmenys langų ir durų turbūt nelabai tikslūs, bet maždaug kažkas panašaus. Galvočiau gal sukti U raidę atsitveriant nuo laiptinės zonos kiek unsure.gif . Jūsų variante šaldytuvas lyg per toli stovi nuo valgomojo ir svetainės, galvočiau kad patogiau jis būtų arčiau... Tai tiek unsure.gif .
Tiesa, Jūs gartraukio nebuvot nupiešę, aš irgi jį pamiršau doh.gif . Bet, jeigu lango atitraukimo matmenis pataikiau, jis visai gerai talpintųsi ant sienos smile.gif. Tiesa, pakabinamos spintelės - tik orientacijai. Kaip ir visa kita biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 rugsėjo 2014 - 13:05
Sveikos padekit kaip issprest 90 laipsniu kampo sprendima su pakabinamonis spintelemis, nenoriu kad atsidarytu kaip gamnoske bet ten planuojama indu džiovykla.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 02, 13:57)
Karvute, aš tai pagalvojau kažkaip taip:

Vau Juodai, kaip Jūs taip mokat, profesionalė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gaila, kad mano virtuvės su savo programėle nepadėliojot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 09 02, 15:16)
Gaila, kad mano virtuvės su savo programėle nepadėliojot blush2.gif

Kažkokis bizas šiandien užėjo doh.gif blush2.gif ... turiu krūvą kitų reikalų, ale... kaip sako, ką nori kitą darys, tik ne savo darbą doh.gif (tikiuosi mano vyras SM neskaito blink.gif ). Psio, baigiu cool.gif.
O Jūsų virtuvė ir taip buvo superiškai padėliota thumbup.gif , net nedrįsau kišti nagų, kad nesugadinčiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 02, 09:40)
Dėl tiesės nuo šaldytuvo iki pautuvės klydau, pasirodo ji galima:

user posted image
bet vistiek man ne superpatogiai atrodo  g.gif ... (pataisiau Jūsų sieną kurią spintelėmis piešėte  smile.gif ).
Priminkit, kodėl Jūsų vyras priešinasi U formos virtuvei?
Beje, matau kaitlentę tie langu nusipiešę g.gif . O kaip gartraukis? Jo nebus? Ar ten langas žemas bus?

pas mus bus rekuperacija, tai vyras sako gartraukio nebutina, langa galima atidaryti, arba ta istatoma i palange at stalvirsi. langas buvo planuotas normalus, bet del to apsildinimo keliasi visos grindys tai lieka 90cm, manau stalvirsi toki pat darysime, nes vyras aukstas, namuose turime 90cm. jau ipratau prie tokio aukscio. 4u.gif
Atsakyti
juodai, cia mano???? blink.gif blink.gif blink.gif

liuuuks, kazka tokio braiziau ant popieriaus. vyras aisku nesuprato, dabar parodysiu vizualiai, gal kazka keisime. nelimpa amn ta sala, nors pati ja uzsisakiau unsure.gif verysad.gif

didelis aciuuuu 4u.gif

pranesiu pono pageidavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 09 02, 15:38)
pas mus bus rekuperacija, tai vyras sako gartraukio nebutina, langa galima atidaryti, arba ta istatoma i palange at stalvirsi.

Na, aš apie rekuperaciją visko nežinau, bet pas mus irgi rekuperatorius yra, o gartraukį turim... Tiesa, jis recirkuliacinis pas mus, su anglies filtru. Ir langų darinėjamų neturim, dėp to paties rekuperatorius biggrin.gif .
Taj sakot ir žiemą kepdama langą atsiplėšit g.gif ?..
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2014 09 02, 16:03)
juodai, cia mano???? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Na... taip blush2.gif
4u.gif
Atsakyti