Galima bandyt negyvent
Man negėda pripažint, kad neturiu tiek finansų, kad užsisakinėčiau brangius ir prabangius dalykėlius internetu, spec. parduotuvėse ar iš dizainerių. Man negėda pasakyt, kad su vyru šiuo metu neįpirkom namuko su nuosavu kiemu pakrašty miesto, apie kurį svajojom, todėl atsidūrėm 65 kvadratų dėžutėj 11 aukšte. Ir remonto europinio nepasidarysim visam bute, pasitvarysim virtuvę su vonia/WC ir eisim gyvent. Kad ir ant čiužinių
Ir senas, rusiškas kėdes šveičiu, lakuoju, nes žinau, kad šiuo metu naujo valgomojo stalo su kėdėm nepirksim, o atsisėst kažkur reikės
Aš, matyt, kitaip žiūriu į SM patarimus ir šitoj temoj aš asmeniškai neieškau prabangos. Norisi rast tai, kas patinka pačiam. Ir tai nebūtinai turi būt milijono litų vertas kilimėlis prie kojų
Ir mano virtuvė tikrai nekainuos 20 tūkst.
Senos temos yra senos temos. Manau, kad jas verta kelt iš archyvo tik dėl konkrečios informacijos. Emocijos, galimybės ir gražu/negražu bei panašūs dalykai... Nu, jie keičiasi.
tik mes net nesitvarkę įsikėlėm į seną butą gyventi ir remontai nusimato tik kitąmet. Bet jau dabar rankiojuosi idėjas, ką galėsiu sau pritaikyti