Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(flight @ 2014 08 31, 22:14)
u dar rūdžių spalvos stalviršių. Man gražu wub.gif Panašus į tą, kur buvau įmetusi, tik dar tamsesnis. Įdomu, kaip žiūrėtųsi prie baltų spintelių  g.gif

Jei Zalia ruta su Murmur neapsivems dar karta, galiu ikelti pvz su baltom spintelem ir siuo stalvirsiu savo virtuve, nors ji buvo pasmerkta sudeginimui blush2.gif lotuliukas.gif
nors geriau atsiusi savo el pasta atsiusiu Jums foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 08 31, 23:38)
Jei Zalia ruta su Murmur neapsivems dar karta, galiu ikelti pvz su baltom spintelem ir siuo stalvirsiu savo virtuve, nors ji buvo pasmerkta sudeginimui  blush2.gif  lotuliukas.gif
nors geriau atsiusi savo el pasta atsiusiu Jums foto  mirksiukas.gif

Labai laukčiau, parašiau AŽ savo emailą 4u.gif
Atsakyti
Jei Zalia ruta su Murmur neapsivems dar karta, galiu ikelti pvz su baltom spintelem ir siuo stalvirsiu savo virtuve, nors ji buvo pasmerkta sudeginimui  blush2.gif  lotuliukas.gif

Jej, as tokiu zodziu niekada nevartoju savo kalboje. Tikrai neverta taip hiperbolizuoti, svarbiausia, kad grazu jums 4u.gif
Atsakyti

Pamenu Jūsų virtuvę, man graži 4u.gif Aš ir pati apie tokį derinį mąstau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 01 rugsėjo 2014 - 07:48
Man irgi gražus Bruc derinys. drinks_cheers.gif Toks gyvas, nenuobodus. O beje, buvau vakar įlindusi į ankstesnes temas ir paskaičiau komentarus apie Bruc virtuvę - tai pagal komentarus, jei neturi 20 T virtuvei, nė nelįsk į SM biggrin.gif Jau pradedu svarstyti, ar verta čia bus kelti savo foto, mes juk irgi nuosavame name gyvename, ir dar prestižiniame Vln rajone, o stengiamės kiek įmanoma pigiau išsisukti ir interjerui išleidžiame minimaliai, vaje vaje, slėptis mums po lapais.
Atsakyti
Nežinau, kas čia turėjo nutikt ir kokie viesulai prasinešt, kad turėtų atrodyt, jog šitokių sumų reikia virtuvei, antraip nė nesirodyk temoj. Manęs niekas neišvijo, nors aš tikrai neplanuoju tokių sumų išleist. Apskritai lenkiu galvą prieš kai kurias nares, kurios noriai, be išankstinio nusistatymo padeda, argumentuotai pataria ir kartais turi tiesiog "žvilgsnį iš šalies". Ir tikrai nė viena nepasiuntė tolyn, nes "per pigi virtuvė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 01 rugsėjo 2014 - 12:33
Agnyte, praėjusiose temose buvo rašoma, kad jei neturi pinigų brangesnei virtuvei ir gyveni nuosavame name, tai tada negyvenk name wink.gif
Nepasakosiu, kiek mes name be normalių virtuvės-valgomojo kėdžių gyvenom, bo pasiųs mane į bendrabutį turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 30, 21:46)
Siandien buvau Ikea, apziurejau kranus. Labiausiai man patiko  sis kraniukas.

kranelis su zarnele

Ar yra kas nors ji jau turinti? Kokie jo minusai?

Man atrodo, kad tokiam reikia erdvės g.gif Ta prasme, jei virš kriauklės nėra spintelės, tai gražu, bet jei ne.. gali atrodyt labai gremėzdiškai g.gif čia tik mano pasvarstymai tokie 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2014 08 31, 07:49)
MB su pažįstamu šiandien antra dienas bus, kai deda smile.gif

pagaliau bigsmile.gif nesulaukiu jūsų virtuvės smile.gif nes ir aš panašiu metu pradėjau planuot. O mūsų montavimas užsakytas 23d.

QUOTE(flight @ 2014 08 31, 10:48)
Aš savo ruožtu irgi galėsiu įkelti, jei tik kam bus įdomu - vaizdelį "prieš" (dabartinės virtuvės) ir "po". Man šiaipjau patinka ir jauki dabartinė (reikėtų rašyt - buvusi) virtuvė, tik kad maža ji mums...

įdomu didis.gif laukiam foto smile.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 09 01, 12:32)
Apskritai lenkiu galvą prieš kai kurias nares, kurios noriai, be išankstinio nusistatymo padeda, argumentuotai pataria ir kartais turi tiesiog "žvilgsnį iš šalies".

drinks_cheers.gif

QUOTE(flight @ 2014 09 01, 12:40)
Agnyte, praėjusiose temose buvo rašoma, kad jei neturi pinigų brangesnei virtuvei ir gyveni nuosavame name, tai tada negyvenk name wink.gif

nu nekreipkit dėmesio, merginos smile.gif kiek yra skaitančių ir kiek tėra burbuliuojančių irnesakyk.gif
Papildyta:
Parodau popierinį variantą, kurio jau keisti nebegalima smile.gif
Įkelsiu ir sustatytos virtuvės foto mėn. pabaigoje, kam patiks gerai, kam ne, žinos, kaip nedaryt pas save 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuaren: 01 rugsėjo 2014 - 13:13
QUOTE(flight @ 2014 09 01, 13:40)

Galima bandyt negyvent biggrin.gif Man negėda pripažint, kad neturiu tiek finansų, kad užsisakinėčiau brangius ir prabangius dalykėlius internetu, spec. parduotuvėse ar iš dizainerių. Man negėda pasakyt, kad su vyru šiuo metu neįpirkom namuko su nuosavu kiemu pakrašty miesto, apie kurį svajojom, todėl atsidūrėm 65 kvadratų dėžutėj 11 aukšte. Ir remonto europinio nepasidarysim visam bute, pasitvarysim virtuvę su vonia/WC ir eisim gyvent. Kad ir ant čiužinių smile.gif wub.gif Ir senas, rusiškas kėdes šveičiu, lakuoju, nes žinau, kad šiuo metu naujo valgomojo stalo su kėdėm nepirksim, o atsisėst kažkur reikės lotuliukas.gif
Aš, matyt, kitaip žiūriu į SM patarimus ir šitoj temoj aš asmeniškai neieškau prabangos. Norisi rast tai, kas patinka pačiam. Ir tai nebūtinai turi būt milijono litų vertas kilimėlis prie kojų smile.gif Ir mano virtuvė tikrai nekainuos 20 tūkst. smile.gif
Senos temos yra senos temos. Manau, kad jas verta kelt iš archyvo tik dėl konkrečios informacijos. Emocijos, galimybės ir gražu/negražu bei panašūs dalykai... Nu, jie keičiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 01 rugsėjo 2014 - 13:22
Sveikos,
Su Rugsėjo 1 visas kam tai aktualu smile.gif Aš pati po vasaros išleidau 2 vaikus į mokslus ir žadu užsiimti virtuve. Nes į naujus namus persikėlėm be baldų (tik vaikai lovas turi) ir be virtuvės. Planuoju pati pasidėliot variantus, tada paprašysiu patarimo, bet prieš pradedant užsiimti su kokia programa prašau patarimo kaip išspręsti tokį trūkumą.
Virtuvė bus U tipo. Ties langu, kur stovės kriauklė, iki palangės aukštis tik 76 cm. Nuo sienos plotis iki lango 56-57 cm. Iš abiejų pusių. Taigi nei pagal aukštį nei pagal gylį nesigauna man vientisa viskas, nes indaplovė turi būti kur nors įkišta. Kaip žiūrisi vidury darbastalio "laiptai" ir apskritai kaip juos galų gale išnaudot kad be ryšio neatrodytų? Gal kas ką panašaus darėt?
Virtuvės schema čia. Bandysiu su kokia nors programa pasidėlioti, bet trūksta idėjų dėl "laiptų".
Atsakyti
user posted image

bandau kelti savo ikejini varianta

peitu/pietvakariu puse.

iejimas virsuje, is desines tuscias laukas - ten laiptai i II auksta, tai turime tiek keik yra. preisais lauko duris - 4 spinteles, ten sienos dalis kaip nupiesti nezinau.
2 langai: 1 i pietus, kitas i atvira veranda lekstes padavineti biggrin.gif langai 1600plocio 1400 aukscio nuo grindu 90cm. planuota daugiau, bet sildymas pakelia grindis g.gif
dabar bandysiu 3D kopinti 4u.gif

pietu puseje tarp langu yra 1300mm, tai nelabai su spintelem iseis grainti, saldytuva planuojame prei duru statyti. per viduri sala, apie 1x2 metru be plitku ir kriaukliu, tiesiog maisto gamybai, valgyti prie jo neplanuojame.

laukiu patarimu, cia pirmas variantas, nors gal nelabai pirmame, buvo 1 langas lotuliukas.gif

user posted image

3D isanksto visoms aciu uz demesi. tiesa, galvoju apie U varianta, kaip buvo planuota isanksciau, bet bijau vyras jau nebesutiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 01 rugsėjo 2014 - 21:22
QUOTE(Karvute @ 2014 09)

Gal galėtumėt realų planą įkelti?
Kaip supratau, šaldytuvas yra prie A sienos, o jo dešinėje įėjimo į namus durys? Jei taip, tai pirma mintis dėl darbinio trikampio kilo - turite barjerą jame, nes nuo šaldytuvo negalite tiese patekti prie plautuvės, sala trukdo. Tai jau negerai.
Kol kas tiek iš pirmo žvilgsnio. Lauksiu plano wink.gif. O gal jau kėlėte unsure.gif , nepamenu smile.gif.
Atsakyti