QUOTE(Juodai @ 2014 08 31, 01:36)
Kad tiksliau įvertinti, būtų smagu matyti visos erdvės planą (geriau su matmeninimis) ir kitą planuojamą apstatymą.
Klausiu apie erdvę, nes man iš principo nelabai patinka tokia didelė L formos virtuvė. Man patogiau atrodo arba I I - dviejų eilių, arba U formos virtuvė. Tada sukiesi sau kaip voverytė savo rate ir viskas vietoj, viskas po ranka
. Bet žinoma, nematau erdvės, tai kalbėkim tada apie šitą variantą.
Visų pirma šaldytuvą ir orkaitės spintą keisčiau vietomis, mikrobangę mesčiau lauk (dar įmontuojamą, jaučiu brangu, ar ne?), cargo - jei bus su pritraukimu, švelniu uždarymu, tai gal dar nieko, bet šiaip pirmenybę teikiu stalčiams. Taip pat ir kaitlentės dešinėje, bei lango dešinėje - tik stalčius daryčiau. Po orkaite irgi stalčiai pagal mane turėtų būti. Kokio gylio pilkos pakabinamos spintelės?
Plautuvės dešinėje indaplovė? Jei taip, kokio pločio? Kažkodėl man atrodo, kad tik 450mm
.
Kažkaip žiūriu dabar ir galvoju, kad tas didelis stalviršio gabalas plautuvės dešinėje, bus nelabai patogus, kaip darbastalis... nes darbastalis patogiau tarp kaitlentės ir plautuvės. Tad jeigu taip kaitlentę stumtelti dešinėn, taip atsiras daugiau stalviršio prie sukeisto vietomis su orkaitės spinta šaldytuvo, patogu bus grįžus su pirkiniais juos išsikrauti šalia jo, o paskui greitai sudėti šaldytuvan, plautuvę irgi patraukus dešinėn, maždaug ten kur stalčiai dabar numatyti, jos padėklą, jeigu jo labai Jums reikia (visgi padidėja šveitimo plotas
, man asmeniškai plautuvės padėklas visai nepasiteisino
- grožio mažai, šveitimo daugiau, naudos minimaliai), orientoti plautuvės dešinėje, vat ir atsdurs darbastalis ten kur jis patogiausias yra
.
Kol kas tiek
.
Dėkui už komentarus
Virtuvėje bus plačios stumdomos stiklinės durys - ties darbastalio galu (kur po langu).
Ir bus stalas ties siena tiesiai priešais šaldytuvą.
O va plautuvės padėklas man labai reikalingas, na gal čia dar ir pripratimo reikalas.
Įmontuojama Siemens mikrobangė 1300lt
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 31, 11:55)
perla 69, man jūsų virtuvė atrodo logiškai sudėliota
nieko iš principo nekeisčiau
.. mūsų bus labai panašus išdėstymas tik dar stovės sala per vidurį
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2014 08 31, 21:23)
beveik mano variantas butu!!!
kokia cia programele??? IKEa???
ar galeciau ji is jusu pasiskolinti, kad savo nubraizyciau??? tik man kaip cainikui, kaip ta grozi pasikopinti?
ACIU!!!
mamukai su mokslu diena, vaikus i mokykla-darziukus, ir pirmyn planuoti virtuves jeee
Oi neee, ko gero ne IKEA
Aš pati nieko apie ją nežinau ir net IKEA parduotuvėj niekada nebuvus
Cia viena baldu įmonė nubraižė. Nes visi baldai bus gaminami.