Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 31, 11:35)
Dar vienas dalykas:

Pas ka stalvirsis yra is plokstes, gal galite imesti foto, kaip atrodo apacia stalvirsio? blush2.gif

nenufotkinsiu, bet pabandysiu pasakyt, ta vieta, kuri matosi iš apačios, na kur išlindus iš spintelių, tai tokia pat kaip ir viršus stalviršio, o ta vieta, kur spintelėse viduje, kurios šiaip nesimato, tai dengta kažkuo, bet nežinau kuo biggrin.gif žodžiu, nežinau ar padėjau, bet labai stengiausi biggrin.gif
Atsakyti
Teka, labai lauksiu jūsų virtuvės foto, bent dalį įmesk, kad žinočiau, kas maždaug mūsų laukia biggrin.gif Aš savo ruožtu irgi galėsiu įkelti, jei tik kam bus įdomu - vaizdelį "prieš" (dabartinės virtuvės) ir "po". Man šiaipjau patinka ir jauki dabartinė (reikėtų rašyt - buvusi) virtuvė, tik kad maža ji mums...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 rugpjūčio 2014 - 10:51
perla 69, man jūsų virtuvė atrodo logiškai sudėliota smile.gif nieko iš principo nekeisčiau smile.gif .. mūsų bus labai panašus išdėstymas tik dar stovės sala per vidurį

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 31, 11:48)
Teka, labai lauksiu jūsų virtuvės foto, bent dalį įmesk, kad žinočiau, kas maždaug mūsų laukia  biggrin.gif Aš savo ruožtu irgi galėsiu įkelti, jei tik kam bus įdomu - vaizdelį "prieš" (dabartinės virtuvės) ir "po". Man šiaipjau patinka ir jauki dabartinė (reikėtų rašyt - buvusi) virtuvė, tik kad maža ji mums...

ok mirksiukas.gif aš jau vakar spirgėjau pafotkint, bet kad vaizdas dar tikrai nekoks buvo doh.gif
Atsakyti
sveiki,
gal patarsit (gal karatais kas turit) ar apsimoka i virtuve balta ciaupa deti. Pamaciau IKEA, ir jis labai man patiko, nes mano virtuveje dominuoja balta spalva. ar neatsilups dazai?
http://www.ikea.com/...ducts/80140577/
ar geriau pirkti maisytuva su istraukiamu snapeliu? http://www.ikea.com/...ducts/20176437/
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 31, 11:11)
na kaip tik treti namai ir laukia biggrin.gif ateity. kada nors biggrin.gif

grytnas balti
Papildyta:
Beje, flight, o termopalo stalviršio koks plotis? Nes aš kai svarsčiau dar gal termopalą imt, suabejojau dėl pločio, kadangi jų pločiai 60cm, o ikėjinių staviršių 63cm.

O kodėl jūs sakot, kad plotis 60cm, jei čia parašyta, kad 1.3metro? g.gif Gal ir aš ne taip žiūriu?

TECHNINIAI DUOMENYS
Storis - 0,6 mm
Ilgis - 4200 mm
Plotis - 1300 mm
http://www.termopala...-laminatai/1643
Atsakyti
O beje, kam patinka crazy idėjos - matėm stalviršį - rašymo (mokyklinės) lentos imitaciją, jau "aprašinėtą" kreida.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 08 31, 16:24)
O kodėl jūs sakot, kad plotis 60cm, jei čia parašyta, kad 1.3metro? g.gif  Gal ir aš ne taip žiūriu?

TECHNINIAI DUOMENYS
Storis - 0,6 mm
Ilgis - 4200 mm
Plotis - 1300 mm
http://www.termopala...-laminatai/1643

nu man mažų mažiausiai atrodo nelogiška pirkt tokio pločio stalviršį dėl kažkokių ten 3cm. o be to ar čia tikrai stalviršis, jei jo storis tik 6mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 31 rugpjūčio 2014 - 16:13
QUOTE(Teka @ 2014 08 31, 16:12)
nu man mažų mažiausiai atrodo nelogiška pirkt tokio pločio stalviršį dėl kažkokių ten 3cm. o be to ar čia tikrai stalviršis, jei jo storis tik 6mm

Ne šeši milimetrai, bet šešios dešimtosios milimetro. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 08 30, 22:55)
Sveikos,

gal turite nuomonę apie mano virtuvę?
user posted image
Tik spalvų dar neišsinkusi esu, čia tik vizualizacija.
Ačiū. Lauksiu komentarų.

blink.gif blink.gif blink.gif beveik mano variantas butu!!!
kokia cia programele??? IKEa???

ar galeciau ji is jusu pasiskolinti, kad savo nubraizyciau??? tik man kaip cainikui, kaip ta grozi pasikopinti? doh.gif

ACIU!!!

mamukai su mokslu diena, vaikus i mokykla-darziukus, ir pirmyn planuoti virtuves jeee thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 08 31, 21:03)
Ne šeši milimetrai, bet šešios dešimtosios milimetro.  blink.gif

Ten kažkas ne taip nurodyta. Storis nurodytas buvo 40 mm.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2014 08 31, 21:23)
mamukai su mokslu diena, vaikus i mokykla-darziukus, ir pirmyn planuoti virtuves jeee thumbup.gif

..o kūdikius - auklėms biggrin.gif

Radau dar rūdžių spalvos stalviršių. Man gražu wub.gif Panašus į tą, kur buvau įmetusi, tik dar tamsesnis. Įdomu, kaip žiūrėtųsi prie baltų spintelių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 rugpjūčio 2014 - 21:24
QUOTE(Juodai @ 2014 08 31, 01:36)
Kad tiksliau įvertinti, būtų smagu matyti visos erdvės planą (geriau su matmeninimis) ir kitą planuojamą apstatymą.
Klausiu apie erdvę, nes man iš principo nelabai patinka tokia didelė L formos virtuvė. Man  patogiau atrodo arba I I - dviejų eilių, arba U formos virtuvė. Tada sukiesi sau kaip voverytė savo rate ir viskas vietoj, viskas po ranka smile.gif. Bet žinoma, nematau erdvės, tai kalbėkim tada apie šitą variantą.
Visų pirma šaldytuvą ir orkaitės spintą keisčiau vietomis, mikrobangę mesčiau lauk (dar įmontuojamą, jaučiu brangu, ar ne?), cargo - jei bus su pritraukimu, švelniu uždarymu, tai gal dar nieko, bet šiaip pirmenybę teikiu stalčiams. Taip pat ir kaitlentės dešinėje, bei lango dešinėje - tik stalčius daryčiau. Po orkaite irgi stalčiai pagal mane turėtų būti. Kokio gylio pilkos pakabinamos spintelės?
Plautuvės dešinėje indaplovė? Jei taip, kokio pločio? Kažkodėl man atrodo, kad tik 450mm g.gif .
Kažkaip žiūriu dabar ir galvoju, kad tas didelis stalviršio gabalas plautuvės dešinėje, bus nelabai patogus, kaip darbastalis... nes darbastalis patogiau tarp  kaitlentės ir plautuvės. Tad jeigu taip kaitlentę stumtelti dešinėn, taip atsiras daugiau stalviršio prie sukeisto vietomis su orkaitės spinta šaldytuvo, patogu bus grįžus su pirkiniais juos išsikrauti šalia jo, o paskui greitai sudėti šaldytuvan, plautuvę irgi patraukus dešinėn, maždaug ten kur stalčiai dabar numatyti, jos padėklą, jeigu jo labai Jums reikia (visgi padidėja šveitimo plotas rolleyes.gif, man asmeniškai plautuvės padėklas visai nepasiteisino schmoll.gif - grožio mažai, šveitimo daugiau, naudos minimaliai), orientoti plautuvės dešinėje, vat ir atsdurs darbastalis ten kur jis patogiausias yra  bigsmile.gif .
Kol kas tiek  ax.gif .

Dėkui už komentarus 4u.gif
Virtuvėje bus plačios stumdomos stiklinės durys - ties darbastalio galu (kur po langu).
Ir bus stalas ties siena tiesiai priešais šaldytuvą.
O va plautuvės padėklas man labai reikalingas, na gal čia dar ir pripratimo reikalas. smile.gif
Įmontuojama Siemens mikrobangė 1300lt
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 08 31, 11:55)
perla 69, man jūsų virtuvė atrodo logiškai sudėliota smile.gif nieko iš principo nekeisčiau  smile.gif .. mūsų bus labai panašus išdėstymas tik dar stovės sala per vidurį

Ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2014 08 31, 21:23)
blink.gif  blink.gif  blink.gif beveik mano variantas butu!!!
kokia cia programele??? IKEa???

ar galeciau ji is jusu pasiskolinti, kad savo nubraizyciau??? tik man kaip cainikui, kaip ta grozi pasikopinti?  doh.gif

ACIU!!!

Oi neee, ko gero ne IKEA biggrin.gif Aš pati nieko apie ją nežinau ir net IKEA parduotuvėj niekada nebuvus blink.gif biggrin.gif
Cia viena baldu įmonė nubraižė. Nes visi baldai bus gaminami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla69: 31 rugpjūčio 2014 - 22:24