Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

Sveikos,

gal turite nuomonę apie mano virtuvę?
user posted image
Tik spalvų dar neišsinkusi esu, čia tik vizualizacija.
Ačiū. Lauksiu komentarų.
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 08 30, 23:55)

Kad tiksliau įvertinti, būtų smagu matyti visos erdvės planą (geriau su matmeninimis) ir kitą planuojamą apstatymą.
Klausiu apie erdvę, nes man iš principo nelabai patinka tokia didelė L formos virtuvė. Man patogiau atrodo arba I I - dviejų eilių, arba U formos virtuvė. Tada sukiesi sau kaip voverytė savo rate ir viskas vietoj, viskas po ranka smile.gif. Bet žinoma, nematau erdvės, tai kalbėkim tada apie šitą variantą.
Visų pirma šaldytuvą ir orkaitės spintą keisčiau vietomis, mikrobangę mesčiau lauk (dar įmontuojamą, jaučiu brangu, ar ne?), cargo - jei bus su pritraukimu, švelniu uždarymu, tai gal dar nieko, bet šiaip pirmenybę teikiu stalčiams. Taip pat ir kaitlentės dešinėje, bei lango dešinėje - tik stalčius daryčiau. Po orkaite irgi stalčiai pagal mane turėtų būti. Kokio gylio pilkos pakabinamos spintelės?
Plautuvės dešinėje indaplovė? Jei taip, kokio pločio? Kažkodėl man atrodo, kad tik 450mm g.gif .
Kažkaip žiūriu dabar ir galvoju, kad tas didelis stalviršio gabalas plautuvės dešinėje, bus nelabai patogus, kaip darbastalis... nes darbastalis patogiau tarp kaitlentės ir plautuvės. Tad jeigu taip kaitlentę stumtelti dešinėn, taip atsiras daugiau stalviršio prie sukeisto vietomis su orkaitės spinta šaldytuvo, patogu bus grįžus su pirkiniais juos išsikrauti šalia jo, o paskui greitai sudėti šaldytuvan, plautuvę irgi patraukus dešinėn, maždaug ten kur stalčiai dabar numatyti, jos padėklą, jeigu jo labai Jums reikia (visgi padidėja šveitimo plotas rolleyes.gif, man asmeniškai plautuvės padėklas visai nepasiteisino schmoll.gif - grožio mažai, šveitimo daugiau, naudos minimaliai), orientoti plautuvės dešinėje, vat ir atsdurs darbastalis ten kur jis patogiausias yra bigsmile.gif .
Kol kas tiek ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 30, 22:23)
O mes šiandien lakstėm žiūrėjom stalviršių. Patiko vienas  iš Termopalo variantų, ne medžio imitacija, šiltas tonas. Užsakėm plautuvę. Nusipirkom maišytuvą. Žodžiu, procesas juda, stengiamės  kuo greičiau viską susirinkti susipirkti, nes paskui turėsim  labai mažai laiko šiems reikalams. Kitą savaitgalį MB jau važiuos parsivežt bent dalies spintelių iš Ikėjos. Neįsivaizduoju tik, kiek maždaug laiko užima jas surinkt g.gif

MB su pažįstamu šiandien antra dienas bus, kai deda smile.gif bet kad jie ten krapštos labai. vakar sudėjo apatines, kriauklę įstatė, kaitlentę, šian dabaigs dureles visas, stalčius. tik vat nežinau, kaip bus su šaldytuvu, nes šaldytuvas įmontuojamas, bet ne iš ikėjos, tai nelabai aišku, kaip prie jo reiks pritvirtint dureles.
šiaip ką galiu pasakyt, bendras vaizdas - operacinė doh.gif biggrin.gif bet žinau, kad spalvų bus, tai labai nepergyvenu. kol kas viskas balta balta biggrin.gif nufotkinsiu, kaip bus tvarkos daugiau, nes dabar dar šiukšlynas juodas. tikrai nedingsiu biggrin.gif beje, stalviršį galiausiai ėmėm baltą, nes pabijojau paskutinę minutę aš to natūr.medžio, o tos imitacijos man nelabai. taigi

QUOTE(Amelita @ 2014 08 30, 22:46)
Siandien buvau Ikea, apziurejau kranus. Labiausiai man patiko  sis kraniukas.

kranelis su zarnele

Ar yra kas nors ji jau turinti? Kokie jo minusai?

aš rinkaus tarp šio ir to kito su šlangele, kur dabar nėra. tai šis man atrodė labai jau aukštas, kaip jums? ne per aukštas?

QUOTE(perla69 @ 2014 08 30, 23:55)
Sveikos,

Tik spalvų dar neišsinkusi esu, čia tik vizualizacija.
Ačiū. Lauksiu komentarų.

na man atrodo tvarkinga virtuvė ir tiek, bet kaip ir juodai, man labiau patiktų dviejų eilių virtuvikė 4u.gif

žalia rūta, ne jums vienai liūdna ir nedžiugina nieks, aš tai tiek lepsusų prisidariau, kad ojojoj doh.gif ir pagrinde vonioj. kadangi, kai kabinom rėmą kabinamam wc, dar nebuvo grindų (ten išvis susikėlė apie 50cm viskas), tai wc gavos per aukštai keliais cm, vonios spintelė irgi gavos kaip virtuvinės spintelės doh.gif mums dar dar, bet vaikai be laiptelio niekaip. o ir šiaip nemažai visgi vietų nesužiūrėjau verysad.gif visgi sunkus tas darbas kurt namus, o dar kai nebuvau atradus sm...ech. bet kaip nors, ką jau turim, taip ir gyvensim, niekur nebesidėsim. kitus namus kursiu atsakingiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 31 rugpjūčio 2014 - 08:24
QUOTE(Teka @ 2014 08 31, 08:49)
kitus namus kursiu atsakingiau  biggrin.gif

console.gif
tikekimes, kad tos jusu klaidos buities labai neapsunkins, viskas isprendziama bus 4u.gif

O stalvirsi visa balta balta emet, be jokiu priemaisiu? O sienos kokios jusu, kad sakot operacine? O kas bus spintelem?

Nezinau, kodel sako, kad grazu kontrastas, kai spinteles sviesios, o stalvirsis tamsus. Nes man labai grazu ir sviesu+sviesu ax.gif

Jei man istaisys lepsusus (o tam reiketu keisti dureles, manau, ar tai perdazyti), tai butinai ir as pasirodysiu blush2.gif Aj... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 31 rugpjūčio 2014 - 08:44
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 31, 09:42)
console.gif
tikekimes, kad tos jusu klaidos buities labai neapsunkins, viskas isprendziama bus 4u.gif 

O stalvirsi visa balta balta emet, be jokiu priemaisiu? O sienos kokios jusu, kad sakot operacine? O kas bus spintelem?

Nezinau, kodel sako, kad grazu kontrastas, kai spinteles sviesios, o stalvirsis tamsus. Nes man labai grazu ir sviesu+sviesu ax.gif

Jei man istaisys lepsusus (o tam reiketu keisti dureles, manau, ar tai perdazyti), tai butinai ir as pasirodysiu blush2.gif Aj... blush2.gif

pas mus viskas balta balta, išksyrus biškį sienos su plytom senom. šiaip ant vienos tuščios sienos planuoju (labai labai noriu) didelio spalvingo laikrodžio, kampas valgomojo bus spalvingas irgi, vazonai ir pan, ten yra vietos reikštis, nes sienų yra tuščių

o kas su jūsų spintelėm?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 31, 09:52)
o kas su jūsų spintelėm?

Papasakosiu, kai zinosiu daugiau, bet jei nesutvarkys, tai.. nezinau.. neisgyvensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar pasimatom kranus Ikeajoje, tai jie mazdaug visi vienodo aukscio. Kalbu apie tuos didesnius lenktus. O tie tokie maziukai manes kaz kaip netraukia...Noris jau kitokio..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 30, 22:38)
Parodykite, koki stalvirsi? ax.gif Ir kokia plokste bus?

Kol kas išsirinkome šį :

http://www.termopala...-laminatai/1643

Imponuoja spalvinis artimumas bei faktūra mūsų roletams ir bendram šiltam tonui. Ir, bijau baltų spintelių "šaltumo", mėgstu spalvas. Galvoju, ši spalva sušildys tą baltumą, o ypač, kai spintelių pas mus bus daaaug.
O su plautuve atrodytų maždaug taip,tik plautuvė bus kiek kitokia (su padėklu, o man padėklas kaip tik labai pasiteisino ir reikalingas).

user posted image

QUOTE(Amelita @ 2014 08 30, 22:46)
Siandien buvau Ikea, apziurejau kranus. Labiausiai man patiko  sis kraniukas.

kranelis su zarnele

Ar yra kas nors ji jau turinti? Kokie jo minusai?

Fainas, gaila,mes Ikejoj kranų nežiūrėjom, man būtų toks patikęs. Mūsų senasis maišytuvas irgi su ištraukiama žarnele, nu nerealiai patogus reikalas thumbup.gif , išplaut kokiai skardai ar didesniam puodui, aš ir kibirą vandens virtuvėje prileisdavau biggrin.gif Tik mes turėjom dar kur pasidaro dušiukas, tai po kurio laiko tas perjjungimas pradeda strigti, tai ieškojau su žarnele, bet be dušiuko ir neradau. Tai paėmėm paprastą sad.gif

QUOTE(Teka @ 2014 08 31, 08:49)
žalia rūta, ne jums vienai liūdna ir nedžiugina nieks, aš tai tiek lepsusų prisidariau, kad ojojoj  doh.gif

Mes namą statydami irgi tiek ir tiek pridirbom, gal ne tiek liapsusų, kiek nereikalingų ir nepraktiškų dalykų, ką dabar daryčiau visiškai kitaip. Gi neveltui sako, kad tik trečias namas daugmaž normaliai pavyksta bigsmile.gif Taip kad, nesijaudinam, klystam visi.

Teka, o kokie jūsų ikėjiški priekiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 rugpjūčio 2014 - 09:55
QUOTE(flight @ 2014 08 31, 10:44)
Mes namą statydami irgi tiek ir tiek pridirbom, gal ne tiek liapsusų, kiek nereikalingų ir nepraktiškų dalykų, ką dabar daryčiau visiškai kitaip. Gi neveltui sako, kad tik trečias namas daugmaž normaliai pavyksta  bigsmile.gif Taip kad, nesijaudinam, klystam visi.

Teka, o kokie jūsų ikėjiški priekiai?

na kaip tik treti namai ir laukia biggrin.gif ateity. kada nors biggrin.gif

grytnas balti
Papildyta:
Beje, flight, o termopalo stalviršio koks plotis? Nes aš kai svarsčiau dar gal termopalą imt, suabejojau dėl pločio, kadangi jų pločiai 60cm, o ikėjinių staviršių 63cm.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 08 31, 11:11)
grytnas balti
Papildyta:
Beje, flight, o termopalo stalviršio koks plotis? Nes aš kai svarsčiau dar gal termopalą imt, suabejojau dėl pločio, kadangi jų pločiai 60cm, o ikėjinių staviršių 63cm.

Ir mūsų bus Grytnas balti, bet nenoriu operacinės blink.gif biggrin.gif

Apie stalviršio plotį nesusimąsčiau, ačiū už pastabą. Reikės mąstyt iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 08 31, 11:19)
Ir mūsų bus Grytnas balti, bet nenoriu operacinės  blink.gif  biggrin.gif
Apie stalviršio plotį nesusimąsčiau, ačiū už pastabą. Reikės mąstyt iš naujo.

tai pas jus ir nebus operacinė biggrin.gif nes jūsų sienos ne baltos, stalviršis ne baltas biggrin.gif

jo jo, pagalvokit, nes aš dėl pločio savo numylėtojo stalviršio ir neėmiau
Atsakyti
Dar vienas dalykas:

Pas ka stalvirsis yra is plokstes, gal galite imesti foto, kaip atrodo apacia stalvirsio? blush2.gif
Atsakyti