Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 08 29, 13:51)
Užsukti vieną spintelę neapsimoka todėl, kad pasidėjimo menkai tepadaugės, padaryti labai gerą, plačią indų džiovyklą, o kriauklė gali būti ne prie pat kairės sienos, o per 900 spintelės vidurį, tad iki kairės sienos dar liktų patogus stalviršio gabaliukas. Prie tokios virtuvė montavimo dabar ir dirbu. Jau įdėta apvali, didelė ir gili kriauklė. Ponia labai patenkinta.  smile.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Noreciau sulaukti ju daugiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=giedre_giee,2014 08 27, 14:17]
prašysiu pagalbos.

Įkeliu savo virtuvės matmenys ir projektuką pirminį, kuri man nupaišė viena forumietė, ačiū jai. Nes man pačiai nesigavo. Tačiau norėčiau, kad viršutines spintelės būtų horizontalios, dviejų aukštų iki lubų. Gal kas nors galėtų padaryti vizualizaciją?
Norėčiau pažiūrėti, kaip atrodytu apačia spintelių pilka ir kaip tokia turkio spalvos (kur aukščiau buvau įdėjus). Viršutinės spintelės galvoju baltos. Stalviršis koks nors šviesus margas. Viryklė bus neįmontuojama, 50 cm pločio (čia plane parodyta 60 plotis). Gartraukis irgi įmontuojamas, 50 cm pločio.
palange aukstyje 92 (viryklės aukštis 85,5), o nuo lango iki sienos abejose pusese 43 cm.

user posted imageuser posted image

Gal kuri galės pagelbėti, kai turės laiko? Aišku jei kils papildomų miničių, labai laukiu. 4u.gif

Laba,
Mes turim tokiu pat ismatavimu virtuve smile.gif taip pat intesyviai planuojam. doh.gif Norejau paklausti kokio gylio kriaukles spintute planuojate ? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kokios HPL sieneliu kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 29, 21:40)
Gal kas zinot, kokios HPL sieneliu kainos? ax.gif

Baldininkai atsakys. Kaip tavo virtuve? Ar pati patenkinta? Foto neprasome. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 29, 21:49)
Baldininkai atsakys. Kaip tavo virtuve? Ar pati patenkinta? Foto neprasome. smile.gif

Nemaciau dar baigtos, ka tik baige.
Bet kazkodel manes niekas nebedziugina...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 29, 22:00)
Nemaciau dar baigtos, ka tik baige.
Bet kazkodel manes niekas nebedziugina...

Kaip suprast? Ar čia naujoj virtuvėj, ar apskritai?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 29, 22:03)
Kaip suprast? Ar čia naujoj virtuvėj, ar apskritai?

Viskas kazkaip.. pavargau nuo tu paiesku, darbu.. stengies, bet iseina kaip visada.
O dar labiausiai sugadino nuotaika, kai suklydau del avanso dydzio. Sventai buvau isitikinus, kad mokejom daugiau. Aisku, nieko nesake, kai paklause (matyt vyro klause, o as jam buvau irgi ta nesamone sakius) tik parase atsivezt sutarti. Tada supratau, kad kazkas ne taip. Ir tik tada grizo man atmintis (gi nuo kovo men). Nu taaaaaaip geeeeda. Bet gal negalvos, kad bandziau apgaut, gi irgi turi sutarti. Tai dabar pergyvenu, kaip durne.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 29, 22:15)
Viskas kazkaip.. pavargau nuo tu paiesku, darbu.. stengies, bet iseina kaip visada.
O dar labiausiai sugadino nuotaika, kai suklydau del avanso dydzio. Sventai buvau isitikinus, kad mokejom daugiau. Aisku, nieko nesake, kai paklause (matyt vyro klause, o as jam buvau irgi ta nesamone sakius) tik parase atsivezt sutarti. Tada supratau, kad kazkas ne taip. Ir tik tada grizo man atmintis (gi nuo kovo men). Nu taaaaaaip geeeeda. Bet gal negalvos, kad bandziau apgaut, gi irgi turi sutarti. Tai dabar pergyvenu, kaip durne.

Nuo tu remontu visiems gali galvos susisukti. Nepergyvenk. Ir nusiramink. Man irgi jau galva sukas, bet po menesio jau sulauksiu savo virtuves ir kelsimes i naujus namucius. Jau taip noriu, kad negaliu....
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 29, 22:23)
Nuo tu remontu visiems gali galvos susisukti. Nepergyvenk. Ir nusiramink. Man irgi jau galva sukas, bet po menesio jau sulauksiu savo virtuves ir kelsimes i naujus namucius. Jau taip noriu, kad negaliu....

O visa kita jau paruosta?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 29, 22:33)
O visa kita jau paruosta?

Grindys, sienos sutvarkytos, vonia sutvarkyta. Liks tik apstatyti. Kuri laika pagyvensim su minimaliais baldais. Dar daug laiko ir pinigu reiks skirti isirengimui.
Bet man tai patinka, kai matai, kai viskas po truputi grazeja.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 29, 22:37)
Grindys, sienos sutvarkytos, vonia sutvarkyta. Liks tik apstatyti. Kuri laika pagyvensim su minimaliais baldais. Dar daug laiko ir pinigu reiks skirti isirengimui.
Bet man tai patinka, kai matai, kai viskas po truputi grazeja.

Pas mus tai vietos ne kazka, tai as bijau ir pagalvoti, kur reikes viska sukisti, kol atsiras visos spintos. Va tokie dalykai ir nedziugina... Kazkaip visada svajoju apie tvarka, kai visi daiktai turi savo vieta, nsudeliota vienas ant kito.
Gerai buvo pries koki 40 metu. Daiktu nebuvo net pirkti, negrese toks daiktizmas, kaip dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 29, 22:42)
Pas mus tai vietos ne kazka, tai as bijau ir pagalvoti, kur reikes viska sukisti, kol atsiras visos spintos. Va tokie dalykai ir nedziugina... Kazkaip visada svajoju apie tvarka, kai visi daiktai turi savo vieta, nsudeliota vienas ant kito.
Gerai buvo pries koki 40 metu. Daiktu nebuvo net pirkti, negrese toks daiktizmas, kaip dabar biggrin.gif

Kai kraustysimes reiks padaryti didele daiktu, rubu atranka. smile.gif
Atsakyti