Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 27, 15:59)
na ten durys buvo, dabar tiesiog įėjimas. Tiksliai dabar nepamatuosiu, bet iš plano manau kad gaunasi 89 cm

Galvojau ciut placiau bet dabar ir pamaciau kad kolidorius be tu spintu kur kitur budavo
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 08 27, 16:45)
Galvojau ciut placiau bet dabar ir pamaciau kad kolidorius be tu spintu kur kitur budavo

giedre_giee, koks tų spintelių sienoje kur kriauklė gylis? Ar taip atrodo, ar mažiau nei 60 cm? Pas mus labai panašaus dydžio virtuvė, bet aš iki šiol net nesvarsčiau daryti tokio užsukimo, kažkaip maniau, kad labai užgriozdins. Bet va žiūriu į jūsų planą ir visai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CESARIA: 27 rugpjūčio 2014 - 16:03
QUOTE(CESARIA @ 2014 08 27, 17:00)
giedre_giee, koks tų spintelių sienoje kur kriauklė gylis? Ar taip atrodo, ar mažiau nei 60 cm? Pas mus labai panašaus dydžio virtuvė, bet aš iki šiol net nesvarsčiau daryti tokio užsukimo, kažkaip maniau, kad labai užgriozdins. Bet va žiūriu į jūsų planą ir visai gerai atrodo  thumbup.gif

Na pas mus dar nepadaryta. Čia plane lyg ir 60. Bet man rodos daro 45, kažkur mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 27, 14:32)
ką manote apie tokios spalvos virtuvę? Pas mus virtumė mažytė, 5 kw.

pas mus lygiai tokia pati virtuves kvadratura, nu nusukt spranda noretusi kas suprojektavo tokias virtuves, o laiptinese paliko tokius tarpus tarp tureklu geriau butu padididne virtuves ir vonia ta saskaita

atsiprasau kad ne i tema, bet kartais pikta kai ner kur pasidet
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 27 rugpjūčio 2014 - 17:32
QUOTE(GITALE @ 2014 08 27, 18:31)
o laiptinese paliko tokius tarpus tarp tureklu

Čia kad išeitų normaliai nukrist iš viršaus... blink.gif
Juodas jumoras, bet jau tikrai - pieva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 08 27, 16:45)

koridorius mirksiukas.gif
Atsakyti
Juodai, o tu su uzuolaidom, karnizais draugauji? Labai laukciau langu rubu temoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 27, 19:44)
Juodas jumoras, bet jau tikrai - pieva  doh.gif

taip ir yra amziais pergyveni kad vaikai nepersisvertu paziuret noredami , tai vos ne metru placiau butu virtuvese
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 27, 18:44)

Ne į temą, bet... vaikystėje mano draugė taip ir nukrito, čiuožė turėklais ir nuo 4 aukšto krito verysad.gif taip nuo vieno turėklo ant kito iki pirmo aukšto, tai gerai, kad ne tiesiai žemyn... Tai gerai, kad viskas pakankamai laimingai baigėsi, o galėjo baigtis tragiškai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 08 27, 09:00)
Ar indaplovė bus? Jei bus, tai kokio pločio. Būna 45 cm arba 60 cm.  smile.gif

Indaplove bus, turbut 45 cm doh.gif

Kazkaip norisi spinteles statyti is karto kai tik ieini i virtuve po kairei pusei,uz kampo. Tuomet reiktu ir kampines spinteles.Nezinau ar butu gerai kriaukle palikti kampe ar kelti is kart prie iejimo smile.gif
Ir dar problema dabar prie saldytuvo yra dujine , o salia jos didelis duju skaitiklis.Jau esu skaiciusi, kad ji perkelti nepigiai kainuoja.Kaip kitaip ji paslepti nesugalvoju. doh.gif Bandziau pati kazka su tom programelem pasidelioti, bet niekas neiseina doh.gif
Atsakyti
Daryti L formos, bet užsukti tik vieną spintelę neapsimoka. Taigi skaičiojame iš kairės į dešinę. Atmetus šaldytuvą liks apie 2410.

1.Varinatas. Kriauklės spintelė 600, indaplovė 600, orkaitės spintelė 600, stalčių spintelė 610.
2. Varinatas. Kriauklės spintelė 900 (su dvejomis suveriamomis durelėmis po 450), indaplovė 450, orkaitės spintelė 600. Stalčių spintelė 460.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 rugpjūčio 2014 - 19:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 27, 18:55)
koridorius mirksiukas.gif

blush2.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2014 08 27, 19:49)
Ne į temą, bet... vaikystėje mano draugė taip ir nukrito, čiuožė turėklais ir nuo 4 aukšto krito verysad.gif taip nuo vieno turėklo ant kito iki pirmo aukšto, tai gerai, kad ne tiesiai žemyn... Tai gerai, kad viskas pakankamai laimingai baigėsi, o galėjo baigtis tragiškai verysad.gif

Turbūt ne viens yr taip kritęs čiuožęs..... aš bent du žinau.... tai jau trys iš mūsų miesto o kiek kitur..... baisu......
Atsakyti