Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Amelita @ 2014 08 26, 18:35)
Ir kaip devisi metalo spalvos orkaites ar buna ju tokiu, kad nesimatytu pirstu atspaudu?

Turbut tik krastas metalinis, vidus stiklas?
Pas mus dabar metalas, bet tai pirstu tai nesimato, labiau siaip visokie dregmiu ruozai.
Mano manymu, viska reikia valyti, jei norima idealios svaros. Koks bebutu pavirsius.
O sie visi blizgus, visi darbinej zonoj, tai...
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2014 08 26, 18:40)
O kodel Jus galvojate kad ta siena labiau pratesus butu daugiau jaukumo negu kad su musu dabar pasirinkta trumpesne siena? g.gif  ax.gif

Patalpa pakankamai ilga, ir ryškiai atskyrus zonas - jaukiau, negu ilgas "gargaras" . Nors, kiekvieno poreikiai ir skoniai skirtingi - jei jums taip negerai, darykite, kaip atrodo geriau. Aš pvz., ant tos ilgesnės sienelės įsivaizduoju kokio mielo dizaino knygų lentyną (nes mėgstu knygas ir man gražu interjere knygos) smile.gif Arba, galiu mestelt idėją, kurią pasiūliau savo tėvams ir jie tai įgyvendino, rezultatas išties gražus - sienoje tarp svetainės ir virtuvės - "langas", jame - meniškas vitražas. Šiek tiek praleidžia šviesą ir neužgriozdina. (tik reikia finansų...)
O taip pat, kuo ilgesnė siena - tuo daugiau pasidėjimo, kurio, kaip minėjote, jums reikia. Pas mus nedaug sienų - pasidėjimo irgi minimmaliai, nes nėra kur statyti spintų - tai langas, tai durys, tai šiaip atvira erdvė vietoj sienos - nu šakės, kaip sudėtinga.

Arba, galima daryti sienelę per vidurį, nesujungtą, ir ne iki pat lubų. Būtų lengvesnis variantas.

Kita vertus, gal nemėgstate namuose kaupti knygų ir labai mėgstate gaminti kartu su svečiais - tokiu atveju verta pagalvoti apie sujuntą su svetaine virtuvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 rugpjūčio 2014 - 18:17
Help merginos , padekite susikurti virtuve, nes nezinau nuo ko pradeti
doh.gif
user posted image
Atsakyti
vargstu su 3D doh.gif neiseina, bandysiu veliau gal su kita programele
net akiu tikas uzejo lotuliukas.gif

dar kompas levas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isds @ 2014 08 26, 19:22)
Help merginos , padekite susikurti virtuve, nes nezinau nuo ko pradeti
doh.gif

Ar indaplovė bus? Jei bus, tai kokio pločio. Būna 45 cm arba 60 cm. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 rugpjūčio 2014 - 09:02
Sveikos turiu toki klausimeli, kuris neduoda man ramybes, ar nepavojinga deti duju baliona salia orkaites, jei orkaite aukstoje spintoje, o balionas salia esancioje spinteleje? man tai baisu kad ta siluma pasieks baliona ir maza kas..
Atsakyti
Kol viskas veiks kaip turėtų būti šiluma baliono nepasieks. Bet jeigu koks gedimas... Geriau kur nors toliau balioną statyčiau nuo kaitlentės ir orkaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 rugpjūčio 2014 - 11:58
ką manote apie tokios spalvos virtuvę? Pas mus virtumė mažytė, 5 kw. Pvz jeigu tokios spalvos spintelės butų apačioje, o viršutinės baltos?

user posted image
user posted image
Nors man gražiau būtų tokios spalvos, bet MB jau ant manęs pyskta, kad visus namus pilkai baltus padarysiu doh.gif man imponuoja skandinaviškas stilius.
user posted image

Vėliau įkelsių mūsų virtuvės labai pirminį projektuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 27 rugpjūčio 2014 - 12:42
Giedre, man labai gražus tamsaus turkio ir baltos derinys wub.gif

Atvažiavo mūsų naujas šaldytuvas, stovi dabar "gražuolis" dar be spintos savo vietoje. Pietų stalui vietos nebeliko - kaip ir buvome nuamatę, teks jį statyti ant praėjimo. Bet niekaip kitaip nepavyko, teko rinktis, arba didelė virtuvė, arba "ištremtas" pietų stalas, kad ir kaip vargome, visiap dėliojome Juodai pasiūlytus variantus..
Atsakyti
prašysiu pagalbos.

Įkeliu savo virtuvės matmenys ir projektuką pirminį, kuri man nupaišė viena forumietė, ačiū jai. Nes man pačiai nesigavo. Tačiau norėčiau, kad viršutines spintelės būtų horizontalios, dviejų aukštų iki lubų. Gal kas nors galėtų padaryti vizualizaciją?
Norėčiau pažiūrėti, kaip atrodytu apačia spintelių pilka ir kaip tokia turkio spalvos (kur aukščiau buvau įdėjus). Viršutinės spintelės galvoju baltos. Stalviršis koks nors šviesus margas. Viryklė bus neįmontuojama, 50 cm pločio (čia plane parodyta 60 plotis). Gartraukis irgi įmontuojamas, 50 cm pločio.
palange aukstyje 92 (viryklės aukštis 85,5), o nuo lango iki sienos abejose pusese 43 cm.

user posted imageuser posted image

Gal kuri galės pagelbėti, kai turės laiko? Aišku jei kils papildomų miničių, labai laukiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 27 rugpjūčio 2014 - 14:19
QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 27, 15:17)
prašysiu pagalbos.

O ziurek kas ten per bruksnys kur iejimas i virtuve? Koks ten plotis praejimo?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 08 27, 15:45)
O ziurek kas ten per bruksnys kur iejimas i virtuve? Koks ten plotis praejimo?

na ten durys buvo, dabar tiesiog įėjimas. Tiksliai dabar nepamatuosiu, bet iš plano manau kad gaunasi 89 cm
Atsakyti