QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 04, 23:06)
Gerai tu čia sakai...
Bet aš ne agnostikė. Ir daržo/sodo nemėgstu. Man tai lažas...
Darzas ir sodas susijes su agronomija, sodo dizainu-cia jau arciau mano prigimties. Bet ne tame esme.
Kai cia keli lapai atgal, raste apie gyvunu pagalba pazinta pasauli, gyvunu prieglaudas. Man kazkodel nekylo noras menkinti si potyri, atradima.
Lygiai taip pat ir su augalais. Pries penkis metus, galimai buciau parasiusi ta pati ka ir Vaizgante. Dabar, susidurusi su zemes darbais as pajutau kurybos malonuma.
Vyras su darbininkais pastate pergola, mes su landsafto dizainere aptarinejom kokiais augalais apsodinsime. As nezinojau kad yra aibes rusiu roziu, levandu, clematis. Tai nuosbau, atsiminus
Rivieramaya mintis nenustoji stebetis Dievo didybe ir zmogaus kurybingumu. Vakar man dizainere aiksino apie augalams skirtu zemiu sandara, ju itaka konkreciai grupei augalu. Sakai braskes, o ar pati zinai kad braskiu derejimo laikotarpi galima pratesti menesiui, as kalbu ne apie remontantines.
TAip, vazgaine as esu agnostikas-zmogus kuris mano, kad pazinimui ribu nera. Yra daug neatrastu sferu tiek zemeje tiek kitur. Kuo daugiau gilinuosi, kuo daugiau gaunu ziniu tuo labiau itikiu Dievu.
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2017 05 05, 02:52)
Moonte, gal jau laikas užsičiaupti? neįdomu visai skaityti tavo "sąskaitų suvedinėjimo" ar su Vaižgante ar su kitomis. Eik truputį ant sofos - pailsėti
Tu sukuri temoje atmosferą, lyg vaikas norintis visus valdyti viso kiemo smėlio dėžėje. Nors ši dėžė yra visų vaikų, o ne jo vieno. (!)
Islindo Pylipas is kanapiu.
Man kesita kai zmogus nesuvokia savo elgesio pasekmiu, meto i vandeni akmenimis, ir piktinasi kad jame kyla raibuliai. Va ir dabar, atejus kelia sarsala.
Tik zaviuosi jusu lojalumu ir simpatijom Vaizgantei