QUOTE(xor @ 2017 05 04, 15:27)
Manau tas tikrumas dar labai priklauso nuo aplinkos ir sąlygų kurioje yra bendraujama su kitais žmonėmis.
Tas pats žmogus gali buti kaimynas. Su juo jau galbut bus malonu ir šilta bendrauti.
Tas pats žmogus gali buti kolega. Jei sies tik darbiniai santykiai, gali pasirodyti, kad tas žmogus yra vis dar malonus ir šiltas.
Galima tuo žmogumi apsigyventi po vienu stogu. Aplinkybės vėl keisis. Arba išėjus su juo į žygį. Kuo daugiau mūsų kasdienybėje dalyvaus kitas žmogus, tuo geriau galimės suprasti koks tai žmogus ir koks esu aš su juo.
Bet kokiu atveju atsiras momentu, kai viena ar kita situacija kels pasipiktinimą, erzelį. Bus keistai sureguota į vieną ar kitą frazę, elgesio būdą.
Juk negalima sakyti, kad jie malonus, švelnus ir t.t. visur ir visada. Jei jie nėra tokie visur ir visada.. tai kokie jie iš tikrųjų ?
Gali islikti 100 % tik tada jei aplinkui tik geri, bet kaip jus teisingai pastebejote, jei blogiui stengsimes buti geri ar blogis pasikeis ?- Tikrai ne. Islikti geram 99.99% imanoma ir bet kokioje blogoje situacijoje
Tada tenka apsistatyti kantrybes siena ir blogis pats sugris atgal blogiui
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 04, 15:39)
Išvada: mažas pažįstamų žmonių ratas...
Turbūt nėra šeimos, kurios nebūtų palietęs vėžys...
Mano tėtis buvo nepaprastai geras žmogus. Geras, mylintis, užjaučiantis, sąžiningas, gerbiamas kaimynų, bendradarbių. Mirė nuo kasos vėžio 66 m.
Uzjauciu del tetes
Gimine musu labai nemaza ir draugu burelis LT ir Amerikoje gana solidus
Bet gal but jusu pažįstamų žmonių ratas uz manaji tikrai didesnis