Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja? (2 tema)

QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 04, 13:10)
O ar būtina? Kas būtų vaižgantė be savo bjaurumo?

lotuliukas.gif jokiu būdu nebūtina... lotuliukas.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 05 03, 21:39)
Man problema iskiltu, jei as siusciau jai negatyvia savo energija.

Atsiminkite visam gyvenimui, visos siustos energijos nesvarbu geros, blogos anksciau ar veliau grizta siuntejui.


Tu gal kur bioenergetikos kur pasimokyk, ar ką? mirksiukas.gif Tada galėsi vartoti žodžius "atsiminkite visam gyvenimui" mirksiukas.gif
Gal visgi derėtų pripažinti, kad yra temų, kurių neišmanai, ir jų neliesti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 04, 12:48)
Jei būčiau tikrai išmintinga, susitaikyčiau su esama padėtimi, o ne maištaučiau ir tam eikvočiau energiją...Betgi aš maištininkė. Tai turbūt esminis mano bruožus per visus gyvenimus: visuomet einu savo keliu ir taip, kaip pati noriu. Ir visuomet paskui velkasi pletkininkių būrelis, kuris man aiškina, kad tikrai šviesus žmogus forumuose nesėdi ir durnoms boboms rimtų tiesų neaiškina  laugh.gif


Maistauti galima ir graziai 4u.gif Pastebejau kad geras maistas daug geresnis mirksiukas.gif Niekam nepatinka skaityti uzgauliojimus biggrin.gif Netgi tokiems pat uzgauliotojams biggrin.gif

QUOTE(dewofsoul @ 2017 05 04, 13:03)
Man apskritai kliūva kai kurių žmonių įsitikinimai, kad kkažkuris partneris privalo padaryti kitą laimingą. Be laimės akivaizdoj su savimi, tu negalėsi ir santykiuose būti laimingas.

Dar manau, kad keist kitą norėsim tol, kol norėsim keist save.


Tai turi buti abipusiskai 4u.gif Tik taip abu laimingi wub.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 04, 13:36)
Mano atveju, kaip ir viskas yra gerai. Mano smegeninė suvokia, kad viskas vyksta taip, kaip turi vykti. Bet viduje vis vien yra maištas...
Daug žinoti yra sunku...



QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 04, 13:47)
Nesidomėjau psichologijos autoritetais, nes man autoritetai apskritai neegzistuoja, bet pritariu, kad jei mes kitame kažko nepriimame, nepriimame savo paties dalies. Dažniausiai žmonėms sunku priimti savo paties tamsiąją dalį, todėl jie nori, kad kiti būtų švelnūs, mandagūs, geri, gražūs, nes tada nėra dirginimo ir jautiesi gerai...


Gal buna ir taip 4u.gif Nesigincysiu, nes nezinau biggrin.gif

Bet ar gali priimti kad buna zmones TIKRAI : švelnūs, mandagūs, geri, gražūs ? As tokiu pazistu LABAI daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2017 05 04, 14:21)
<p>Kazin kas atsitiktu kai zmogus, daugybe zmoniu, prarastu motyvacija ir tikejima, kad  gali tobuleti?..</p>



Kogero prasidėtų žemės planetos apsivalymas.
Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2017 05 04, 14:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaižgantė" data-cid="71607621" data-time="1493828222"><div><p>Drįstu manyti, kad žmogaus tobulėjimas yra žmogui patogi iliuzija..<>
Jei žmogus patikėtų, kd tobulėjimo nėra, jis prarastų motyvaciją. O dabar iliuzija duoda motyvaciją gyventi, siekti tariamo dvasingumo...</p></div></blockquote><p>Kazin kas atsitiktu kai zmogus, daugybe zmoniu, prarastu motyvacija ir tikejima, kad  gali tobuleti?..</p>

Imkim pradziai kuna, kad butu aiskiau, visi ji matom ar ne. Jei sakysim, negalima tobulint kuno, juk bus absurdas, tada eskim, ka norim, gyvenkim belekaip, nejudekim ir t.t. susirgsim ir numirsim..
Taip manau ir su musu dvasiniais kunais, siela. Galima prisikabinti prie zodzio tobulejam. Galima sakyti puoselejam, isskleidizam ir t.t. savo gerasias savybes, mokomes susivaldyti, nes jei vsika apleisim, jei neskleisim, jos ir paliks neiskleistos, gemalo formoj smile.gif , velgi sirgsim ir kentesim.
Nesvarbu ,kad 5 gyvenimus graziai dainvom, jei nedainuosim siame, tai kazin ar sekanciame bemokesim, ir kazkada buvo tas pirmas, kuriame pradejome mokytis, visgi balsa reikia treniruoti ir fiziniame kune, nezutenka talento, ka netreniruojam, tas atrofuojasi kune ir sieloje ir atvirksciai kam skiriam demesio ir energijos tas auga smile.gif pvz Kantrybe taip pat reikia ugdyti nuolat, kaip ir kitus dalykus, svelnuma, atjauta ir t.t.. man tai ne iliuzija tobulejimas, o relaus, kiekvienos dienos darbas, kad buciau sveika, rami, kad aplinkiniai salia manes jaustusi gerai, nes jei tik demesys nuslysta, gaunasi bardakas ir chaosas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 04, 15:06)


Bet ar gali priimti kad buna zmones TIKRAI  : švelnūs, mandagūs, geri, gražūs ? As tokiu pazistu  LABAI daug  wub.gif


Kažkodėl taip apibūdinamos moterys dažnai suserga krūties vėžiu. Gal žinai kodėl? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 04, 15:06)
Bet ar gali priimti kad buna zmones TIKRAI  : švelnūs, mandagūs, geri, gražūs ? As tokiu pazistu  LABAI daug  wub.gif


Manau tas tikrumas dar labai priklauso nuo aplinkos ir sąlygų kurioje yra bendraujama su kitais žmonėmis.
Tas pats žmogus gali buti kaimynas. Su juo jau galbut bus malonu ir šilta bendrauti.
Tas pats žmogus gali buti kolega. Jei sies tik darbiniai santykiai, gali pasirodyti, kad tas žmogus yra vis dar malonus ir šiltas.
Galima tuo žmogumi apsigyventi po vienu stogu. Aplinkybės vėl keisis. Arba išėjus su juo į žygį. Kuo daugiau mūsų kasdienybėje dalyvaus kitas žmogus, tuo geriau galimės suprasti koks tai žmogus ir koks esu aš su juo.
Bet kokiu atveju atsiras momentu, kai viena ar kita situacija kels pasipiktinimą, erzelį. Bus keistai sureguota į vieną ar kitą frazę, elgesio būdą.

Juk negalima sakyti, kad jie malonus, švelnus ir t.t. visur ir visada. Jei jie nėra tokie visur ir visada.. tai kokie jie iš tikrųjų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xor: 04 gegužės 2017 - 14:35
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 04, 15:22)
Kažkodėl taip apibūdinamos moterys dažnai suserga krūties vėžiu. Gal žinai kodėl? mirksiukas.gif

Nepazistu ne vienos sergancios kruties veziu 4u.gif Ar tai nera atsakymas ?
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 04, 15:34)
Nepazistu ne vienos sergancios kruties veziu  4u.gif  Ar tai nera atsakymas ?


Išvada: mažas pažįstamų žmonių ratas...
Turbūt nėra šeimos, kurios nebūtų palietęs vėžys...
Mano tėtis buvo nepaprastai geras žmogus. Geras, mylintis, užjaučiantis, sąžiningas, gerbiamas kaimynų, bendradarbių. Mirė nuo kasos vėžio 66 m.
Atsakyti
Žmogus nėra vienpusiškas : geras arba blogas, mandagus arba grubus. Visko jame yra pakankamai jam. Ir tų savybių visuma daro iš jo gyvą žmogų. Natūralu, kad kiekvienam žmogui yra aplinkybės, kuriose jis pasidaro piktas, o kitose- linksmas. Tik tos aplinkybės labai individualios. Nereikėtų idealizuoti šypsenos, nes būna gyvenime momentų, kai labai sveika žmogui supykti, nereikėtų aukštinti tylumo, kai kartais labai reikia žmogui patriukšmauti.
Gyvenime turi būti įvairovė, leidžianti pamatyti saulę ir žaibus, rytą ir vakarą. Tai juk ir yra gyvenimas. Bet. Visada po potvynio turi būti atoslūgis. Kitaip tai bus dirbtina, arba kenks. Renkasi pats žmogus.
Papildyta:
QUOTE(xor @ 2017 05 04, 14:27)
Juk negalima sakyti, kad jie malonus, švelnus ir t.t. visur ir visada.  Jei jie nėra tokie visur ir visada.. tai kokie jie iš tikrųjų  ?

Tokie, kokie yra. Natūralūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2017 05 04, 15:47)
Tokie, kokie yra. Natūralūs smile.gif


Abejoju ar yra natūralu, kai žmonės vaikšto su kaukėmis, kai jų tikrieji norai ar motyvai yra pateikiami visai kitokia forma.
Atsakyti
Spalvota diena gal galetumet pasikeisti avatara i neblykciojanti taip? labai sunku visa puslapi skaityti ir neina jusu to avataro kazkaip isjungti...siaip pastebejimas, aisku, nieko keisti neprivalot. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xor @ 2017 05 04, 15:56)
Abejoju ar yra natūralu, kai žmonės vaikšto su kaukėmis, kai jų tikrieji norai ar motyvai yra pateikiami visai kitokia forma.

Kazkas pasake, nebandykit zmonems nuimti kaukiu, nes gal tai antsnukis biggrin.gif
Atsakyti