QUOTE(Aimeja @ 2017 05 03, 11:58)
o tavo pastovus priminimas kaip tu matai akivaizdus ir sukelia klausimą, kam tau taip būtina, kad kiti žinotų?
Bet kodėl tave tai kabina? Kodėl mano tekstuose pastebi būtent tai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 05 03, 12:00)
Vaizgante, as puikiai valdau savo emocijas, todel jus mane ir apvadinote salta. Jusu pagrindine pagiezos priezastis kad neismusat manes is veziu ir negaunate energijos, kai pati negatyvia energija svaidotes. Siaip as vodovaujuosi Konfucijaus ismintimi "Tik uz gerus darbus reikia atmoketi geru, o i blogus pagal nuopelnus". Niekada nepradesiu konfliktu, bet nepraleisiu progos nukreipti blogos energijos srauto siuntejui. Jusu kepuraite gal ir padeda nuo vampyru, bet nepadeda nuo savo pacios energijos srauto. Tikiuosi, kad jus suprasite apie ka as rasau.
Ne, aš nesuprantu, nes klaidingai mane įsivaizduoji. Nesu nei pikta, nei pagiežinga, nei turiu poreikį maitintis kitų žmonių energijomis. Šioje temoje rašau tik todėl, kad rašydama sau gaunu daug informacijos (jos neviešinu, nes ji reikalinga tik man), buvo ir vienas kitas man reikalingas klausimas, kuris padėjo rasti mano ieškomą atsakymų gelmę. Gerbiu pašnekovus ir apgailestaujau, kad kartais mano humoras suprantamas kaip tulžies liejimas...