QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 02, 01:16)
Manau kad mes VISI esame kuriniai, bet jis sukure sielas ir leido patiems kurti savo gyvenimus, savo ateiti. Leisdamas ir mums kurti
Padejo mums begalybe sukurdamas viska, ko tik mums gali prireikti
Tevai padeda vaikams, anukams kartais net proanukiams, manau kad tie tevai labiausiai apdovanoti Dievo, nes ne visi turi tokia galimybe
Kartais mato kaip zmones kencia ir pasiima ( leidzia pasirinkti- kuo ne kiek neabejoju) juos anksciau, galbut netgi matydamas kokie sunkumai ju laukia del ju gerumo.....
Blogiems duoda laiko pasitaisyti....pakankamai
Taip del to ir sakau, kad viskas , ka matom ir yra Dievas, jo dalis, vienokioj ar kitokioj israiskoj, visa zeme gyva, Visata gyva, tik ne visi mokam bendrauti su ja. Yra viena moteris, kartais pasiklausau jos,ji bedrauja su Zeme , ji grazina kristalus i vandeni, velgi nezinau kiek cia realu, kiek tiesos, bet man jos kalbos patinka, dusia atsiliepia (Kiesha Crowther: Esate stipriausi iš stipriausių).
Manau, visi mes panasiai geri ir blogis
tik gal visu kelias skirtingas, nes gal Dievas del to save ir isdalino i daug isikunyjimu, kad pazinti visas plotmes ir visa buti? Kaip vienas fizikas sako, mes Visatos pazystancios pacios save
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 02, 09:00)
Esate gidėjus posakį: "geriau verkti sėdint Porsche nei ant dviračio"? Manau suprantate jį ir kiek viesko iš jo išplaukia? Joks egregoras nepažadės vien tik laimės, bet visiems žinoma tiesa, kad pasiturintis kažkur nuvažiuos greičiau, įsigys kažką greičiau, pailsės daugiau ir t.t. Tokiu atvejui ir kokybiškam laikui pokalbiams, ritualams su Dievais lieka laiko, o ne taip kaip vargšams.
Ne tik pinigus turėjau omenyje, o viską. Įskaitant energiją, todėl ir paminėjau šypseną, kad net jos gali negauti, jei kažkuo nepatiksi ar pan. O jei patinki, tu gauni kažkiek energijos iš to žmogaus.
Tai kaip suprantu Kristaus egregoras labai gerai ties jumis padirbėjo? Kad ir kas, kad ir kiek kančios, o jūs vistiek mylit, atleidžiat...
Aš tai kitokia. Manau, kad meilę reikia užsitarnauti.
O jus esat ismeginusi sia busena?
as esu, deja, ne geriau verkti porshe, nei ant kokios taburetes, nei turputelio negeriau
Kaip tik , kai turi atrodo viska ir vis tiek kenti dar sunkiau, atrodo nieko netruksta , bet va nei laimes nei dziaugsmo pinigai nenuperka, meiles irgi.... Esu ismeginusi gyvenime ir visiska skurda ir prabanga, laimes pojutis nesikeite, skausmas nesikeite nuo to. Taip, turtingas daugiau daiktu ar kitu materialiu dalyku gali isigyti ir viskas, o ar tai jo gyvenimas bus kokybiskesnis nuo to, tai tikrai ne
Vel jus klystat, is to ka kalbat, atrodo niekad negyvenot labai turtingai ir nebendravot su tikria turtingais zmonem, ir prisikuret iliuziju
Bendrauti su Dievu galima nuolat, tam nereikia skirti atskirai laiko, su juo galima bendrauti ir darzus ravint ir mersedesa vairuojant. Tikrai nenoriu apsakyti, kad turtai blogai, ne, tik jie duoda daugiau atsakomybes ir viskas. Neesu sutikusi nei vieno tikrai turtingo zmogaus, kuris turetu daugiau laiko, dazniausiai atvirksciai
ir mano Dievui jokio ritualo nereikia...
Sypsenas gauni is zmoniu ir del to, kad jie buna mandagus, ne del to, kad patinki
bet sutinku, kad gyvenime niekas nevyksta be priezasties, bet ta priezastis nebutinai turi buti teigiama
Atleidziu zmonem del saves, ne del ju, nes pyktis pirmiausia kenkia man
Meile ir yra meile, kai myli ne uz kazka, o myli. Kai zmogu vertini, su juo buni, gyveni ar dar ka darai, del to, kad jis gerai elgiasi ar yra turtingas ar grazus, tai jau ne meile, kas tik norit, aistra, kaprizai, patogumo ieskojimas, prostitucija, karmos balansavimas, kiekviena situacija skirtinga, bet tai nieko panasaus su meile neturi
Pagarba reikia uzsitarnauti, o meile ji yra, kaip mamos myli savo vaikus ? jus turit vaiku? laukiat kol jie paaugs ir uzsitarnaus jusu meile?
nu man neina kazkaip pasirinkti , ka myleti ir neina nustoti myleti, gal kiti tai sugeba...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 02, 10:02)
O gal jauti savo pačios dalį?
Gal , del to ir sakau neesu niekuom tikra, tikiu, kad yra taip arba taip, bet negaliu sakyti, kad kitaip negali buti
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 05 02, 09:27)
...Čia mums tik atrodo, kad mes turim teisę nuspręsti, kuri gyvybė yra svarbesnė...
Sutinku, as nemanau, kad turim teise zudyti gyvunu... Su augalais kiek kitaip manau, nes valgyt kazka visgi reikia
, bet velgi pasiimti is gamtos turetumem, kas butina, ir net nuskinti medzio sakeles nereikia, jei mes jos nevalgysim...