Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Dievas egzistuoja? (2 tema)

QUOTE(Moonte @ 2017 04 30, 12:15)
Jau kategorijos prasidejo.
As tikiu, o tu virus teigi jog ZINAI.
Skirtuma bent suvoki, itariu kad tau neduota tai suvokti.


Tikras tikejimas ateina is zinojimo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 30, 12:18)
Tai aiškus prisipažinimas, kad esi be savo nuomonės.
Aš neturiu jokios etiketės, mąstau savo galva.
Nebesileidžiu į beprasmius ginčus, noriu susikaupti ir parašyti savo paklodę. Paklodę, bet trumpai ir aiškiai smile.gif


Agnosticizmas reikia nuomones neturejimas. Bingo, naujas vaizgantes isminties perlas. Anai nesvarbu kad alogiskas, priestarauja blaiviam protui, bet svarbu kad neklise ir ne etikete. Bet is esmes primesti agnosticizmui nuomones neturejima, cia juk etiketes lebudijimas, net nepasivargino pagristi savo isvada. Bet klausimas, ar ji tai pati suvokia?

Kokia tu bebutum nuostabi, turetum paciam protingiausia galva (kauo tu sau giedi ditirambus), tu naudojiesi ne tavo israstomis raidemis, pagaliau kalba. Ir tave tai neglumina ir tu tai nelaikai etiketemis, klisemis ir t.t. Nes TU tai naudoji.

Genialios mintys, pirmyn.
Papildyta:
QUOTE(xor @ 2017 04 30, 12:31)
Tikras tikejimas ateina is zinojimo.


Dar vienas alogiskumo perlas.

TAm kad tiketi, jusu ziniai, zinojimo nereikia, nes tuomet jis tampa ne tkejimu, o zinojimu. Skirtuma jauciate, gerbiamais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 balandžio 2017 - 11:44
****

Žmogus, kaip žinome, yra labai sudėtingai sudarytas. Tai nėra tik kūnas ir širdis, varinėjanti kraują, kad būtume gyvi. Sakyčiau, tai lyg holograma, kurią visi matome, galime pačiupinėti ir t.t. Žmogus yra daugiamatis. Mėginsiu įvardinti tai, kas man šiuo metu žinoma. Tas žmogus, kurį mes matome ir žinome kažkokiu vardu, tarkim, Daiva, turi paralelius gyvenimus, o tuo pačiu ir dar tris fizinius kūnus, veikiančius tuo pačiu principu. Paraleliai gyvenimai paprastai būna panašiuose lygmenyse, juose gali kažkiek skirtis technikos išsivystymo lygis. Tarkim, šiame kūne Daiva yra biologijos mokytoja, antrame chemikė, dirba laboratorijoje, trečiame ji med seselė ligoninėje, ketvirtame gyvena erdvėlaivyje ir atsakinga už įgulos sveikatą.
Jau anksčiau minėjau, kad žmogus turi dvasinį kūną. Dvasinis kūnas- tai tik terminas, galima pavadinti ir kitaip. Kai kurie žmonės gali matyti žmogaus dvasinį kūną, bet jo nepačiupinėsi. Visi mano paminėti Daivos 4 fiziniai kūnai turi savo dvasinius kūnus. Taigi pradėjom kalbėti apie vieną Daivą, o turim jas jau 8-ias. Tie dvasiniai kūnai turi savo atitikmenis ir t.t., ir t.t. Nežinau, kokie dar yra pavidalai, bet žinau, kad galim būti ir skystis, ir dujos. Taigi tikriausiai nė neįmanoma suskaičiuoti, kiek daugiamatis žmogus iš viso turi pavidalų, bet akivaizdu, kad labai daug.
Noriu tik pastebėti, kad keturi fiziniai kūnai būna tos pačios lyties. Vienam kūnui mirus, gimsta kitas, jei lytis nesikeičia. Jei atėjo laikas keisti lytį, pirma numiršta visi keturi fiziniai kūnai, tada vienas po kito gimsta keturi kitos lyties kūnai.
Tai, ką rašau, gali padėti suprasti, kaip kuriama ir balansuojama karma. Ją kuria ir balansuoja visi keturi Daivos kūnai. Štai kodėl mūsų gyvenimuose kartais būna labai keistų situacijų : klaidą padaro vienas kūnas, o atpildo susilaukia kitas. Ir tai teisinga- juk asmuo yra tas pats.

Anksčiau rašiau, kaip įsivaizduoju lygmenis: tai lyg knyga su puslapiais. Mano paminėta Daiva ir jos kiti trys kūnai yra, tarkim, knygos 120, 121, 122, 123 puslapiuose. Jie visi švelniai susiglaudę, todėl veikia vienas kitą. Jei vienas Daivos kūnas kažką kardinaliai nusprendžia keisti savo gyvenime, tai pajunta ir kiti trys.

Kaip buvo sukurtas žmogus? Įsivaizduokit milžinišką molio kalną. Kūrėjas paima vieną gabalą, jam duoda savo paties gyvybės, tada tą gabalą padalija į keturias dalis ir sukuria keturis visiškai vienodus žmones.(Kūrimui naudojamos specialios programos.) Kad tie sukurti žmonės gautų tai, ką pavadinau dvasiniais kūnais, jie patalpinami į specialią iš veidrodžių padarytą konstrukciją. Veidrodžių dėka gaunami atspindžiai.(Vėl naudojamos programos, todėl kūrėjus drąsiai galima vadinti programuotojais.) Labai panašiu principu kuriami ir lygmenys.
Kadangi kūrėjas žmogui duoda laisvą valią, jis nekontroliuoja, kas vyksta su jais. Kartais kūriniai pradeda maištauti prieš kūrėją (manau, visi žinot Liuciferio istoriją), taip atsiranda demonai. Kūrėjams demonai pridaro nemažai rūpesčių.

Pats kūrėjas nėra kažkoks mistinis asmuo. Tiesiog jis savyje turi lygmenų ir gyvybės kūrimo mechanizmus. Tie mechanizmai yra pilve ir delnuose (nebūtinai jis atrodo kaip žmogus, nors gali atrodyti ir kaip žmogus, visa esmė ne kaip atrodo, o mano paminėtų kūrimo mechanizmų turėjimas).
Kūrėjai, kaip ir žmonės, turi savo hierarchiją, yra pasidalinta teritorijomis. Kūrimo mechanizmai, kūrėjo turima jėga, galia yra skirtingos. Kūrėjai dalyvauja pačiuose įvairiausiuose projektuose. Vieni linkę bendradarbiauti, kiti kariauti.
Įdomu tai, kad kūrėjus iš dalies veikia karmos įstatymas. Be to, kūrėjams tenka pagyventi savo pačių sukurtuose lygmenyse ir panešioti savo sukurtus kūnus- ir mąstančius, ir nemąstančius. Sakyčiau, tai labai teisinga, tik nemanau, kad malonu.

***
Apie tai, ką parašiau, užrašytos ar įgarsintos informacijos nerasit niekur.

P.S. Tai, ką pavadinau moliu, taip pat yra programa. Parašiau vaizdingiau, kad būtų paprasčiau suprasti.

Kad vaizdas būtų pilnas, dar galima pridėti Xor sielos apibrėžimą:" Siela suvokiu kaip zmogaus/butybes/esybes identiteta, kaip informacini lauka kurio deka reinkarnacijos metu zmogaus kunas igauna fizines savybes kurios yra kaip atspindys to kas yra tame informaciniame lauke. Astrologolija, chiromantika, numerologija, veidotyra siuo atveju yra kaip irankiai kuriu deka zmogus gali apie save suzinoti bent jau dali informacijos apie tai kas jis yra.
Kalbu ne vien apie fizini kuna, bet ir apie zmogaus asmenybe. Tas pats zmogus egzistuoja skirtinguose lygmenyse, kitokiu pavidalu, bet su tuo paciu identitetu." Xor
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 30 balandžio 2017 - 12:11
Ka norejau pastebeti,

AR atkreipet demesi, kad nei vienas mano teiginys, beje kuris isamiai pagristas argumentais nebuvo argumentuotai paneigtas. Kalbu apie paskutinius postus i tema.

Nebuvo argumentuotaiu atsakyta i klausimus uzduotus Ubuntu***, nors buvo zadeta.
Ka reiskia argumentuotai. Teiginys, veliau seka argumentas-pagrindimas, kodel taip manoma/vertinama.

Siuo atveju, be pagrindimo buvo primesta neva rasai klise, etiketemis. Viskas
Klausimas, cia diskusija?

Bet kiek grazbilystes, kai pradeda pereiti i asmeniskumus... Beje, asmeniskumai irgi alogiski, be pagrindimo. Nesvarbu kad nesamones... O paskutiniai kaltinimai saltumu, emociju neturejimu, suprask robotas esi, tai isvis virsune... Auskciausias pilotazas, smelio dezeje. Kraupu jog tokius vejus raso suauge zmones, kalbantys apie karmas, Dievus, misijas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 balandžio 2017 - 12:00
QUOTE(Moonte @ 2017 04 30, 11:10)

O as manau, kad tikrasis AS yra mano siela, o kunas yra sielos indas. Kunui yra ribos, kai siela ribu neturi, nes ji turi Dievo kibirksti, kuri daro siela nemirtinga, nes Dievas yra nemirtingas.



Gerai. Diskutuojam toliau smile.gif
Tada, kaip jums atrodo, iš kur visi ekstrasensiniai pojūčiai pas žmogų? Kalbu ne apie nepatikrintus svaičiojimus, bet apie konkečius faktus, kai pasitvirtina tai, ką kitas žmogus, būdamas toliau, pajunta? Kad nelaimė artimam žmogui. Yra daug tyrimų aprašyta, kai vienas sėdi vienam kambary, mato vaizdus, o kitas žmogus sėdi kitam kambary ir pasako, ką anas mato.
Arba iš kur psichiniams ligoniams ateina kliedesiai? Galima sakyti, kad tai pakenktų smegenų veikla. Jei toks jūsų variantas, man jis tinka, tik įdomu, ką mąstot apie tai, jei kada nors mąstėt.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 30, 12:55)
****

Žmogus, kaip žinome,



Nekibsiu i atlapus ir nereikalausiu nesamoningo visu tu teiginiu pagrindimo papunkciui. Visa tai kas parasyta, as priimu kaip Jusu pamastymus sia tema, kaip jus vertinate, suprantate.

Neturiu poreikio menkinti zmoniu TIKEJIMO reikalaujant neva faktu tai pagrindinciu, nors galeciau, nes jis teigia jog ZINO. Ir visai nesvarbu, kad diduma minciu neranda atgarsio manyje, jos netampa nei etiketemis, klise, nei dar kokio nors ten negatyviomis.

O del pretenziju i originaluma, as susilaikysiu, nes ne viena ir ne dvi izvalgas man teko skaityti populiarioje su egzoterika susijusia literaturoje, beje ir youtube... bet tiek to. Cia ne esme ir nerodiklis. Jei zmones tenkina toks paaiskinimas, OK.
Atsakyti
QUOTE(xor @ 2017 04 30, 12:31)
Tikras tikejimas ateina is zinojimo.


Pritariu šiai minčiai.
Pvz: aš tikiu, kad pirmadienį gausiu atlyginimą; aš žinau, kad pirmadienį gausiu atlyginimą. Jaučiat skirtumą? Kadangi dievo/dievų buvimas nėra mistiškesnis dalykas nei algos gavimas, tik tikėjimas, be žinojimo, yra tuščias ir nieko vertas. Sakyčiau, tikėjimas be žinojimo yra manipuliavimo įrankis. Juo sėkmingai naudojasi religijos. Tiesą žinantis žmogus yra pavojingas, todėl nuolat visais kanalais skleidžiamas melas. Apkvailintą žmogų, pasmilkytą smilkalais, apskalambintą varpais, varpeliais, dubenimis, lengva valdyti...
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 30, 13:15)
Gerai. Diskutuojam toliau smile.gif
Tada, kaip jums atrodo, iš kur visi ekstrasensiniai pojūčiai pas žmogų? Kalbu ne apie nepatikrintus svaičiojimus, bet apie konkečius faktus, kai pasitvirtina tai, ką kitas žmogus, būdamas toliau, pajunta? Kad nelaimė artimam žmogui. Yra daug tyrimų aprašyta, kai vienas sėdi vienam kambary, mato vaizdus, o kitas žmogus sėdi kitam kambary ir pasako, ką anas mato.
Arba iš kur psichiniams ligoniams ateina kliedesiai? Galima sakyti, kad tai pakenktų smegenų veikla. Jei toks jūsų variantas, man jis tinka, tik įdomu, ką mąstot apie tai, jei kada nors mąstėt.


Pati jauciu savo artimus zmones, man tai savaime suprantama. Tikiu, kad tai tiesiogiai susije su tuo kad Dievas mus sutvere pagal savo paveiksla, ir kad mes turime jo dovanatota kibirksti t.y. apdovanoti galimybemis-talentais, kurie vienaip ar kitaip pasireiskia, turi buti vystomi, dirbama su tuo.
TArkim teigiama, kad zmogus naudja tik 10 proc. turimu smegenu, as gi manau, kad jei zmogus moketu panaudoti kita potencialo dali jis galetu praplesti savo galimybes.

Velgi, ka laikysime psichiniais ligoniais, tarkim auatizmu sergantis jis pischinis ligonis, ar turintis sturikima, neatitinkantis saligina visuotina norma genijus...

As galvojau, kodel pasaulyje yra ganetinai daug religiju. Pradzioje gilinausi i jas, ieskojau tarp ju skirtumus ir t.t. Galiausiai priejau isvados, kad Dievas yra vienas, tik kiekvienai grupei zmoniu, vadovaujantis ju mentalitetu, ziniu bagazu, jis pateikia ju protui suvokiama informacija. Cia lygiai tas pats kaip mes suauge zmones, vaikui aiskindami parenkame jiems suprantamus zodzius, pavyzdzius, vertinimo kriterijus.

Sutinku su kaikuriu oponentu kritika, kad as varotju daug tarptautiniu zodziu, kai galima apbsiriboti lietuviskais turinciais ta pacia reiksme. Is esmes, jei nori buti suprasta, turi prisiderinti prie to su kuo kalbi, perteiki informacija. Manyciau tapati daro ir Dievas, jo informacijos pateikimo forma atitinka zmogaus sugebjima suprasti bent jau dali.

Tas pats yra ir su neva ligoniais, praejusio amziaus pradzioje jie buvo nurasomi, siais laikais tiems zmonems suteikiama galimybe oriai gyventi. As i tuos zmones ziuriu, kaip ypac Dievo apdovanotus, jie turi tai kas musu protui dar nepavaldu. Jie turi savo misija zemeje. Beje Einsteinas buvo autistas, turejo problemas su socialiniais igudziais.

TAigi cia priklauso nuo vertinimo, matyt ir kliedesiuose yra tiesa, tiesiog mes dar kazko nesuvokiam...
**************

Kita vertus kliedi ir apsesti juoduju jegu. Ka jus manote apie egzorcizma?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 30, 13:26)
Pritariu šiai minčiai.
Pvz: aš tikiu, kad pirmadienį gausiu atlyginimą; aš žinau, kad pirmadienį gausiu atlyginimą. Jaučiat skirtumą? Kadangi dievo/dievų buvimas nėra mistiškesnis dalykas nei algos gavimas, tik tikėjimas, be žinojimo, yra tuščias ir nieko vertas. Sakyčiau, tikėjimas be žinojimo yra manipuliavimo įrankis. Juo sėkmingai naudojasi religijos. Tiesą žinantis žmogus yra pavojingas, todėl nuolat visais kanalais skleidžiamas melas. Apkvailintą žmogų, pasmilkytą smilkalais, apskalambintą varpais, varpeliais, dubenimis, lengva valdyti...


O taip. Dievas ir atlyginimas, tai labai, labai adekvatus palyginimas.

Siaip, as visada zinau kad gausiu atlyginima, nes tai numato mano darbo sutartis.

Lygiai taip pat zmogus zino kad gims kudikis, bet tarkim tikejosi, kad gims mergaite, bet gime berniukjas. Taigi zinojimas kad gims kudikis, nera rodiklis, kad gims mergaite. Pvz yra originalus, mano sugalvotas bis.gif

Todel jusu isvados - ALOGISKOS.

*****************

O jei jus taip inirtingai lipate ant greblio. Tuomet papunkciui pagriskite savo teiginius/ZINOJIMA, argumentais. Nes tas kas ZINO, neproblema surasti LOGISKUS argumentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 balandžio 2017 - 13:01
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 30, 12:55)
****

Žmogus, kaip žinome, yra labai sudėtingai sudarytas. Tai nėra tik kūnas ir širdis, varinėjanti kraują, kad būtume gyvi. Sakyčiau, tai lyg holograma, kurią visi matome, galime pačiupinėti ir t.t. Žmogus yra daugiamatis. Mėginsiu įvardinti tai, kas man šiuo metu žinoma. Tas žmogus, kurį mes matome ir žinome kažkokiu vardu, tarkim, Daiva, turi paralelius gyvenimus, o tuo pačiu ir dar tris fizinius kūnus, veikiančius tuo pačiu principu. Paraleliai gyvenimai paprastai būna panašiuose lygmenyse, juose gali kažkiek skirtis technikos išsivystymo lygis. Tarkim, šiame kūne Daiva yra biologijos mokytoja, antrame chemikė, dirba laboratorijoje, trečiame ji med seselė ligoninėje, ketvirtame gyvena erdvėlaivyje ir atsakinga už įgulos sveikatą.
Jau anksčiau minėjau, kad žmogus turi dvasinį kūną. Dvasinis kūnas- tai tik terminas, galima pavadinti ir kitaip. Kai kurie žmonės gali matyti žmogaus dvasinį kūną, bet jo nepačiupinėsi. Visi mano paminėti Daivos 4 fiziniai kūnai turi savo dvasinius kūnus. Taigi pradėjom kalbėti apie vieną Daivą, o turim jas jau 8-ias. Tie dvasiniai kūnai turi savo atitikmenis ir t.t., ir t.t. Nežinau, kokie dar yra pavidalai, bet žinau, kad galim būti ir skystis, ir dujos. Taigi tikriausiai nė neįmanoma suskaičiuoti, kiek daugiamatis žmogus iš viso turi pavidalų, bet akivaizdu, kad labai daug.
Noriu tik pastebėti, kad keturi fiziniai kūnai būna tos pačios lyties. Vienam kūnui mirus, gimsta kitas, jei lytis nesikeičia. Jei atėjo laikas keisti lytį, pirma numiršta visi keturi fiziniai kūnai, tada vienas po kito gimsta keturi kitos lyties kūnai.
Tai, ką rašau, gali padėti suprasti, kaip kuriama ir balansuojama karma. Ją kuria ir balansuoja visi keturi Daivos kūnai. Štai kodėl mūsų gyvenimuose kartais būna labai keistų situacijų : klaidą padaro vienas kūnas, o atpildo susilaukia kitas. Ir tai teisinga- juk asmuo yra tas pats.

Anksčiau rašiau, kaip įsivaizduoju lygmenis: tai lyg knyga su puslapiais. Mano paminėta Daiva ir jos kiti trys kūnai yra, tarkim, knygos 120, 121, 122, 123 puslapiuose. Jie visi švelniai susiglaudę, todėl veikia vienas kitą. Jei vienas Daivos kūnas kažką kardinaliai nusprendžia keisti savo gyvenime, tai pajunta ir kiti trys.

Kaip buvo sukurtas žmogus? Įsivaizduokit milžinišką molio kalną. Kūrėjas paima vieną gabalą, jam duoda savo paties gyvybės, tada tą gabalą padalija į keturias dalis ir sukuria keturis visiškai vienodus žmones.(Kūrimui naudojamos specialios programos.) Kad tie sukurti žmonės gautų tai, ką pavadinau dvasiniais kūnais, jie patalpinami į specialią iš veidrodžių padarytą konstrukciją. Veidrodžių dėka gaunami atspindžiai.(Vėl naudojamos programos, todėl kūrėjus drąsiai galima vadinti programuotojais.) Labai panašiu principu kuriami ir lygmenys.
Kadangi kūrėjas žmogui duoda laisvą valią, jis nekontroliuoja, kas vyksta su jais. Kartais kūriniai pradeda maištauti prieš kūrėją (manau, visi žinot Liuciferio istoriją), taip atsiranda demonai. Kūrėjams demonai pridaro nemažai rūpesčių.

Pats kūrėjas nėra kažkoks mistinis asmuo. Tiesiog jis savyje turi lygmenų ir gyvybės kūrimo mechanizmus. Tie mechanizmai yra pilve ir delnuose (nebūtinai jis atrodo kaip žmogus, nors gali atrodyti ir kaip žmogus, visa esmė ne kaip atrodo, o mano paminėtų kūrimo mechanizmų turėjimas).
Kūrėjai, kaip ir žmonės, turi savo hierarchiją, yra pasidalinta teritorijomis. Kūrimo mechanizmai, kūrėjo turima jėga, galia yra skirtingos. Kūrėjai dalyvauja pačiuose įvairiausiuose projektuose. Vieni linkę bendradarbiauti, kiti kariauti.
Įdomu tai, kad kūrėjus iš dalies veikia karmos įstatymas. Be to, kūrėjams tenka pagyventi savo pačių sukurtuose lygmenyse ir panešioti savo sukurtus kūnus- ir mąstančius, ir nemąstančius. Sakyčiau, tai labai teisinga, tik nemanau, kad malonu.

***
Apie tai, ką parašiau, užrašytos ar įgarsintos informacijos nerasit niekur.

P.S. Tai, ką pavadinau moliu, taip pat yra programa. Parašiau vaizdingiau, kad būtų paprasčiau suprasti.

Kad vaizdas būtų pilnas, dar galima pridėti Xor sielos apibrėžimą:" Siela suvokiu kaip zmogaus/butybes/esybes identiteta, kaip informacini lauka kurio deka reinkarnacijos metu zmogaus kunas igauna fizines savybes kurios yra kaip atspindys to kas yra tame informaciniame lauke. Astrologolija, chiromantika, numerologija, veidotyra siuo atveju yra kaip irankiai kuriu deka zmogus gali apie save suzinoti bent jau dali informacijos apie tai kas jis yra.
Kalbu ne vien apie fizini kuna, bet ir apie zmogaus asmenybe. Tas pats zmogus egzistuoja skirtinguose lygmenyse, kitokiu pavidalu, bet su tuo paciu identitetu." Xor

Ar tie patys kurimo principai galioja, kai norima sau sukurti tarkim tik kaip pagalbininka ? Tarkim, jei man reikia mastancios gyvybes formos kuri galetu atlikti dali kasdieniu funkciju, bet turetu maziau zmogisku savybiu kuriu rinkinys nulemia zmogaus individualuma, kitaip tas kurinys susirastu sau antra puse ir dar alimentus pareikalautu moketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 04 30, 13:48)
Pati jauciu savo artimus zmones, man tai savaime suprantama. Tikiu, kad tai tiesiogiai susije su tuo kad Dievas mus sutvere pagal savo paveiksla, ir kad mes turime jo dovanatota kibirksti t.y. apdovanoti galimybemis-talentais, kurie vienaip ar kitaip pasireiskia, turi buti vystomi, dirbama su tuo.
TArkim teigiama, kad zmogus naudja tik 10 proc. turimu smegenu, as gi manau, kad jei zmogus moketu panaudoti kita potencialo dali jis galetu praplesti savo galimybes.

Velgi, ka laikysime psichiniais ligoniais, tarkim auatizmu sergantis jis pischinis ligonis, ar turintis sturikima, neatitinkantis saligina visuotina norma genijus...

As galvojau, kodel pasaulyje yra ganetinai daug religiju. Pradzioje gilinausi i jas, ieskojau tarp ju skirtumus ir t.t. Galiausiai priejau isvados, kad Dievas yra vienas, tik kiekvienai grupei zmoniu, vadovaujantis ju mentalitetu, ziniu bagazu, jis pateikia ju protui suvokiama informacija. Cia lygiai tas pats kaip mes suauge zmones, vaikui aiskindami parenkame jiems suprantamus zodzius, pavyzdzius, vertinimo kriterijus.



TAigi cia priklauso nuo vertinimo, matyt ir kliedesiuose yra tiesa, tiesiog mes dar kazko nesuvokiam...
**************

Kita vertus kliedi ir apsesti juoduju jegu. Ka jus manote apie egzorcizma?
Papildyta:
O taip. Dievas ir atlyginimas, tai labai, labai adekvatus palyginimas.

Siaip, as visada zinau kad gausiu atlyginima, nes tai numato mano darbo sutartis.

Rašysiu glaustai trumpai, nes šalia burbuliuoja puodas, tuoj teks eiti pabaigti pietus biggrin.gif

Dėl tų pajautų. Aš manau, kad būtent dėl to, kad mūsų sielos apsijungia kažkur subtilesniuose lygmenyse ir galimi tokie pojūčiai. Kad būtų vystoma.. Nežinau, ar tikrai to norima iš mūsų. Nes KB į tokius žmones žiūri nevienbareikšmiškai. Vienas šiuolaikiškai mąstantis kunigas, paklaustas apie ekstrasensus, atsakė: tokių žmonių yra, bet mes nežinome, ar tai nuo Dievo, ar nuo velnio.

Aš galvoju, kad jei prasiplečia žmogus savo galimybes, tai ir smegenys pradeda dirbti intensyviau. Ir manau, kad pirminė yra dvasinė, subtili energija, o ne materiali, t.y., mūsų siela, dvasia, kaip ten pavadinsim. Smegenys labiau paklūsta jai, nei ji smegenims.

Autisto nelaikau ligoniu, jis gal kitoks nei standartinis pilietis.
Turiu minty apimtus baltosios karštinės, kad ir biggrin.gif Jau tikrai su psichika turinčių bėdų žmones. Arba po kokio insulto kai mato kitam neregimus dalykus. Arba mirštantis kai mato šalia savęs "su dalgiu", savo mirusius giminaičius. Man atrodo, kad smegenų darbas sutrinka, išsikreipia, nusitrina, grubaiia sakant, apsaugos, kurios neleidžia matyti kitų lygmenų. O kad su dalgiu kažką mato, tai faktas. Pasako ir po kelių dienų nelieka žmogaus.

Arba žmogus gyvena daugybę gyvenimų, jis turi viską išbandyti, visokias žinias, požiūrio taškus. Taip siela ar mentalas tobulėja. Pradeda nuo stabmeldystės, baigia krikščionybėj.

Ką manau apie egzorcizmą? Manau, kad yra dviejų tipų: kai žmogus per puikybę, kvailumą pats prisiprašo svečių ir kai žmogų paiima per prievartą, kad kokia dvasia galėtų atlikti kažką, nes pati neturi kūno. Ir dar manau, kad tokių, apgyvendintų piliečių yra labai daug, masė. O jūs ką manot?
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 30, 14:02)

Ką manau apie egzorcizmą? Manau, kad yra dviejų tipų: kai žmogus per puikybę, kvailumą pats prisiprašo svečių ir kai žmogų paiima per prievartą, kad kokia dvasia galėtų atlikti kažką, nes pati neturi kūno. Ir dar manau, kad tokių, apgyvendintų piliečių yra labai daug, masė. O jūs ką manot?

Egzorcizmas manau kaip santykis su banku is kurio paskola bustui paemes.
Paskola galima persikelti, arba ja gali kazkas perpikrti. Zmogus tarkim lieka apvalytas, bet uz tai yra pajungtas i kita sistema arba agregora(krikscionybes)
Atsakyti
QUOTE(xor @ 2017 04 30, 13:57)
Ar tie patys kurimo principai galioja, kai norima sau sukurti tarkim tik kaip pagalbininka ? Tarkim, jei man reikia mastancios gyvybes formos kuri galetu atlikti dali kasdieniu funkciju, bet turetu maziau zmogisku savybiu kuriu rinkinys nulemia zmogaus individualuma, kitaip tas kurinys susirastu sau antra puse ir dar alimentus pareikalautu moketi smile.gif


Kūrėjas naudoja programą. Kartais tenka susikurti pagalbininkų kitame lygmenyje, kur pats dėl kažkokių priežasčių negali apsilankyti (pvz., kitaip eina laikas). Tarkim, reikia sunaikinti kažkokį objektą. Tai grynai roboto funkcija. Naudojant programas sukuriami reikiami robotai ir naikinimo priemonės. Robotai paklūsta kūrėjo mintims ir sunaikina reikiamą objektą.

Kadangi Moontei dėl robotų kilo klausimų, jaučiu pareigą šiek tiek papildyti tai, ką jau rašiau apie robotus.
Šiame lygmenyje yra asmenų, turinčių žmogaus kūną, o dvasiniuose jie turi roboto kūną. Kad niekas neatpažintų roboto, kūrėjas robotui duoda minimalų kiekį emocijų, bet jausmų ne. Toks žmogus negali mylėti ir jausti tikrų žmogiškų jausmų. Tokių žmonių akys paprastai būna šaltos (nebent įdėti specialūs lęšiai), balsas su šalčio intonacijomis. Jie čia atsiunčiami atlikti tam tikrų funkcijų, pvz., saugoti kažkokį objektą ar subjektą, šnipinėti, suburti žmones į kažkokią organizaciją. Pvz. pats pirmas toks robotas, su kuriuo susidūriau, yra gerai žinomas ciguno meistras (etikos sumetimais pavardės nerašysiu). Juo žavisi, iš jo mokosi daugybė žmonių. Kuo jis išties užsiima, žino tik tas, kuris jį čia siuntė.
Robotus įmanoma perprogramuoti arba išjungti, kiekvieno modelio robotas turi savo išjungimo sistemą, kuri gana sudėtinga. Pvz., minėto ciguno meistro išjungimo mechanizmas yra ant krūtinės, po atverčiama detale. Tai kelių spalvų mygtukai, kuriuos reikia paspausti tam tikra tvarka (reikia žinoti kombinaciją). Kaip įsitikinau, robotų išjungimas turi nedidelę naudą, nes išjungus vieną, automatiškai kitur įsijungia kitas robotas.
Minėti robotai šiame lygmenyje atsiranda dviem būdais: arba gimsta kaip įprasti vaikai, arba įdedami į mažo vaiko kūną.
Atsakyti