QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 29, 11:54)
Oponentas šioje temoje yra vienas, o oponentės visos kitos. Oponentas kaip ir nesiskundžia mano atsakymais.
Moonte, kaltini mane ditirambais, gal pati savuosius susiskaičiuok? Mes apie tave irgi pakankamai sužinojom šioje temoje, kiek tu daug esi gero nuveikus- pradedant tuo, kad moki mokesčius, baigiant tuo, kad perskaitei Č.Aitmatovo knygą. Pasirodo, tu ir apie runkelius išmanai geriau už bet ką. Na šaunu- tokia įvairiapusiška moteris.
Su argumentais yra sudėtinga, nes niekas negali matyti mano akimis, girdėti mano ausimis, jausti mano jutimus. Šventraščiais remtis negaliu, nes jais netikiu. Man nerimti atrodo tie visi nekalti prasidėjimai ir angelų pasirodymai mergai, pagimdžiusiai benkartą. Viena, kuo tikiu, tai "prisikėlimu iš mirusiųjų", nes tai, tik kitu pavadinimu, vyksta nuolat šiame lygmenyje. Tai įprastinė praktika.
Moonte, kaltini mane ditirambais, gal pati savuosius susiskaičiuok? Mes apie tave irgi pakankamai sužinojom šioje temoje, kiek tu daug esi gero nuveikus- pradedant tuo, kad moki mokesčius, baigiant tuo, kad perskaitei Č.Aitmatovo knygą. Pasirodo, tu ir apie runkelius išmanai geriau už bet ką. Na šaunu- tokia įvairiapusiška moteris.
Su argumentais yra sudėtinga, nes niekas negali matyti mano akimis, girdėti mano ausimis, jausti mano jutimus. Šventraščiais remtis negaliu, nes jais netikiu. Man nerimti atrodo tie visi nekalti prasidėjimai ir angelų pasirodymai mergai, pagimdžiusiai benkartą. Viena, kuo tikiu, tai "prisikėlimu iš mirusiųjų", nes tai, tik kitu pavadinimu, vyksta nuolat šiame lygmenyje. Tai įprastinė praktika.
Visi jums oponuojantys yra oponentai. TAigi tai ne vienas asmuo. Ir butent aibes besiskundzianciu.
Prasom, skaicuok, kalkuliatoriu duoti? Taip as neretai pagrindziu izvalgas savo patirtimi, bandau suprantamai pateikti oponentui savo poziurio kampa, kai pati...
Ai tiek to, gaila laiko, nesuprasi...
Tu negerbi nieko, nei saves, nei oponento, kuris aukoja savo brangu laika bandydamas tave suprasti, kai galejo ji panaudoti prasmingesniems dalykams. Ubuntu*** nuosirdziai bande suprasti, klausimai isties buvo idomus. Savo neva pezalais nemasiau ddiskusijai, ka gali zinoti, gal tikrai as maisau, bet ne, pasirodo kad tu neigali pagristi savo pacios mintis, mano diskutavimo maniera tai neitakoja.
XOR
Turejote galimybe pavaisinti Ubuntu*** "cukraus vata", kas gali zinoti gal butu susigundziusi. Bet gi jus nenorite pateikti zmogui "cukraus vatos" sudeti, galvojate kad galite primaitinti ji bet kokiu brudu, kad ir stiklo vata. O ne, kritini mastyma turintis zmogus pries vartodamas nori issiaiskinti INGIRIDIENTUS.